Šta je novo?

neobee ADSL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
je3em ti neobi. radi ocajno. protok mi je oko 5 KB/s. p2p radi ocajno. dajem im mesec dana fore a onda palim na ptt da vidim kako je tamo

Ja upravo skidam modem i isti nosim nazad, pa nek sa Neobee-em jadi nekog drugog. Na mail nisu odgovorili, nazvao, bio kranje ljubazan i odgovorise da dodjem do 16 h i nema problema, ako Sezam bude zezao odo nazad na wireless kod Panline-a.
Sad nema net-a najmanje 5 dana.
Poz..

Bravo Delija, bas receno kako treba. Nadam se samo da ce neko da obrati paznju na to sto si rekao.

uh pa nisam bas sigurna za sezam nisu bas nesto

Poslednja izmena:
pre poslednjeg restarta i reconnecta na net (pre 23h:24m) sam bio on-line nekih 4 dana bez gasenja kompa i konekcije, a i tada sam gasio jer sam instalirao neki program koji je trazio restart... NIKADA mi nije pukla veza na sezamu, samo na pocetku, treci dan od uplate, mi se zaglupela veza tj prestala da radi skroz ali nije pukla, to je trajalo nesto manje od sat vremena i od tad je sve ok. Koristim bitcommet i DC klijent i nisam imao problema sa protocima.

E sad da li je sezam najbolji ili ne, ne znam, necu da tvrdim ali od neobee je svakako bolji ali i skuplji.

Ne mogu da verujem

Ne mogu da verujem, nakon skoro dva meseca vidim download 12-14kB/s na emule. Odnos UL/DL namesten 16/4, ova triper varijanta mi najbolje radi, ako povecan odnos UL i DL npr. 20/5 nista ne dobijam cak mi se i smanji download. :bottle: :bottle: :bottle: :bottle:

Aj' probaj da surfujes u isto vreme...

NeoBEE izgleda ima debelih problema sa upload-om i sa vecim brojem konekcija...

@Delija
Surf ide nekako uz takav odnos kako sam napisao, druga kombinacija ne pije vodu.
Da li si dobio kakav odgovor od Neobee? Da pocnemo da ih zatrpavamo sa ovim pismom-zalbom dok se ne smiliju da odgovore.

Poslednja izmena od urednika:
@ Delija&
@All anti neobee
Ne prave probleme za raskid ugovora, u sezamu su mi vec sve obradili samo port da se oslobodi i to je to.
@lega 99
Kazu da su prosledili mail gazdi :d bas ga...

Poslednja izmena:
yotavg je napisao(la):
@lega 99
Kazu da su prosledili mail gazdi :d bas ga...

Dobar si , bas ga... :d
Ima ona narodna: Los glas se daleko cuje
Kad se to desi mislim da ga bas nece vise boleti za musterije :smoke:

Nisam dobio nikakav odgovor jos uvek... :S:

p.s. Sad sam u VSu na dialup-u... :)

Danas radi, ali je sporo katastrofa :( Nivo dialup-a i ni za mm vise :(

Da li neko iz Beograda ima slicne probleme? Danas mi ceo dan radi BitLord, brzina ne pada ispod 18KB, prosek je oko 24. Na centrali u Zemunu sam. Mislim, da li je protok problematican samo u NS?

@Agilni
Ja sam u BG, download sa FlashGet programom 25-27kB/s pre je islo i do 30kB/s, P2P danas dobar 12-14kB/s za moje prilike, kad sam dobio ADSL prvo P2P skidanje islo do 30kB/s a posle toga ako radi ide od 2-6kB/s. :)

To 2-6kB/s je bas malo...

Ali generalno, vise primedbi imaju Novosadjani (dobro, ti si izuzetak od pocetka :) ). Bojim se da to nije neka taktika Neobee-a... Jos uvek osvajaju Bg. Eto i taj novi poslovni prostor...

@Agilni
Po svim pocetnim parametrima trebalo bi da imam super transfer. Centrala NBg modernizovana, imam ISDN liniju i na to nakacen ADSL. Sve bi trebalo da radi ko svajcarac al nece.
:crash: :bottle: :wall: :mad:

veza mi nije pukla u poslednjih 26h...samo toliko

Sta se to desava sa neobee?
Da li ce srediti internet ili ce uvek *****avati?
Sada mi radi tako usporeno i nemoze da otvori ni njihov sajt...

Kod:
C:\Documents and Settings\Sasa>ping [url]www.neobee.net[/url]

Pinging unimatrix0.neobee.net [80.74.160.41] with 32 bytes of data:

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 80.74.160.41: bytes=32 time=49ms TTL=61

Ping statistics for 80.74.160.41:
    Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 49ms, Maximum = 49ms, Average = 49ms

Poslednja izmena:
jel radi sada adsl neobee nekome u NS? hitno mi je da znam jer petljam ovde nesto sa kablovima a ne radi mi adsl, pa da znam da li je zbog pogresno povezanih kablova ili svima neobee ne radi?

Kad sam napisao zadnju poruku pukla mi veza i nisam mogao da se povezem do sada...
Pisalo invalid user name or password...
WTF is going on? :mad:

:bottle:

Evo ih, ponovo rade. Cenim da imamo bar jedno 30min da se zezamo dok opet ne ode sve u ....
Zato, na posao :)

Ne mogu da verujem da ih nije sramota... :S:

Jos uvek odgovor na pismo nisam dobio, a po svemu sudeci ga i necu dobiti. Ko je pominjao obraz? :S: :wall:

...E ako se stvarno ne popravi situacija u ovih sledecih nedelju dana, ja sam za to da se organizujemo (evo ja vas zovem na pivo kod mene! ;)) i da svi zajedno coporativno odemo u prostorije NeoBEE-a da trazimo raskidanje ugovora. ;)

Ko je za?

I da coporativno raskinemo ugovor, za dva dana ce doci 20 drugih ljudi da potpisu ugovor. Bolje da coporativno odemo i pretimo protestima i trazimo razgovor sa rukovodstvom i pretimo tekstovima u novinama... Bivski korisnik je manji problem od nezadovoljnog korisnika.

U pravu si, ali ne znam da li je vredno truda. Mislim da nam je mnogo jednostavnije da ih, ako je vec takva situacija "skartiramo" i promenimo provajdera i gotova stvar. Bez cimanja.

Ali, ako stvarno ne zele da urade nesto povodom toga i prave se blesavi (ili bolje reci nas prave blesavim :S: ), bar mozemo da im napravimo JAKU antireklamu...

Samo sa moje privatne strane (znaci oni koji ne posecuju forume i slicne stvari) bar 20-30 potencijalnih musterija su izgubili (drugari/kolege - cekali su moja iskustva). Od benchmarkovaca ne znam da li je neko dovoljno lud posle svega ovoga da im pridje na 100m + svako od benchmarkovaca ima bar 5 prijatelja koji su zainteresovani za ADSL i garantujem da ce bar 90% njih NeoBEE izbegavati u sirokom luku, a i to za novine uopste nije toliki problem (novine samo cekaju takve stvari), jedino bi morali da se DOBRO informisemo, cisto da ne bi mogli da nam naprave neku pravnu zvrcku.

p.s. Dojajan ti je avatar... :d

@delija
obrati mi se na pm kad budes isao da raskidas ugovor,imam par likova koji bi to uradili,ukljucujuci mene :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno