Šta je novo?

neobee ADSL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoj majko... ako se ovako nastavi bicje sexxa...
Nekoliko dana sam (sa gasenjem racunara) skidao fajl od oko 600 MB preko torrenta, brzina je bila od 1-12 KB, ali skoro nikad preko toga!!! Mozda se vratim na dial-up, tamo je P2P radio bolje...

Radi potpuno isto kao sto radi zadnja 2 meseca. Evo log-a od danas :

danas.jpg

Dakle prosek je nekih 89mb po satu bio danas,skidan je jedan film od 700 MB sa torrenta.

Poslednja izmena:
Ne verujem da me vole posto su me iskljucili bas na dan kada mi je istekla uplata pa sam ostao na par dana bez neta, nisam ocekivao bas takav profesionalizam kada je iskljucivanje u pitanju.

bivse zakeralo

Meni neobee radi od februara ok, nema pucanja veze, P2P radi, IP maltene staticka, racunar skoro da i ne gasim, non-stop nesto skidam. Dobro, nisam jedno dva tri dana nista skidao, zavrsio sam skidanje neke crtane serije sa e-mule, sad sam na torrentu i skidam file od 3GB i ide zavisi od doba dan od 10-23 KB/s

ja ga urekoh

Ja ga urekoh, kako napisa da sve radi ok, cerka krene da surfa a ono jedva radi... :wall:

Zeni nikad ne davati auto i komp... :d :p

ne radi ni pop3

Pozdrav Delija :wave:
Ne radi im ni pop3 server a ja cekam neki e-mail iz USA ko ozeblo sunce. Ja to ne razumem, priroda posla je takva da sve treba da radi 24h, zar nemaju svest da treba imati nekog dezurnog preko vikenda pa ako nesto ne radi da ima ko da intervenise ili da pozove onog ko zna da to odradi. :mad:

Insajder

Ovi bre imaju Insajdera ovde na forumu. Cim sam ih opljuvao proradise a ceo dan zeza pop3.... :d

Skidam samo sa torenta, ne znam kako ide e-mule ili dc++ i sl.
Ovi dani sa malim dl. su dani kad mi je masina bila mahom iskljucena. Prosek mi je oko 2 GB kad radi 24h. Protok pada oko 6-7 posle podne i vuce se oko 18-22 kB/s do 1 posle ponoci i onda opet krene full. Vikendom je stalno full.

Prilozi

• Neobee_resize.jpg
    Neobee_resize.jpg
    127.3 KB · Pregleda: 73
znaci neobee :mad:
uspeo sam da se konektujem posto su mi promenili modem,sad imam ovislink i kao radi, ali evo vec pet dana torent mi ne prelazi 6kb :mad: :mad: :mad:
sve ostalo radi ok ali torent nece, i puca mi veza stalno.

Poslednja izmena:
koji si modem dobio? ocu i ja da zamenim Actiontec

ovis link je modem napaja se preko usb-a i drugaciji mu je softver, radi ok.
mada su mi rekli da dodjem po asusov modem i kad sam dosao kao nema na lageru.

Poslednja izmena:
meni su danas rekli da rade sa Actiontec modemima, a da im Asus naleti jednom u 100 godina. danas sam uplatio jos mesec dana, pa cu da vidim sta ce se desavati na trzistu ADSL-a u buducnosti. za 40 dana sam na Neobee-ju skinuo ~50GB, sto nije lose, reimo nekih 40GB na mesecnom nivou, ali nije bas ni sjajno. nema veze, ionako vise ne znam sta cu da skidam. ostalo mi je da skinem jos neku igru, neki spot i to je uglavnom to. ne znam na sta da trosim protok...

jeli jos neko primetio da kod Neobee-ja protok zakuca u ~1 popodne? ili se ovo samo meni desava?

E ljudi, igram jednu igricu na online i jako je veliki lag u njoj. Pricao sam sa njima i otvorili su potrebne portove koja igra zahteva. Jedan dan (kad su otvorili) radilo je odlicno vec drugog dana vratilo se na staro i opet je veoma lose i ima lag. Znaci kao da nisu nista ni dirali. Sad, posto se ja ne razumem, zanimame da li ti portovi TCP i UDP mogu da uzrukuju problem i da su oni zbog toga vratili po starom a mene ko sisa. Posle toga je usledilo njihovo klasicno :wc: ...

Ako moze ukratko. Kako stoje stvari sa drugim provajderima u NS-u? Jel ima nekih promena u ceni ili se nagovestava?

pozz

Pa sezam je spustio cene, sad su im ko i kod svih drugih... A shto se tice ostalih, mislim da cemo morati josh malo da se strpimo...

Poslednja izmena:
neobee je 1500, sezam je 1700...mada ne mogu da se porede po kvalitetu.

sale prdez je napisao(la):
jeli jos neko primetio da kod Neobee-ja protok zakuca u ~1 popodne? ili se ovo samo meni desava?

Bese neki problem do Telekoma kad je Zvezdara u pitanju.Sada je ,dace Bog,sve reseno.

u pravu si. ja sam zvao teh. podrsku i rekli su mi identicnu stvar. sada radi o.k.

gx-x je napisao(la):
neobee je 1500, sezam je 1700...mada ne mogu da se porede po kvalitetu.

Znaci sve ono sto sam lose doziveo u Neobee-ju ovde necu :d ?
200dindzi je mala razlika ako tako kazes. Dacu im jos malo sansu pa cu videti... Kolko je ranije bilo u Sezamu ako je sad 1700din?

Na neobiju je oko 24,5kb/s kad skidam preko opere. To je neki max dl. Kolko je u sezamu?

Poslednja izmena:
prosek je 27kb/s na sezamu, pre je bio 2200din (2100 zapravo ako placas na vreme, tako neka fora)

i na Neobee-ju je prosek 26-27KB/s ako skidas direktno sa neta. npr. ja sam pre neki dan skinuo The stalin subway demo (nesto manje od 500MB) i DL je iznosio upravo ovoliko.

Tacno tako. Preko P2P programa prosecan d/l je nesto manji ne znam tacno zbog cega i iznosi oko 25 kb/s.

hypnotic je napisao(la):
Jel jos nekom pukla veza sa neobee u 19h???
Jeste, pukla je.

Ljudi aj mi odgovorite na ovo moje pitanje sa 43strane:

igram jednu igricu na online i jako je veliki lag u njoj. Pricao sam sa njima i otvorili su potrebne portove koja igra zahteva. Jedan dan (kad su otvorili) radilo je odlicno vec drugog dana vratilo se na staro i opet je veoma lose i ima lag. Znaci kao da nisu nista ni dirali. Sad, posto se ja ne razumem, zanimame da li ti portovi TCP i UDP mogu da uzrukuju problem i da su oni zbog toga vratili po starom a mene ko sisa

Ako su me sabotirali odma raskidam ugovor sa njima!

Puca ovih dana i na PTTu...

SnakeEyes je napisao(la):
Tacno tako. Preko P2P programa prosecan d/l je nesto manji ne znam tacno zbog cega i iznosi oko 25 kb/s.

Kod mene kada imam full queue, tj popunjen bandwidth u DC++, daje prosek od 27kb/s, kako na Sezamu ranije, tako i sad na PTT ;)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno