kilowatt
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.01.2007
- Poena
- 319
Hoces da kazes da su UNDERCOVER upropastili tj. da nije optimizovan kako trebaSamo Chuck Norris ima konfu koja moze da istera bloom na max...
Hoces da kazes da su UNDERCOVER upropastili tj. da nije optimizovan kako trebaSamo Chuck Norris ima konfu koja moze da istera bloom na max...
Samo Chuck Norris ima konfu koja moze da istera bloom na max...
da li u opcijama ima da se gasi hdr i blur?
Cek cek polako momci igrate je tek par minuta a vec pljuvanje. Ja je jos nisam probao ovih dana cu je nabaviti ali kladim se da je bolja od prostreeta!
Drugo ko ne voli arkade i da ulazi 200 u krivinu neka igra rally i ostale simulacije!
Sad cujem kazete losa slika mutna, previse blura, svetlosti itd. Pa tako je meni bilo sa most wantedom dok nisam posle uzeo jacu graficku! Zanima me koje graficke vi imate? Jedan drugar sa kim sam malo pre pricao probao je tu igricu sa 8800GTX grafickom i kaze da je odusevljen i grafikom i igrom!
Zanima me na kojim karticama ste je vi testirali i koliko vam fps-a vuklo?
Ja trenutno imam ati 3850 OC, stim sto sam je kloknuo od 690mhz default clock na 800mhzTako da moze ladno da se meri sa 3870. Bicu zadovoljan ako mi izvuce preko 40fps
Dok je ovom sa 8800GTX vuklo 55fps.
Pa tako je meni bilo sa most wantedom dok nisam posle uzeo jacu graficku! Zanima me koje graficke vi imate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari