Šta je novo?

neobee ADSL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino da su vratili pare... :d

@delacroix
I ja sad vidim na sajtu u profilu da su mi produzili uplatu za 4 dana (trebalo je da istekne 9., i tako je i pisalo pre par dana, a sad vidim da pise 13.)... Dzabe! :d

Ma dzaba ti!Ne vracaju oni pare :wall: . Moraces da cekas da ti istekne nalog, jer kao sto sam vec pre naveo, njihovo osoblje ne zna da deluje na "neuvezbane" slucajeve. (slicno npr.:kad bi otiso u neobee sa zeljom da se nakacis , a kazes sekretarici da ti netreba njihov krsh modem jer vec imash svoj neki, ona bi se zagubila lol odma zove nekog tamo-vamo)...

Sto se tice onih bonus 7 dana , to ste svi dobili + za prvi mesec. (eh bar da ih nisam dobio, manje bih se patio).

Poslednja izmena:
da ja sam useo 512 pa sam dobio 45 dana odnosno dve nedelje bonusa, ali dzaba im kas su krsh

Ja sam na 256 dobio isto petnaest dana! Sad je sve postalo manje vise pouzdano, jedino sto P2P radi konstantno sa 'sjajnih' 2-3KB/s!!! Naravno po meni je ADSL bez P2P potpuno besmislen. Jel uspeo neko do kraja da izgura prelaz na nekog drugog providera, koliko je sve to ukupno trajalo i koliko to znaci dana bez neta?

Ja sam uspeo, cekao sam 8 dana da me prekopcaju, sad sam na sezam-u.

yotavg je napisao(la):
Ja sam uspeo, cekao sam 8 dana da me prekopcaju, sad sam na sezam-u.
And ???
Ja sam tamo ali neide...mnogo varira od 16-02h (umesto ~50KB na 512 meni ide 20-45 ?)...idem na BeotelNet...zna li neko kakvi su oni ???

Za sada Sezam u NSu radi vrlo dobro.

Znači, opet ista priča!
Sezam će raditi dobro neko vreme, a šta onda?
Opet prelaz na nekog provajdera koji se još nije kompromitovao?
I dokle tako?

Btw, neki dan sam saznao da u Švedskoj za iste pare (cca 30 EUR) imaju 10x veću brzinu (ovde 512kb/s, a tamo 5 Mb/s). :(
Možda jednom bude i ovde... Za koliko godina?

Tada kada budemo imali 2000 evra plate... :d

pa pisao sam ja vec, imaju Svedjani svasta, ladno al standard :d pitao sam njih nekoliko imaju u Oslo-u 24mbit flat za 40e, 24mbit se deli na 20 ljudi, sto ce reci sve i da se svi hevici zakace imaju opet bar 1mbit protoka.

pozdrav neobee srecnici

Danas na divno cudo nisu pucali od jutros, ali je veza katastrofa

pozdrav braci neobee pacenicima

Pogledao sam svoju statistiku, za 2 meseca i kusur uspeo samda skinem 19GB, "velicanstveni uspeh" :zgran: :bottle:
Dosadilo mi i da se zalim...

Poslednja izmena od urednika:
Za 2 meseca, ako je proecan protok 20kb/s, treba da se skine 100Gb... :(

Delija je napisao(la):
Za 2 meseca, ako je proecan protok 20kb/s, treba da se skine 100Gb... :(
Ah pusti snovi, valjda cu uspeti da se prebacim kod ptt po onoj shemi.
poz.

Ja jos cekam na PTT.

BTW, danas sam dobio od Nejebija KAV licencu. Toliko mi se ogadio KAV, da cu morati da ga sutnem... :d

Zezam se, al' me stvarno KAV po malo zeki. Kad sam na netu u Operi, s vremena na vreme mi se zaglupi masina na par sekundi, a KAV je za to kriv. :S:

p.s. Ja sam skinuo 15 giga za 2 nedelje, tj. bolje reci za nedelju dana, posto onih drugih 7 dana nista nije radilo kako treba.

Poslednja izmena:
Interesantno je da ni onaj njihov merac protoka na sajtu ne radi kako treba, vec pokazuje jedno 3x manju vrednost!

Ma nista im ne radi, bre, ko retardi neki su. :d Ne mogu da verujem da ih nije sramota. :S:

p.s. Evo sad sam probao eMule na dialup-u i pici 5kb/s... :p

Toliko o tom ADSL-u, eto, picite na dial-up-u i uzivajte :p .
Hoce li oni to da nameste ili se vezuju za famozni 1. februar da to urade??

malko je bolje danas, ono kao nekih 12kb/s... ali brate gde je to od 512kbps :X
ako je ovo navodno to sto je trebalo da se popravi onda nemam rechi...

Blago vama. Vi barem imate neki ADSL, kada prodju decije bolesti bice vam ok. A ja nemam nikakve teh mogucnosti za ADSL ni normalan cable... Jel mozda zna neko kad ce prosirenje kapaciteta na nove centrale?

imaju Svedjani svasta, ladno al standard :d pitao sam njih nekoliko imaju u Oslo-u 24mbit

Oslo je u Norveskoj. :)

Ja sam skinuo nekih 40GB preko neobee-a za mesec dana. A moglo je i bolje da glupih prekida i shapinga

Delija je napisao(la):
Ma nista im ne radi, bre, ko retardi neki su. :d Ne mogu da verujem da ih nije sramota. :S:

p.s. Evo sad sam probao eMule na dialup-u i pici 5kb/s... :p

je*ote, kada sam procitao dialup najezio sam se :d :D

Ma samo sam probao da li radi, posto sam nesto tumbao sa download / temp dir-ovima.

p.s. 'Ebi ga :), ceka se PTT...

danas oko pola 12 do pola 13 opet nije radio neobee..dokle...a sad obican dl oko 22 KB...
jel dobio neko ptt, kako radi? posto imam 2 broja, prijavio sam se kod njih na onaj drugi, da ne cekam dok me nebi ne skine, ptt kaze moze samo dodji da potpises...?
je##m im sve po spisku stoke...dodje mi do 85 % i 'pukne' je#eni ADSL! Uh

Poslednja izmena:
Meni je danas radio u to doba, i to sasvim solidno - 215 kbit/s po nekim bandwidth testovima.

@G.Pikvik
Imas 2 broja, ili 2 linije?
Ogromna razlika.

Delija je napisao(la):
Ja jos cekam na PTT.

BTW, danas sam dobio od Nejebija KAV licencu. Toliko mi se ogadio KAV, da cu morati da ga sutnem... :d

Dobio sma i ja. Koristim dialup bee full (uz koji ide key za kav), koji mi vazi do 9-og, a oni mi poslashe extra key vazeci do kraja februara. Jel zna neko u chemu je catch? Otkad to neobee deli poklone?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno