Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Jao bre kakav... ARGH... :mad:

NEMOJTE da budzite kola sto dobijate na Pink Slipovima jer su poo-poo, kupujte samo proverenu robu u shopovima :d

Ja i'am 3 auta sto sam dobio na pink slipu i vozim BMW M3 sto sam kupio Tier 2 + Pro upgrades. Naravno, sad moram da stekam pare za neki Tier 1 auto, jer neke trke su prosto imba, pa makar imao 5 boci NOSa u gepeku :p

Sta bre onaj Veyron i McLaren F1 traze tamo, jos mogu da se budze do PRO upgradesa. Alo EA, pa gde je mozak :D

Skenjacu se jako ako Veyron ne ide 408 Km/h :)

Ja i dalje ne mogu da verujem da ste sebi dozvolili da vam kriterijumi toliko nisko padnu da igrate ovakav krs od igre kao sto je NFS: Underground.
Sve dok igracka populacija ne bude imala malo postovanja prema samoj sebi i dok ne bude bila izricita da se ispune neki kriterijumi, servirace nam ova ****** od igara.

Stvar je u tome shto su ovde maltene svi ljudi "kupili" NFS Undercover :d A i shto da se ne igra dok ne izadje neshto zaista dobro (chitaj GTA IV).

Ja i dalje ne mogu da verujem da ste sebi dozvolili da vam kriterijumi toliko nisko padnu da igrate ovakav krs od igre kao sto je NFS: Underground.
Sve dok igracka populacija ne bude imala malo postovanja prema samoj sebi i dok ne bude bila izricita da se ispune neki kriterijumi, servirace nam ova ****** od igara.

Ja igram ovo jer ne mogu nista drugo na Toshibi na low da igram - sve ostalo mi secka :)

I ti si igrao NFS i lozio se bar jednom u zivotu. Ja igram NFS zato sto sam fan serijala i zato sto imam naviku da svaki NFS pocevsi od Underground 1 predjem za 2 do 3 dana (e'o sad ga presao) i da ga izbrisem sa HDDa. Tome sluze arkade kao i pucacine, za brzo izivljavanje - "you just do it quick and...stop" :)

Ajd posto sa tehnicke strane igra je nula sto se tice grafike i inovativnosti i samog gameplaya naravno (murija opet ne busi gume na spikestripu :mad:), da pricamo o tzv. "prici". Vec od prve misije sam znao da je rec o double-crossingu, iz AVIONA se videlo. Predvidivo skroz. Dajte neki turn/twist, neku duboku pricu sa emocijama, a ne da stisnem TAB i misija da mi se zove REVENGE. Kul.

Nadam se da 2009. i 2010. nece izaci NFS, jer sledeci NFS mora da bude igra radjena od nule, a ne kopija vec postojeceg.

Conclusion? Mrzim EA.

Jedno pitanje - imam osecaj da je ovaj NFS radio isti tim ljudi koji je radio Pro Street i da je zato tako debilan?

Ovo pitam jer Carbon i Most Wanted imaju ipak mnogo bolje odradjeno upravljanje automobilom i nekako su grafichki sasvim drugachije izgledali... Pro Street ima jako jadnu grafiku i jako jadno upravljanje, a Undercover ima mnogo detalja koji podsecaju na Pro Street.
Pro Street je inache bio prvi NFS iz cele serije (znachi ne od Underground-a, nego od NFS 1) koji uopshte nisam imao zelju da igram i nisam odigrao do kraja...

Primetio sam da liku koji "vodim" ne mogu da dam ime vec pise samo PLAYER sto me nervira, da li tako i kod drugih ili sam nesto zabrljao ili je bug.

Na gamespotu ocena 7.0, doduse za Xbox.

Ja igram ovo jer ne mogu nista drugo na Toshibi na low da igram - sve ostalo mi secka :)

I ti si igrao NFS i lozio se bar jednom u zivotu. Ja igram NFS zato sto sam fan serijala i zato sto imam naviku da svaki NFS pocevsi od Underground 1 predjem za 2 do 3 dana (e'o sad ga presao) i da ga izbrisem sa HDDa. Tome sluze arkade kao i pucacine, za brzo izivljavanje - "you just do it quick and...stop" :)

Ajd posto sa tehnicke strane igra je nula sto se tice grafike i inovativnosti i samog gameplaya naravno (murija opet ne busi gume na spikestripu :mad:), da pricamo o tzv. "prici". Vec od prve misije sam znao da je rec o double-crossingu, iz AVIONA se videlo. Predvidivo skroz. Dajte neki turn/twist, neku duboku pricu sa emocijama, a ne da stisnem TAB i misija da mi se zove REVENGE. Kul.

Nadam se da 2009. i 2010. nece izaci NFS, jer sledeci NFS mora da bude igra radjena od nule, a ne kopija vec postojeceg.

Conclusion? Mrzim EA.

Ne. Ja prvo nemam nameru da skidam junk kao sto je ovaj i da trosim protok za dzabe. Drugo, poslednji NFS koji sam odigrao je MW i bio je OK i to je to. Ali onda je naleteo Test Drive - e to je bilo mnogo bolje. I sto bih onda uopste pomisljao da igram bilo koji NFS posle toga kada je TD doneo mnogo bolji kvalitet? Ok, nema tih fensi stvari kao sto je modovanje kola i skretanje u krivinu pod 90 stepeni sa 400 km/h ali je svakako bolja.
I nije samo prica sa NFS-om - sa svim igrama je tako. Prosto ne vidim razlog da igram nesto cisto da bih igrao, mora postojati neki kriterijum i neki nivo kvaliteta ispod kojeg prosto neces da ides. Onda ce, valjda, i igre da budu bolje kad ljudi krenu tako da rezonuju.
U ovoj temi svi su pljuvali NFS a 50% njih ce ipak da ga odigra do kraja :) Pa gde je tu logika?

MW je poslednji NFS koji vredi - imao je neku priču, grafika i vožnja su bile OK (osim što kad pri polasku daš gas kola se ponašaju kao po ledu, i što kad pustiš gas kola sama koče???). Ali najbolja stvar su bile FMV sekvence koje su za čistu 10q, praktično sam zbog njih i prelazio igru ,)

NFS je valjao do Undergorunda onda se raspao i postao zabave za decu do 12 godina.
Most Wanted, Carbon i svi ostali isto ..... drugo pakovanje.Zna se sta je pravi NFS kakav MW i slicne bojanke.

Tako je, moram priznati da sam zaista uzivao u prvom Underground-u, igra je imala jako dobru arkadnu fiziku, bilo je zadovoljstvo vozati se po gradu, drag je bio jako zarazan, sminkanje kola, sve je bilo odlicno uklopljeno, a inace sam ogromni protivnik tog tuning-styling fazona... Naravno najbolji je bio Porsche Unleashed. Neverovatno kako ljudi mogu sami sebe da ukopaju samo zbog gladi za parama i neobjasnjivom zeljom da svake godine mora barem jedan naslov da izbace..
R.I.P NFS, nekada si bio sjajna igra..

Undergound je bio refreshing ali vec N4S:U2 je bio :vomit:.

Za mene je N4S arkadna voznja sa super automobilima (Lamborghini, Masserati, Porshe, Ferrari, Jaguar, Aston Martin...) bez japanskih krsheva i glupavog tuninga. Staze moraju biti kao u N4S 1-5 tj, zatvorenog tipa, zanimljivog dizajna i various krajolika (pustinja, planina, sea world, gradska staza). Cini mi se da sam upravo opisao NFS3 :D. Mene jedino takav N4S zanima, ove open world Nissan-Honda-Mitsubishi papazjanije ostavljam drugima da "konzumiraju sa uzivanjem".

Poslednja izmena:

Bravo!

NFS je valjao do Undergorunda onda se raspao i postao zabave za decu do 12 godina.
Most Wanted, Carbon i svi ostali isto ..... drugo pakovanje.Zna se sta je pravi NFS kakav MW i slicne bojanke.

QFT!

Od ovog warpa i gigamega hdr-a bole oci!

Doduse warp lici na ulazak Enterprise-a u svetlosnu brzinu :smoke: Jel ima Enterprise da se vozi u Undercover-u :d

Ne. Ja prvo nemam nameru da skidam junk kao sto je ovaj i da trosim protok za dzabe. Drugo, poslednji NFS koji sam odigrao je MW i bio je OK i to je to. Ali onda je naleteo Test Drive - e to je bilo mnogo bolje. I sto bih onda uopste pomisljao da igram bilo koji NFS posle toga kada je TD doneo mnogo bolji kvalitet? Ok, nema tih fensi stvari kao sto je modovanje kola i skretanje u krivinu pod 90 stepeni sa 400 km/h ali je svakako bolja.
I nije samo prica sa NFS-om - sa svim igrama je tako. Prosto ne vidim razlog da igram nesto cisto da bih igrao, mora postojati neki kriterijum i neki nivo kvaliteta ispod kojeg prosto neces da ides. Onda ce, valjda, i igre da budu bolje kad ljudi krenu tako da rezonuju.
U ovoj temi svi su pljuvali NFS a 50% njih ce ipak da ga odigra do kraja :) Pa gde je tu logika?

mmmda...isto kao što svi znamo da brza hrana sa ulice nije zdrava, pa je svi žderemo kao pigs from space, ne vodeci mnogo racuna o kriterijumima. Samo bez prosipanja "ulične filozofije", i sve će biti u redu. Nemaju svi vremena da mesecima vezbaju vožnju jednog GTR-a, i taman kada udju u fazon, spotaknu se o dosadu...

Isto kao što mi ponekad prija opušteno gledanje nekog jeftinog holivudskog ostvarenja, BAŠ U TOM TRENUTKU, tako mi je nakon davanja još jedne šanse ovom NFS-u počelo da biva zabavno, bez da besomučno ponavljam zadatak ne bi li ga prešao, i bez mnogo naprezanja... Rekao bih nakon radnog vremena, da mi ovako nesto dodje bas TAMAN...

Vodis se filozofijom Taska Nacica u filmu Davitelj Protiv Davitelja, "ko ne voli karanfile, ne treba ni da zivi".

Jesmo li to posisali svu pamet sveta, ili se radi o necem drugom?

Poslednja izmena:
sto ga vise igram sve mi se vise svidja morao sam da promenim drajvere za volan da stavim 502 od logitecha posto sa 501 mi spucava igru cim loadira user-a

ono osecaj na volanu je ok FF radi svoj posao narocito dolazi do izrazaja kada se gurate sa protivnicima :D

Isto kao što mi ponekad prija opušteno gledanje nekog jeftinog holivudskog ostvarenja, BAŠ U TOM TRENUTKU, tako mi je nakon davanja još jedne šanse ovom NFS-u počelo da biva zabavno, bez da besomučno ponavljam zadatak ne bi li ga prešao, i bez mnogo naprezanja...

Davanje sanse Undercoveru mi dodje isto kao i davanje sanse filmovima Uwe Bolla... :d

Davanje sanse Undercoveru mi dodje isto kao i davanje sanse filmovima Uwe Bolla... :d

Pa, evo, pogledaj sam, svi koji su ga pljunuli na prvi pogled, a ipak nastavili da igraju, kazu da im je sve bolji i bolji, a u toj grupi sam i ja. Jednostavno, desilo mi se isto kao i sa igrom Manhunt, koja mi je bila tako dosadna u pocetku, ali sam nastavio da je igram, da bi dosao do potpuno drugacijeg misljenja nakon nekog vremena, i uzivao. Doduse, NFS:Undercover me nije tako odusevio kasnije kao sto je to bio slucaj sa Manhunt, ali svakako imam pozitivno misljenje o igri.

I, ne, uopste se ne bavim tuningom u igri, to mi je smaranje, radim quick upgrade, i ponekad promenim boju kola, i to je to...

I od svih zadataka, najvise smara bezanje od policije, jer nije bas najsrecnije reseno...

apsolutno se slažem, ja i dan danas igram hot pursuit 2, sjajni predeli, uživanje kroz vožnju.

Zapravo shadows odnose najvise na FPS-u, world effects kod mene uopste ne utice ..:trust:
Evo neka slike govore, bez senki radi mnoogo bolje mada opet tu i tamo se oseti usporenje ..

P.S Vsync je off, cista je slucajnost sto su na dva shot-a bas 62Fps.

Ko je ovo za volanom, Odo?

Jel ima razlike izmedju verzije od 4,2gb i ove nove reloded verzije od 4,8 gb:)

Da, ta druga ima HD bloom :D

Ja imam protoka na kile, tako da mi nije problem :) Zaboravljas da je NFS bezglavna arkada koja nikad nije imala nameru da bude ozbiljna. Kriterijum postoji, al' kad sam ocajan i ne mogu da sacekam sredinu decembra kad cu kupiti nov komp, moram se zadovoljiti prosekom, a prosek u ovom slucaju je NFS na low.

But thats just me :p

A ja i dalje ne mogu da verujem koliki si ti hejter. Ajde da si probao igru ali nisi... Ustvari nisam ni ocekivao neki pozitivni komentar, jer odmah gde je EA badge tu su odmah samo kritike i kritike. Mislis da se njima **** za za necije zahteve, oni imaju milion klinja od 12-13 god koji ce da vrte igru samo tako. Ali sta da ti pricam kad sve to znas. NHF ali tvoji komentar mi lici na komentar nekog derla koji nije dobio igracku koju je zeleo.

Hoces egzotiku, predji na neku drugu igru. Koliko ja vidim to je vec 6:5 za tunerska kola u odnosu na egzoticna u NFS serijalu. Tako da ne ocekujem da ce njima i da se vrate.... Ne vidim otkud tu opet neko razocarenje sto opet ima tona "njesra" japanaca.

NFS je od prvog do petog dela (cetvrti deo je podbacio) imao:
- najbolju grafiku u zanru
- najbolja kola
- ekstra uradjene staze

To je ono zbog cega je NFS bio kralj arkadnih voznji. NFS Undercover nema nista od nabrojanog. Cak sta vishe, doshlo se do toga da jedan GTA ima bolju grafiku. Znas li ti kakvu je grafiku imao NSF3 a kakvu GTA2 '99 godine (mada po vremenu izlaska mozemo porediti Hot Pursuit i sa GTA kecom :d)?

Edit:

NFS serijalu se sada dogadja isto ono sto je Test Drive serijal vec prosao krajem 90-tih godina. Hiper-produkcija, zaostala grafika i fizika, gubljenje identiteta...

Uvek sam govorio da su NFS: Underground trebali nazvati 2Fast2Furious i dalje lepiti brojeve.

Poslednja izmena:
NFS je od prvog do petog dela (cetvrti deo je podbacio) imao:
- najbolju grafiku u zanru
- najbolja kola
- ekstra uradjene staze

To je ono zbog cega je NFS bio kralj arkadnih voznji. NFS Undercover nema nista od nabrojanog. Cak sta vishe, doshlo se do toga da jedan GTA ima bolju grafiku. Znas li ti kakvu je grafiku imao NSF3 a kakvu GTA2 '99 godine (mada po vremenu izlaska mozemo porediti Hot Pursuit i sa GTA kecom :d)?

Edit:

NFS serijalu se sada dogadja isto ono sto je Test Drive serijal vec prosao krajem 90-tih godina. Hiper-produkcija, zaostala grafika i fizika, gubljenje identiteta...

Uvek sam govorio da su NFS: Underground trebali nazvati 2Fast2Furious i dalje lepiti brojeve.

Slazem se u svemu osim da je NFS 4 podbacio koji je meni bio najbolji zajedno sa NFS 5 i Hot Pursuit 2 , a pad je krenuo nakon izdavanja Most Wanteda koji je bio poslednji koji je nesto valjao.

ljudi pomirite se s tim kao sto sam i ja da vise nikad nece izaci dobar nfs!! ja od ovih najnovijih igara imam skoro sve dobre ali jedva cekam da izadju gta4 i splinter cell...to su moji favoriti u koje polazem nadu da me nece iznevjeriti...

Vrh Dno