Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

MW je van ove klase... nemash shta da uporedjujesh MW i Undercover
MW nije pre$ran motion blurom, a i mozhe da se iskljuchi, dok je ovde povrachanje...
+ josh mnogo toga

Poslednja izmena:
Nista, dok to svojim ocima ne vidim...Bas me zanima koliko ce da stave fps-a kad izadje benchmark na tomshardware.

Evo ja, poslusao njihove savete, smanjio backlight, stavio movie setup na mondzi, ne bljesti vise toliko... i.... nevezano za to sto je graficki nezadovoljavajuca, vuce me da igram... Zvuk lozi definitivno, i ovaj nfs posmatram kao odlican fliper :). Na kraju, ipak mi se dopao... Pa sad, vi me razapnite ako hocete, mozete da mi ... razapnete sator :D

Kod tebe neshto definitivno ne valja - ja igram sa 4XAA i AF i sve pichi ko ludo na maximum detalja.

edit: a shto se igre tiche, slazem se da je ******...

Kod mene sve na max 1680 x 1050 6xAA i AF bez ikakvih seckanja, naravno verzija od napunjenih.

EA je na dobrom putu da propadne :d

Zivela EA ! :p

Ja sam je obriso stvarno je lose ma gde lose ja svoju kopiju poklanjam svima koji zele da igraju ovu prelepu igru zelim vam srecu u daljem igranju vas EA hm greska vas Stari vuk:D

Most Wanted je za ovo premijer liga.
Da li jos nekom osim mene smeta upravljanje preko tastature. Mnogo naglo automobil skrece i na najmanji kontakt.

Poslednja izmena:
Meni je igra poludela,odjedanput je pocela uzasno da secka i da se vice ko prebijena macka.Zvuk cas ga nema cas ga ima,pesme naglo ubrzavaju pa idu usporeno,ma bre jedas shit od igre :wall:
Mnogo mi je bio prijatan unistall :D

ukratko: ocaj.

momentalni uninstal. ne secam se da je neka igra kod mene bila krace na hardu. zali boze potrosenog neta :D

heh, pa onaj ko u srbiji da 3000din za ocajnu igru, naravno da nece reci da je ocajna, da ce je iz petnih zila braniti, samo da ne ispadne lud/glup :)

Dusu bih dao da vidim Yahtzeetov review kao konacni sah-mat medju reviewovima :d

Imam igru, ali plasim se da cu da je izbrisem. Ako se moj mali brat od 12 godina lozi na to i igra bez prestanka, znaci da je pure trash.

/me hates EA.

Hmmmm... Ne znam vise da li i da kupujem igru :trust:

Imam igru, ali plasim se da cu da je izbrisem. Ako se moj mali brat od 12 godina lozi na to i igra bez prestanka, znaci da je pure trash.

Daj bre spasavaj brata, daj mu nesto bolje da se zanima... teletabise recimo :D

Igra je katarstofa, razocarenje nisam to ocekivao od NFS-a.:S:

Most Wanted je za ovo premijer liga.
Da li jos nekom osim mene smeta upravljanje preko tastature. Mnogo naglo automobil skrece i na najmanji kontakt.

Meni takodje, nisi jedini. Jos ako pritisnes kocnicu, ne gine ti zid. Zali Boze...
Ocaj od igre... Jos je i ProStreet dobro prosao kod mene, cak sam ga 2 puta igrao, ali ovo je najgore smece od NFS-a. Svim ljubiteljima serijala jedna topla preporuka ako nisu poceli da je igraju: i nemojte, jer cete se razocarati!

By the way, jel neko provalio "Stelt mod"?:D Onima koji je nisu DEinstalirali, obojite auto u neku svetliju Candy boju (svetlo zelena, braon ili crvena) i... miracle!!! Jedva da se vidi auto, stapa se sa okolinom :wall: **bala ih grafika...

Zar je toliko lose ?
Ja je upravo skidam od prljavog insprektora torrente-a, ko velim, da ne "trosim" ratio za dzabe ?

Poslednja izmena:
Ili sam bolestan, ili su mi kriterijumi veoma niski, po meni vredi odigrati.

Meni je sasvim ok nastavak. A 10 puta bolji od one katastrofe zvane Pro Street. Isto kao Most Wanted ali nekako dodavanjem te opcije da odmah odesh na sledecu trku nekako gubi smisao cela free roam fora. Samo klikcem i ocekujem da ce da krene neka shpica posle par trka. Znaci to mi je najveca zamerka, ne vidim napredak igre nego eto, trkam se dok se nesto ne desi. Ali definitivno nije losha barem meni ko sto svi pricaju, meni je zabavna.

I koji je to ***** odlucio da muzika treba da bude stishana sve dok ti ne preuzmesh prvo mesto i tek onda se pojaca onako kako treba....kao treba da slusham motore kako se borimo za tu prvu poziciju? Glupost.

Ovo je dno dna. Samo to imam da kazem. Kontrola auta takodje. Kliknem malo na jednu stranu auto odleti u zid levo ili desno.

moglo je bolje ali nije lose

za ubijanje vremena. prva stvar koja pada u oci je da na monitoru(lcd samsung 2220LM) koji je analogni tj nema dvi slika izgleda ofucano i iskrzano iako je sve na high i u 1680X1050 dok kuci na samsungu 2032BW koji je prikljucen preko DVI-a sve izgleda mnogo bolje, u cemu je fora neznam ali je tako. Za dva i po sata sam 6 level vozim lotus elizu i nije tako lose za ubijanje vremena, auto ide prebrzo a kontrolises ga lako sto je nerealno. Nema sarm most wanteda pa cak ni carbona ali kad se naviknete moze da se oseti draz nfs-a. do sad sam odvezo za zaka tri automobila corvetu, megana i micubisija evo X ali nisam provalio kako ja da kupim auto ili cu uzimati pink slipove gangovima posle grupnjaka kakva je bila za zakom. Igracu jos malo pa cu videti na sta ce to na kraju ispasti.

p.s. samo da napomenm da su iste graficke u pitanju ati 4850 i na lm-u i na BW monitoru da nebude da je do toga.

Poslednja izmena:
Imas shop, ona kucica na mapi. Pa tu mozes da kupis nova kolica, podeljeno na 3 kategorije ( US, EU, Japan )
Ja sam vec prokomentarisao igru, i stvarno ne mogu da se naviknem na ovo ..
I opet i sa novim WHQL driver-ima jako lose radi, vuce se igra da je skoro ne igrivo.
Senke su ocaj a cak i kad smanjim brightness opet sve izgleda prenapucano svetloscu ..

Smanji world efects na low ili off kod mene radi (nema "warp-a" i presijavanja)
Kasnije cu da okacim moje slike :)

Zapravo shadows odnose najvise na FPS-u, world effects kod mene uopste ne utice ..:trust:
Evo neka slike govore, bez senki radi mnoogo bolje mada opet tu i tamo se oseti usporenje ..

P.S Vsync je off, cista je slucajnost sto su na dva shot-a bas 62Fps.

Prilozi

• nfs 2008-11-19 01-22-06-65.jpg
    nfs 2008-11-19 01-22-06-65.jpg
    348.7 KB · Pregleda: 121
  • nfs 2008-11-19 01-22-29-40.jpg
    nfs 2008-11-19 01-22-29-40.jpg
    344.3 KB · Pregleda: 119
  • nfs 2008-11-19 01-22-47-51.jpg
    nfs 2008-11-19 01-22-47-51.jpg
    327.7 KB · Pregleda: 121
  • nfs 2008-11-19 01-23-02-81.jpg
    nfs 2008-11-19 01-23-02-81.jpg
    329.9 KB · Pregleda: 113
zju, pa one sa isključenim detaljima (world effects) meni izgledaju mnogo bolje (nema onog presijavanja i zaslepljivanja) :zgran:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja sam na kraju zadovoljan igrom. Pljunuh je na prvi pogled, ali sam nastavio da se igram, prebacio se na big screen, podesio kontrast, osvetljenje, kolorit, sharpness onako kako mi pase oku, i sada uzivam. Jedino sto me muci sada jeste lose dizajniran rumblepad2, totalno su mi se ruke navikle na sixaxis...

Jedino sto bih promenio jeste ime igre, u NFS Pinball, jer zaista postoje segmenti koji lice na fliper :).

Mnogo dobra jurnjava, i u ovom trenutku, ovakva arkada, bas mi je legla :)

bilo mi dosadno pa sam hteo da skinem reloaded verziju, ali nakon što sam pročitao sve ove postove odlučio sam ipak i da ne pokušavam. možda skinem za wii, ipak je zabavnije upravljanje.

I opet i sa novim WHQL driver-ima jako lose radi, vuce se igra da je skoro ne igrivo.

well the next method works everytime i do it...u must do this crap everytime u wanna play...

so start the game and play, then alt-tab or ctrl-esc u get off to the desktop.
--press ctrl-alt-del and u get that specific window
--go to processes and right click nfs.exe
--u have an option there something with the afinity(i have my xp in my own language so i guess afinity is the english word)
--deselect 1 of your cores from the cpu and press ok
--right click again nfs.exe and again click the afinity shit and reselect back that core that u deselected before and click ok
--then fuckin play

As i said the method works everytime for me...Before i had very annoying stuttering ,even 10-15 fps in the menus lol on a 4850. Now on the menus it never drops below 70 fps and in racing never below 30-35 fps....I also installed the 8.11 ati drivers(dont know if had any effect)..

Probaj ovo možda pomogne.

:wave:

Nazad
Vrh Dno