kimi je napisao(la):Na kraju ljudi, sta savetujete, ptt ili neobee? Procitao sam (necete verovati) svih 35 strana, i da je ostalo onako (neobee sa onim problemima) ne bih se dvoumio, ali posto cujem da su se popravili, ne znam.
Inace, svi su uzeli da me odgovaraju od ptt-a, posto kazu da ima krs dialup, pa onda pretpostavljaju da im je takav i adsl?! Ne znam dal ima veze, al vidim da ste ovde zadovoljni ptt-om
sale prdez je napisao(la):cek, cek. kakve su to egzibicije potrebne da bi se oni uverili da si im ti uplatio? nije dovoljno samo uplatiti?
ogisha007 je napisao(la):meni za neobee 30-40 ms, a za yahoo oko 160 ms. i mislim da su relativno normalni![]()
NP :dhypnotic je napisao(la):
hypnotic je napisao(la):Jel moze neko da proveri i kaze mi koliko je maksimalni ping ka www.neobee.net i www.yahoo.com?
Ja za neobee dobijam 42ms
a za yahoo 160
da to nije malo mnogo?
u petak? sto bas u petak? sto im ne legne sutradan?Agilni je napisao(la):Nikakve egzibicije. Lepo odes u Narodnog fronta, ili Novosadjani u Jevremovu i sve je uplaceno.
ukoliko uplacujes preko uplatnice koju ti salju na kucnu adresu, racunaj da ce uplata leci u petak (naravno, nece ako uplatis u cetvrtak, onda cekas 8 dana). Ukoliko im nakon uplate posaljes skeniranu uplatnicu na mail ili faxom, onda je to trenutno i bez brige.
CoR je napisao(la):Jako je vazno da se upload i download stave na 0. Eventualno se ogranici up sa net limiterom.
hvala...Mihha je napisao(la):
Comet Hunter je napisao(la):zasto bi bilo vazno?!![]()
hypnotic je napisao(la):Jel primecujete da neobee opet sece p2p barem je tako sada kada pisem ovaj post?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari