Primetio sam da mi telefon više ne sinhronizuje kontakte sa Google-om, tačnije, sinhronizuje u pravcu Google->android, ali ne i u suprotnom, pa kad unesem neki kontakt u telefon, on se ne pojavi na netu. Jel' zna neko u čemu bi mogao biti problem? Takođe, u podešavanjima sinhronizacije Google account-a mi stoji da je poslednja sinhronizacija kontakata odrađena još davnog 30. marta, dok Gmail i kalendar redovno sinhronizuje svakog dana. I bez obzira koliko ja puta ručno pokretao sinhronizaciju kontakata, neće. Wtf?!
Kako da podesim da mi Opera bude default browser? Stara Opera je imala u opcijama da to podesim, ali ova nema...
Koji launcher koristiš?Ja sam se lose izrazio... kako da kad u docku kliknem na browrer ikonicu palim Operu? Radilo mi je na 2.1, sad na 2.3.7 ne umem da namestim...
Da li neko zna aplikaciju koja stavlja vremensku prognozu u lock screen? Nadam se da me razumete... Imam samsung glaxy spica fon, i mnogo mi se svidja kako to izgleda kod sense ui-ja...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari