ako si u NS, Futoska 2, IntersmartSpirit je napisao(la):Gde kupiti mikrofilter? Zvao sam Logo i nemaju, jurim po netu vec sat vremena i nista?
Znaci, treba mi samo jedan mikrofilter, za drugi telefon, posto sam u ADSL paketu dobio samo jedan!
Spirit je napisao(la):Gde kupiti mikrofilter?!
...pa ako ti smeta toliko sto P2P neradi kako treba...sto ga koristis i dalje ???lega99 je napisao(la):Evo vidim G.Pivik ima prijatelja u UK. Mogli da napravimo arazman, narucimo coveku sta da nam skine i onda nek on digne neki ftp server pa da skidamo od njega. Jos samo kad bi covek pristao. :d
Sad sve vise verujem da seku P2P, kad im nesto rikne i ponovo podignu sistem P2P radi jedno kratko vreme a onda se najevrovatnije pokukjljucuje neki prog koji lovi P2P i krene filtriranje P2P korisnika. Nije normalno da za preko 2 meseca skinem samo 19GB sto kroz http,ftp i P2P. Evo patim se sa nekim divx vec par nedelja dosao sam na 80% (hebem ti divx nebi ga ni skidao da mi ga cerka ne trazi i smara me), emule malo muzike za moju dusu dosad skinuo 3 ili 4 CD, nemoguce da bas uvek potrefima da nema onih od kojih se skida.
:crash: neobee :crash:
G.Pikvik je napisao(la):sada neobee ne ide ni do 10 KB..a imam gomilu sourcova!
kratko je trajalo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari