Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Poshto me je sin gnjavio da igrami NFS, odigrao sam josh jedno 2 sata i shvatio da nije bash toliko tragichno - kada krenu bolja kola, osecaj brzine je veoma dobar, ima dosta chudnih shortcutova, lepo skrece kada pritiskash ruchnu i izgleda relativno ok kada stavish 6XAA :d

root igre,GL.ini,ladno pise "mostwanted2" :p:smash:

Odo da kupim Most Wanted pa da se izigram malo k'o čovek...

kad sam startovo igru sa default podesavanjima sam imao oko 120-180fps-a (fraps) kad sam ukljucio sve moguce izmedju 25-40 :smash:

Meni je sasvim ok nastavak. A 10 puta bolji od one katastrofe zvane Pro Street. Isto kao Most Wanted ali nekako dodavanjem te opcije da odmah odesh na sledecu trku nekako gubi smisao cela free roam fora. Samo klikcem i ocekujem da ce da krene neka shpica posle par trka. Znaci to mi je najveca zamerka, ne vidim napredak igre nego eto, trkam se dok se nesto ne desi. Ali definitivno nije losha barem meni ko sto svi pricaju, meni je zabavna.

boga mi, ja sam nastavio (posle komentara nakon 3 odigrane staze) i postaje zabavna, mogu reci da sam se navikao na kontrole, zvuk, ali ne mogu se navichi na onaj krug motion blura koji se skuplja\shiri kad dash\oduzmesh gas... postaje interesantno sa brzinom i boljim kolima,samo josh da iskljuchim motion blur i navijachu ZA... :d

Ja sam na kraju zadovoljan igrom. Pljunuh je na prvi pogled, ali sam nastavio da se igram, prebacio se na big screen, podesio kontrast, osvetljenje, kolorit, sharpness onako kako mi pase oku, i sada uzivam. Mnogo dobra jurnjava, i u ovom trenutku, ovakva arkada, bas mi je legla :)

Upravo tako...

Poslednja izmena:
Ovo samo deci od 3 do 6 godina moze biti zabavno :D

Pa nemoj tako, ukusi su različiti :smoke:
I ja sam isprobao ovaj Anderkaver i ne sviđa mi se uopšte, jedino je zabavan što ima puno opcija za tuning (e da, i mogao sam da vidim novi 350Z ,)). Sve us svemu - EPIC FAIL :d

Dobro je josh kad dodjesh do matte boja - kola nekako izgledaju normalnije sa njima :) Poshto je ovaj metallic kako ogledalo :d

Izgleda da opadaju kriterijumi...

kao one dede sa balkona iz muppet-a uaaaaa buuuuuuuuu loseeeee moze bolje osrednje fino dobro extra do jajaaaaaaaaaa :d

Sve na max bez ili sa AA isto je, 1440x900.
Pocetak trke ~17-25FPS tokom nje 30-35FPS pa padne i na 27/28 idt ..
A kad sam sam onako na autoputu ~40+
Cak i kada se smanji grafika ne radi nista bolje ..mislim ne dobije se neki boost.

Nesto nije uredu sa tvojim driverima ili grafom... ili to sto je nvidia hahaha... :-devil-: evo kod mene fps ide od 60+ do 70+ na 1680x1050... sve na high...

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    214.4 KB · Pregleda: 142
  • 2.jpg
    2.jpg
    225.8 KB · Pregleda: 143
a ni meni na PC-ju ne secka i u pitanju je verzija od 4, neshto GB
1280x1024 sve na max 2xAA fame rate pojma neam :d

Ovde nesto definitivno nije kako treba - opusteno pikam igru na Toshibi na low i medium podesavanjima. Most Wanted mi je seckao na low i medium, a ovo ne :d

Btw, mislim da sam pres'o 40% igre u jednom cugu. Vozis, ostavis ih 17 sekundi, pobedis, TAB, vozis, ostavis ih 17 sekundi, pobedis, TAB, vozis...

Nadam se da ce biti seksa izmedju Carmen i glavnog protagoniste, jer ako nece onda nema vise smisla da se trkam :D

Ovde nesto definitivno nije kako treba - opusteno pikam igru na Toshibi na low i medium podesavanjima. Most Wanted mi je seckao na low i medium, a ovo ne :d

Pa kada je ovo grafički malo naprednije od prvog Princa... Samo je malo zamuljano i zamaskirano preblještavim suncem...

Vozis, ostavis ih 17 sekundi, pobedis, TAB, vozis, ostavis ih 17 sekundi, pobedis, TAB, vozis...

E baš to :wall:

Sta znam, koliko ste me obeshrabili sa komentarima, nije bas toliko lose, moglo je sigurno mnogo bolje. Ipak cu da mu dam sansu.
Inace kod mene igra lepo radi, sve na max 16x10 fps je ugalavnom oko 40-45, minimum koji sam video bio je 35, a max 65.
Skoro kao kriza :D

e pa ima kad moras da ostavis baju 300m a prethodno ga preteknes jer si iza njega

EA treba da bude sramota kad mogu da izbace nesto ovako....oni bolje da se bave filmskom produkcijom posto vidim da u sekvence bas ulazu napore...grafika je od pre 3 godine,nek se malo ugledaju na GRID....nista,cekam da codemaster izbaci novu voznju,a ne ovo smece....zamislite u podesavanja za grafiku ima da se ukljuci damage,PA koji crni damage u ovoj igri!!!

Poslednja izmena:
well the next method works everytime i do it...u must do this crap everytime u wanna play...

so start the game and play, then alt-tab or ctrl-esc u get off to the desktop.
--press ctrl-alt-del and u get that specific window
--go to processes and right click nfs.exe
--u have an option there something with the afinity(i have my xp in my own language so i guess afinity is the english word)
--deselect 1 of your cores from the cpu and press ok
--right click again nfs.exe and again click the afinity shit and reselect back that core that u deselected before and click ok
--then fuckin play

As i said the method works everytime for me...Before i had very annoying stuttering ,even 10-15 fps in the menus lol on a 4850. Now on the menus it never drops below 70 fps and in racing never below 30-35 fps....I also installed the 8.11 ati drivers(dont know if had any effect)..

Probaj ovo možda pomogne.

:wave:

Nije pomoglo ali me je podsetilo na nesto drugo i resio sam problem :)
Posto sam u skorije vreme menjao nesto procesore bio mi je proc. na def.
Sada sam ucitao stari clock i igra radi glatko, ispod 40FPS ne pada u najvecim guzvama a obicno je po 60+
Doduse nije sigurno problem u nizem clock-u vec u eist-u ( vidjao sam da mnogima se desi da ukljucen eist daje iste probleme za razne igre/aplikacije )

Ma oko NFS-a je uvek ista pricha. Svi ga chekaju da izadje a onda svi ke*jaju po njemu.

Neznam, igra nije nista spec, ali je povratak MW tripu za mene dobar potez.

Uopste nije losa igra, i mislim da ce biti idealna za opustanje!

Jest da je Test Drive Unlimited zakon, ali i ovo nije lose, narochito sto konacno ima mog omiljenog automobila, BMW M6!!!

Jedino sto mi se ne svidja i ovde i u MW je ono rusenje pumpi i ostalih objekata. Mnogo bi bilo elegantnije da su odradili neki trip sa parkinzima na kojima bi mogao da se sakrijesh od pandura i sl. al ajde, sta sad.

Kod mene definitivno ostaje, samo sto ne mogu da nadjem vremena da odigram ni jednu igru, pa ni ovu. Sve probam, i uglavnom na tome ostane. Ladno mi josh uvek stoji na hardu nedovrshen STALKER Shadow... i josh gomila igara.:S:

E'o nabavio sam M3 (E46).

Nista bez nemacke makine, ono jede malu decu :)

ja ganjam mat crnu mazdu rx-7 :)

ocekivao sam vise ali igracu ja ovo jos sigurno iz navike a i toliko sam ga cekao.Skoro pa sam razocaran al boze moj bice bolje drugi put :D :d :wall::wall:
ajd nek naprave vise TDU2 i da se stavi katanac na NFS ovo vise nema smisla za ovo im je kao trebalo godinu dana
Sa 200 za 1sec na 80 :S u rivinu sa 140 gume ni da za škripe :wall:
Odo da vozim da skupim pare za M3 :D :D :p i SKYLINE R34
za onu ribu sto su ubacili e ona je dobra :) samo lose vozi :p
Na kraju slazem se sa svima da je losa ali ipak cu je igrati

Poslednja izmena:
Ljudi, ja evo ne mogu da se odvojim od Most Wanteda celo veče... Instalirajte to, manite ovo novo čudo, ovaj MW izgleda duplo bolje i daleko je zanimljiviji...

Ovi novi 180.48 WHQL drajveri doneli su lep boost... say... 70-80%. Na pocetku igre kada ide ona jurnjava sa 178.xx sam imao oko 25-30 FPS - znaci jad i beda, a sa "big bangom" oko 60 (1680x1050 sve na max, 4xAA). Ko zna mozda ova igra i nije tako losa... :d

Poslednja izmena:
Haha, svake godine ista prica :). Bez obzira koliko NFS bio los, ipak ce se igrati. :d

Ma los je ja sam to primetio odmah sa proslim ,kako bese se zove evo ni ime nisam mu zapamtio .. a da ProStreet. Ma za mene Need 4 Speed je arkadna voznja ako ocu nesto realno da igram evo GRiD ili tamo neki TDU a ako ocu da letim 350km/h i udarim u zgradu a da imam samo orebotinu eto mi N4S-a. Cim su stavili ono nema grada tj. ilegalnih voznji nego tamo neke trke i mome bratu se smucilo koji btw je sve zive N4S prosao od prvog Undergrouda.

I ko sto neko gore (iznad obog posta) kaze Most Wanted je kozna ima price lepo panduri a to sto su poceli od Carbona da konstantno furaju neku cicu (i to samo jednu) a zanemarili samu igru to ih ne spasava ... mislim treba cica ,ali za to postoje druga realna mesta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno