sale prdez je napisao(la):ja sam nasao dva rar fajla. prvi je 2.8, a drugi je 1.4GB. jos samo da se skinu
bice, bice.
ne kapiram tu foru za preko 4GB? cini mi se da je najnovija verzija emule 0.47. e, sad ovo moje Exorzist 2.0 cudo je kao neki valjda ilegalni patch, kojim ja mogu da stavim da mi upload bude 0, ili tako nesto. ne razumem se ja bas najbolje u to, burazer mi je instalirao.
So eMule 0.47 brings you:
higher filesize limit - increased from 4GB to 256GB
enhanced search capabilities - Detailed explanation about the usage of search expressions in eMule
improved and fixed proxy support
support for new serverside features and optimizations (e.g. filerating support fpr ed2k servers)
further bugfixing and improvements
sale prdez je napisao(la):@Dreadnought:
hvala na informaciji. kako inace ide instaliranje nove verzije emule? preko stare, ili mora stara da se deinstalira prvo, da se tek onda instalira nova verzija?
@gx-x:
nisam te razumeo ni reci. sta to znaci kad se prevede na srpski?
Delija je napisao(la):4Gb = 1 dan
Izem ti merak :d![]()
sale prdez je napisao(la):@Typhoon.X: hvala na savetu, uspelo je. da ne znas zasto nije htelo da se mount-uje sa Alcoholom i Deamon toolsom?
@J: rekao sam ti da nije htelo da radi sa Deamon tools-om. kad sam .bin prebacio u .iso, sve je proradilo.
hvala na odgovoru, pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari