Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Nisu uopste, mozda samo prvi heat level.

Meni je igra ok, ne znam sto ste svi osuli paljbu. Grafika nije tolika katastrofa, ali mi nije ni mnogo vazna. FMV sekvence mi takodje nisu vazne, NFS nikada nije imao pricu, niti mu treba. FreeRoam mi takodje ne treba i odahnuo sam kada sam saznao da necu morati da trazim trke po gradu. Upravljanje mi je ok i to je najvaznije. Igra je sasvim dobra. Nije dobra kao sto je najavljivana, ali je ipak dobra. Samo sto je previse laka, ***.
A sve nesto mislim kako ste svi probali igru, deo vas iz navike prica kao i svake godine, deo ne voli arkade pa pljuje kako god da je, deo pljuje grafiku, neki slusaju samo ono sto kazu u recenzijama (sto je apsurdno)...

Kad probate javite se.

Gametrailers je dao 6.7, fan NFS-a moze da slobodno doda jos 2 poena na to.

Poslednja izmena:
Vidim ja kako ide ovo.. I kako ce ici...
Na svakoj stranu posvecenoj novom NFS dodje po jedan koji je zadovoljan..
Tj.na 50 odgovora u temi dodje po jedan zadovoljni korisnik..
Igricu nisam probao a po ovome sto sam procitao necu ni probati.. (jedino ako izbace SP1 :d :d :p)

Nisu uopste, mozda samo prvi heat level.

Meni je igra ok, ne znam sto ste svi osuli paljbu. Grafika nije tolika katastrofa, ali mi nije ni mnogo vazna. FMV sekvence mi takodje nisu vazne, NFS nikada nije imao pricu, niti mu treba. FreeRoam mi takodje ne treba i odahnuo sam kada sam saznao da necu morati da trazim trke po gradu. Upravljanje mi je ok i to je najvaznije. Igra je sasvim dobra. Nije dobra kao sto je najavljivana, ali je ipak dobra. Samo sto je previse laka, ***.
A sve nesto mislim kako ste svi probali igru, deo vas iz navike prica kao i svake godine, deo ne voli arkade pa pljuje kako god da je, deo pljuje grafiku, neki slusaju samo ono sto kazu u recenzijama (sto je apsurdno)...

Kad probate javite se.

Gametrailers je dao 6.7, fan NFS-a moze da slobodno doda jos 2 poena na to.

Totalno se slazem sa tobom, uopste mi nije jasno sta su koji djavo svi napali da pljuju? Sa grafikom stvarno ima tripova ali daleko od toga da je losa, cekam neku zakrpu pa da vidimo.

Ovo je upravo ono sto sam ja ocekivao od novog NFS-a.Gomila efekata da se prikrije losa grafika okoline(i dobijanja worp efekta cak i pri malim brzinama,takod a imate utisak da putujete brzinom svetlosti).Sto se tice voznje,hm,pa takodje tipicna evolucija NFSovog extra arkadnog stila voznje ovaj put doteranog do maximuma(skretanje s 300km/h uz pustanje gasa koje ne traje duze od milisekunde,a pritom ne gubite na brzini).

da se razumemo ja sam fan simulacija ,ali volim da odigram i poneku arkadu,i do sada sam probao svaki NFS od prvog do ovog i tvrdim odgovorno da ni jedan ne moze da se poredi s NFS5: Porsche Unleashed-om,ni po voznji ni po icemu,jer posle njega je grafika krenula da evoluira u pravcu do kog je danas dosla.Naravno svi se palite na U1 i U2 nastavak koji su po meni samo doneli customisation i sto ej jedino bilo ok i nista vise.

Setite se samo prvog i drugog dela koji su u sebi imali slike i video sekvence svakog automobila,pa uzivancije 3 dela,pa su nesto zasralii 4. pa je dosao porsche koji jedini je stremio ka simulaciji,a nakon njega krenulo je sve nizbrdo ka worp efektima i sinskom upravljanju.Ali ajd i to sinsko upravljanje nekako,odustali su od simulacije i krenuli ka arkadi ,ali ti worp efekti kao sto rekoh svaki put ih ima sve vise i vise ...

Ali njih bas briga,jer ko sto ni mi kao klinci ismo obracali paznju na razne efektte za sminkanje tako ence ni danasnji klinci,npr sestrici moje devojke jedva cekaju novi nfs da im donesem da igraju i oni su iznova i iznova odusevljeni,i zbog toga verujte mi ni ovaj deo nece propasti kao ni ostali delovi(kao ni druge igre koje su izasle zadnjih godina i koje imaju sve vise bugova i sve su katastrofalnije,ali to je za neku drugu uopstenu temu o igrama).

Inace igra mi stalno blokira kad ocu da auto-sculpt-ujem automobil :S Ali nema usporavanja ni propadanja sve je na max osim aa koji je na 4x i rez 1440*900 jedino sto sam primetio je 1x da je 1 traffic auto pao s neba par stotina metara ispred mene:S

Poslednja izmena:
nisam jos instalirao... jedno pitanje da li kola i dalje momentalno stanu kada se pusti gas?

Hehe, baš mi je drago što je NFS svake godine sve lošiji. :-devil-: Nego, šta kaže EA na ovakve ocene?

E da, najbolji NFS je kec. Ferari i Lambo po Alpima, kraj priče.

Mislim da ovu igru vadi jedna stavka, a to je da su ubacili Bugatti Veyron :d Bez njega bi igra bila čist prosek;)
Kada je krenula uvodna sekvenca ja mislio instalirao mi se GTA:d

Epic Fail !!!

Sudeci po ovim skrinovima, GTA IV ima duplo bolju grafiku, bes mi sve, onolika igra u poredjenju sa ovim linearnim "skreni sada desno" trashom... Samo oni znaju valjda kako im je to uspelo.
Ne znam koji su ovi Black Box, ali sigurno oni nisu radili Porsche Unleashed, ti programeri se sada verovatno prevrcu u kancelarijama kad vide sta se desava sa NFS-om... :D

Ova ponovonapunjena verzija je dosta veca, mozda je stvarno losa verzija. I ja sam skinuo prvu ali je nisam probao. Vredi li ponovo kupovati ?

Ja sam kupio kloniranu, ne verujem da ima neke razlike.

Jel kupio neko "ponovonapunjenu" oko 5.6gb ?? Mozda u ovim drugim (i manjim) verzijama je nesto sj€bano , kao da su detalji zakucani na low. Tesim se ja, jer nemogu da verujem da su ovo izbacili kao finalni proizvod..:mad:

Ova druga je veca, videcemo kada je neko proba a probao je i prvu.

^Jok ne izgleda...na tim skrinovima je grafika jos i muljavija povrh svega ....loseg :D

Prilozi

• Undercover PS3 PC.jpg
    Undercover PS3 PC.jpg
    457.1 KB · Pregleda: 175
Na konzolama definitivno izgleda bolje, pogotovo kod PS3, gde ima i antialiasinga... Optimizacija za Windows je sramno urađena.

Pazi, ovo bi sasvim moglo da prodje...... al' da se igra pojavila 2003. :D

Zanimljiva je stvar što Undercover dobija jako niske ocene, to je ipak dobar pokazatelj da se ipak ne plaćaju recenzije, barem ne u onom obimu koliko sam ja očekivao...

kad ce smisliti vise taj anti-aliasing za PC :wall:

I ja jurtos probao par trka ..
Uf :S: grafika ocaj, igra na max radi sa 20-40FPS pa tek tu i tamo 50+
Na pocetku trke ima 16-19, ocajna optimizacija ..
Gameplay, isto. Krenes trku posle 10sec si kilometrima isped njih, protivnici su sramotno laki, trka traje 1-2min i gotovo.
A nakon toga ajmo Tab i eto nas skocili smo u drugu trku ..
Usput ne moze uopste da se vozi ..mislim kako da vozim sa 20-30FPS ..

Forsiram AA i AF preko panel-a i opet je skroz ne ispeglano.

Zaista sam se razocarao.

Poslednja izmena:
da li je moguce da na GTX280 u 12x10 igra radi u 20fps, ili ipak tebi nesto ne valja?

Sve na max bez ili sa AA isto je, 1440x900.
Pocetak trke ~17-25FPS tokom nje 30-35FPS pa padne i na 27/28 idt ..
A kad sam sam onako na autoputu ~40+
Cak i kada se smanji grafika ne radi nista bolje ..mislim ne dobije se neki boost.

ja ne znam, stvarno ne znam shta bih rekao...
upravo sam odvozio prve 3 trke, ovo je najblazhe recheno sramota, tachnije neozbiljnost EA.
arkadno jest, al motion blur (warp shto bi neki rekli) ono je stvarno, nemam rechi... preterashe ga.
vidi se samo put ispred tebe i to je to sve ostalo je mutno, nishta!
ovi shto su radili igru ochito dalje od kompa nisu makli-ne znaju ni kako izgleda voziti se u autu... bar do 150 nema muchenja ichega. ovima se muti i nebo pri 150. EA je vishe ulozhio u reklamu nego u igru.
nishta, ja chu da probam da odigram do kraja, pa shta bude...vozio sam svaki deo, pa i ovaj chu do kraja ;)

UltraHigh opcija za bloom je rezervisana samo za Chuck Norrisa jer je on jedini koji bi mogao da je podnese...

ma igra je nevidjeno njesra

I ja jurtos probao par trka ..
Uf :S: grafika ocaj, igra na max radi sa 20-40FPS pa tek tu i tamo 50+
Na pocetku trke ima 16-19, ocajna optimizacija ..
Gameplay, isto. Krenes trku posle 10sec si kilometrima isped njih, protivnici su sramotno laki, trka traje 1-2min i gotovo.
A nakon toga ajmo Tab i eto nas skocili smo u drugu trku ..
Usput ne moze uopste da se vozi ..mislim kako da vozim sa 20-30FPS ..

Forsiram AA i AF preko panel-a i opet je skroz ne ispeglano.

Zaista sam se razocarao.

Kod tebe neshto definitivno ne valja - ja igram sa 4XAA i AF i sve pichi ko ludo na maximum detalja.

edit: a shto se igre tiche, slazem se da je ******...

Poslednja izmena:
Igrica ima nekih bagova, s vremena na vreme jednostavno izadje iz igrice. A automobili ko plastichni. U MW grafika i upravljivost su bili bolji 100 puta

Nazad
Vrh Dno