Delija je napisao(la):Isto pismo sam i ja dobio... :S:
Na 2 mesta govoris o 2 totalno razlicite stvari. Ako je filter "u zidu", prikaci modem na tu liniju i sta dobijas???
Filter sluzi SAMO za filtriranje visih frekvencija na telefonskom aparatu, a ako ga stavis pre modema, sta si dobio? - ubio si ADSL frekventni opseg.![]()
u originalnom uputstvu za ovaj moj (sezamov) connexant modem ima crtez gde je prikazano da modem treba shteknuti u ADSL uticnicu koja se nalazi odmah pored one za telefon, tj na istom shalteru...
Slaninar je napisao(la):Ajde jos neki grobar sa nama pa da im totalno bemo sve po spisku !!!
Slaninar je napisao(la):OPET JA
upravo pricao sa tehnickom podrskom SEZAMa i sutra u 16.15h idem u neobee da ponistim ugovor, a posle toga u Sezam da zasnujem novi.
Ko voli nek izvoli samnom
Čensi G. je napisao(la):http://img24.imageshack.us/img24/9963/800kbps10km.png
Da li neko zna da objasni zašto u Connection status stalno za brzinu konekcije stoji 800 kbps?
Zar nije u svim pričama o agregaciji bilo reči da 16 ili 20 ili 30 korisnika koristi 1 Mbps link?
Može li neko van Neobee-a postaviti sličicu na kom su linku'
Postovani,
Ocigledno je da vase usluge ADSL interneta "polaku" tonu (po popularnosti a i kvalitetu), imate sve vise nezadovoljnih korisnika! Da ipak budemo objektivni i da ne dobijem odgovor vec poznate sadrzine (sablon) , pogledajte malo vece domace forume i stvari koje se pisu o vasim uslugama. Ja bih reko da je situacija vise nego alarmantna po vasu firmu!
Pisem vam u nadi da cete mi iskreno odgovoriti na sledeca pitanja:
1.) Dali je moguce (ako jeste zasto dosad nije uradjeno), da se na vas sajt http://adsl.neobee.net/ azurno postavljaju vesti u vezi sa predvidjenim prekidima u radu interneta ili o tehnickim problemima , ili pak izvinjenjima zbog prouzrokovanih neprijatnosti; ako se ne varam u ugovoru(clan 9 , tacka 3) stoji da ste obavezni da nas-korisnike obavestavate o ovakvim stvarima i uopste stvarima slicne sadrzine.
2.) Vezano za ADSL net : zaste se UVEK prekidi i uopste lose funkcionisanje desavaju bash vikendom? ne kazem da se preko nedelje ne desavaju , ali vikendom redovno(( . Ako je u pitanju "visa sila" (citiram iz ugovora), sto nas ne obavestite o tome? Ovako se cela krivica svaljuje na vas.Takodje mi se cini da je clan 9. tacka 1 u kriticnom stanju.
Pogledajte dole navedeni link toplo vam preporucujem , to su reci VASIH korisnika ; ako tehnicka podrska ne osecaju nikakvu dodirnu tacku ovih linkova, zamolio bih vas da mail prosledite vasem Direktoru :
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=85326&page=1 (procitajte SVE , mozete primetiti da se stvari hronoloski zakuvavaju i svi cekaju sa ocima uperenim u vas)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Par preporuka nevezano za gore navedeno (na ove stvari ne morate odgovarati , mogu da pretpostavim odgovor):
1.)Kad se na www.neobee.net ulogujem na svoj nalog , zaista ne bih zeleo da vidim servise koje moj adsl nalog ne podrzava (pre svega mislim na mail to sms...); angazujte malo vase web dizajnere da se to sredi , da se izbace stvari koje ne treba tamo da stoje , verujte mi ustedece vam puno vremena.
2.)Stavite azurna obavestenja na vasu web prezentaciju, kad vec ima problema (a ima ih nazalost i to veoma cesto) ili vam se predlog ne svidja (sto bi rekli "estetski") bar posaljite mail-ove... ovako ce vas milion ljudi cimati zbog iste stvari (evo verovatno sam i ja sad jedan od njih).
3.)Webmail servis , voleo bi postojao i odeljak 'Sent' ; ali to josh i nije toliki problem koliko je problem automatsko odlogovanje .. konkretan slucaj: pisem vam ovaj mail (prvi put) preko neobee webmail-a i naravno kucam ja marljivo pola sata , kad odjednom refresh i ode sve u piiii .... a sledeci primer : naprimer ulogovan sam i idem na reply nekog mail-a , nakon 20minuta kucanja kliknem na send a on me baci na login stranicu , kao incorrect password itd.. (kao nisam ulogovan) ... ne znam ali taj auto logout mi se uopste ne svidja...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
U skladu sa clanom 23. zakljucenog ugovora sa vama 27.decembra.2005 godine u vasim prostorijama , saljem vam ovaj mail "u duhu poslovne saradnje i dobrih poslovnih obicaja" , i nadam se da cete reagovati (krajnje je vreme , toplo vam preporucujem).
Hvala na paznji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari