Šta je novo?

neobee ADSL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
4Gb = 1 dan :p

Izem ti merak :d :p

sale prdez je napisao(la):
ja sam nasao dva rar fajla. prvi je 2.8, a drugi je 1.4GB. jos samo da se skinu :)
bice, bice.
ne kapiram tu foru za preko 4GB? cini mi se da je najnovija verzija emule 0.47. e, sad ovo moje Exorzist 2.0 cudo je kao neki valjda ilegalni patch, kojim ja mogu da stavim da mi upload bude 0, ili tako nesto. ne razumem se ja bas najbolje u to, burazer mi je instalirao.

Kvot sa emule-project.net

So eMule 0.47 brings you:
higher filesize limit - increased from 4GB to 256GB
enhanced search capabilities - Detailed explanation about the usage of search expressions in eMule
improved and fixed proxy support
support for new serverside features and optimizations (e.g. filerating support fpr ed2k servers)
further bugfixing and improvements

ne zaboravite da FAT32 ne ume da rukuje fajlovima vecim od 4.1GB, tako da ako skidate arhivu ili sta vec i snimate to na FAT32, mozete da pocnete ponovo, ali ovoga puta na NTFS particiju.

@Dreadnought:
hvala na informaciji. kako inace ide instaliranje nove verzije emule? preko stare, ili mora stara da se deinstalira prvo, da se tek onda instalira nova verzija?
@gx-x:
nisam te razumeo ni reci. sta to znaci kad se prevede na srpski?

@Dreadnought:
hvala na informaciji. kako inace ide instaliranje nove verzije emule? preko stare, ili mora stara da se deinstalira prvo, da se tek onda instalira nova verzija?
@gx-x:
nisam te razumeo ni reci. sta to znaci kad se prevede na srpski?

samo cepaj preko stare, tako tje da sachuva sva podeshavanja iz prethodne verzije.

Poslednja izmena:
o.k. verovatno cu to i uraditi...hvala na odgovorima.
btw. Neobee je pukao pre pola sata na jedno 10-20 minuta, barem meni.

Delija je napisao(la):
4Gb = 1 dan :p

Izem ti merak :d :p

cega 4gb svuces ?
meni je bilo interesantno 2 meseca da se cimam, poskidao sam sve sto mi i treba i ne treba... sada se samo povremeno poigram, mozda ako se pojavi neki dobar film... :)
ali svaki dan 4gb... dokon si :d

Ma glupi lossless. Vise mi ga je preko glave... :)

p.s. Moja 2 meseca jos nisu prosla... :p

Opet delimicno radi

Ne, ne radi ni meni.
DL je oko 2KB/s ili gori.

A trenutno se desava nesto cudno.

Zaleti se DL pa skroz prestane. Netlimiter prikazuje prava mala brdasca.
Da mi je znati zasto sada prekida na svakih 20 sekundi?????

Pazi, danas je i meni na PTTu zezalo jutros oko 10 i onda popodne. Ukupno sam bio offline nekih pola sata, sto ne pamtim do sada, osim onda kada su to najavili...

Meni na PTT nije prekidalo danas,mada je popodne slabije radilo... evo sad bas gledam, 2 dana i 18 sati traje poslednja konekcija... jos malo pa okruglo 10 GB za taj period ;)

@Trinitrol:
slabo ti je to. ja sam pre par dana imao dva dana za redom po 2.5GB na Neobee 256k. inace, konekcija mi je bila oko 5 dana bez pucanja i za to vreme sam skinuo preko 10GB (u toku prosle nedelje). nije lose uopste, obzirom da je od Neobee-ja :d

hocu, ako je bele boje :d

jos jedno pitanje za experte. skinuo sam dva .cue fajla koja nece da se mount-uju.
prvi fajl je album Kid Rock-a (ovog cike sa mog avatara :)); kad hocu da ga mount-ujem napise : "cue sheet line 4 : this track file type is currently unsupported" WTF?

drugi .cue fajl je expanzija za igru SWAT4, sa nazivom Stetchkov syndicate. kad hocu njega da mount-ujem Alcohol 120% napise :"cue sheet : line 1 - file not accessable.

koristim Alcohol 120% verzija 1.95. (build 3105). probao sam i sa Nerom da mountujem na njegom Image drajv, Deamon toolsom 4.0...i svuda kaze isto, tj. da ne moze da se mount-uje image. do sada sam normalno mount-ovao .cue imidze.
da li neko zna u cemu je fora. meni padaju napamet dva moguca problema. prvi je da mi mozda treba novija verzija Alcohola (jel zna neko koja je najnovija?), a drugi je da su fajlovi neispravni, osteceni i sl.
sta vi mislite o ovome?

Mozesh da probash da konvertujesh .bin fileove (koji idu uz te .cue) u iso fajlove sa recimo MagicISO programom pa cesh moci da ih mountujesh...

ako konvertujem .bin fajlove u .iso, sta ce onda biti sa .cue fajlovima? jel' taj MagicISO besplatan, ili ce morati da radi emule?

ma sa daemon tools montirash sve, ne treba ti nikakav konvertor ;)

Poslednja izmena:
@Typhoon.X: hvala na savetu, uspelo je. da ne znas zasto nije htelo da se mount-uje sa Alcoholom i Deamon toolsom?
@J: rekao sam ti da nije htelo da radi sa Deamon tools-om. kad sam .bin prebacio u .iso, sve je proradilo.
hvala na odgovoru, pozdrav

@Typhoon.X: hvala na savetu, uspelo je. da ne znas zasto nije htelo da se mount-uje sa Alcoholom i Deamon toolsom?
@J: rekao sam ti da nije htelo da radi sa Deamon tools-om. kad sam .bin prebacio u .iso, sve je proradilo.
hvala na odgovoru, pozdrav

Verovatno je .cue file bio nekompletan ili corruptovan, a slicno hoce da se desi i kada menjash naziv .cue i .bin fajlova...

A da, nema na chemu ;)

Ovaj put nije, ali moze da bude i "audio" CUE fajl, koji ide sa lossless fajlovima (APE/FLAC/WV), a to nijedan virtual drive program ne moze da mount-uje.

S tim u vezi, glupo je skidati nekompresovan audio album (obican image diska) zato sto zauzima duplo vise prostora od istog u lossless formatu.

kolko sam ja video u ovom FLAC kompresoru sto ja imam - i tu ima gubitaka, zavisi od stepena kompresije.

Nisi dobro video... ;)

FLAC = Free Lossless Audio Codec

vazi brate, nisam video slider gde biram "compression level" od 0 do 8 :)

Tvrdoglav si kao po obicaju, al' nemo' da se mesas bas svuda....:D

Postoji jacina kompresije (kao i kod ZIP/RAR-a obrnuto je proporcionalna brzini) , al' to je i dalje lossless.

Jel imao jos neko problema na neobee-u danas?Kod mene oko 15:50h nije uopste bilo protoka...

I na PTTu je bio prekid na nekih 5-10 minuta...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno