Ma oni imaju uzasnu uslugu, bio sam i korisnik njihove wireless usluge Metrohive.net-a, prve dve nedelje super i pocelo zavrtanje, pa se izgalamis onda malo popuste, pa opet. Suraka nakacimo na Panline.net (wireless), vec tri meseca nijedan prekid veze, a razbija se od downloada, covek i ne misli na adsl, sta ce mu?deky je napisao(la):Mozda ipak nije u redu da tek tako raskinete ugovore i da ih skartirate. Sta ako je stvarno problem do telekoma (ko sto neko malopre rece)?? Ono sto bi vam ja preporucio jeste da se skupi grupa vas i da svi fino kolektivno odete do njihovog predstavnistva i da im predocite situaciju tj. da im fino kazete da ukoliko se nesto hitno ne uradi po pitanju njihovih usluga , pa recimo da ce im opterecnje linkova naglo opasti. A ako kazu da problem nije do njih nego do Telekoma, onda im skrenite paznju da bi bio neki red makar redovno postuju obavestenja na svom sajtu i da lepo obaveste svoje musterije u cemu je problem i sta ce biti uradjeno po tom pitanju. Mozda ljudi stvarno imaju trenutnu najezdu musterija pa im je sistem preopterecen , ali opet na vama je da im skrenete paznju , da vode racuna o postojecim musterijama inace ce ostati bez posla, a los glas se daleko cujetoliko od mene, poz :wave:
Abdee je napisao(la):Ne raskidajte ugovor. To je najlakse. Nije toliko problem u Neobiju koliko je problem u Telekomu. Naime, Neobee ima najvecu navalu novih korisnika i konstantno se radi i na centralama i na opremi u Telekomu. Kada net rikne subotom, tehnicko lice koje treba da bude dezurno u telekomu, ne bude na svom radnom mestu i onda neko iz Neobija mora da ide i sredjuje stvar.
Slicno se desavalo i kada je firma u kojoj sam radio imala iznajmljenu liniju ka jednom drugom provajderu koji takodje nije uvek imao nekog ko moze da resi problem vec se morao koristiti mobilni da bi se ostvario kontakt sa tehnicarima...
Delija je napisao(la):...E ako se stvarno ne popravi situacija u ovih sledecih nedelju dana, ja sam za to da se organizujemo (evo ja vas zovem na pivo kod mene!) i da svi zajedno coporativno odemo u prostorije NeoBEE-a da trazimo raskidanje ugovora.
Ko je za?
gx-x je napisao(la):"pa sta bi ti za te pare"
Delija je napisao(la):Nisam u NSu, al' tako pise u log-u konekcija...
lega99 je napisao(la):Oblacno vreme 2 C u Beogradu, mozda smetaju ove vremenske prilike :-devil-:
Posaljes mail na:shywalker je napisao(la):Ima li neko informaciju kako ide procedura za raskidanje ugovora sa neobee, ovo nema smisla radi kao dial-up mozda i losije :wall:![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari