moja greska!Ser_Zile je napisao(la):sezam se zadnja dva dana tegli ko slinac, a nocas je bilo problema pa je kao nesto malo bolje sad nego juce... nije kao sto je bilo pre tri dana!!!
nstomi je napisao(la):mene su ovde svi ispljuvali kada sam rekao da NEOBEE ne RADI kako treba/...
hvala bogu nisam jedini!!!!!!
jebo neobeee!!!!!!!
ko je lud nek ga uzme...a ja odustajem!..
PA KADA BUDE BOLJA SITUACIJA STO SE TICE ADSL-a UZIMAM GA OPET!
vracam se na kablovski internet SBB..ipak je bolji
deky je napisao(la):2Lega99: a sto se jednostavno ne napravis lud i ne odes do njih i iskukas im da su ti dodelili fixnu ip adresu a nisi trazio i nisi platio za to???![]()
skinuce ti je na keca![]()
ali najozbljnije ti kazem.... pokusaj![]()
Ja sam probao juce taj program ali mi nije jasan, prvo me nervira ono cudo ko pecurka sto seta u cosku ekrana, nije mi jasno sta treba i gde da setujem, glup sam, gledam u to ko tele u sarena vrata. Skinuo sam tri verzije programa, koju verziju staviti 2.10 2.11 2.12, na svakoj je primenjen lek da bi radila. Gde se to podesava meni uopste nista nije jasno. Jel moze jedno uputstvo za glupsone kako se to podesava.LazaNS je napisao(la):. Onda sam instalirao Cfosspeed i on ne ogranicava protok ali odredjuje prioritete, .
nstomi je napisao(la):mene su ovde svi ispljuvali kada sam rekao da NEOBEE ne RADI kako treba/...
hvala bogu nisam jedini!!!!!!
jebo neobeee!!!!!!!
ko je lud nek ga uzme...a ja odustajem!..
PA KADA BUDE BOLJA SITUACIJA STO SE TICE ADSL-a UZIMAM GA OPET!
vracam se na kablovski internet SBB..ipak je bolji
nIce Cream je napisao(la):postoji samo u drzavama gde monopol ima lopovska organizacija zvana telekom.
Delija je napisao(la):Pa, nije bas tako...
Stric mi kaze da kod njih u Dzermaniji takodje upozoravaju ako vide da neko non-stop vuce sa maximalnim protokom filmove i ostala "forbidden" cuda... Ako upozorenja ne urode plodom, ostavljaju alternativu tuzbe, ali cak hoce da plate tim korisnicima da poniste ugovor sa njima. Jedini problem je sto takvi korisnici dolaze na crnu listu vecine provajdera, posto su sto se toga tice vrlo uigrani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari