Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Eto vam novog benchmarka za vase "mainframe-ove" :D

Warhead je ionako izlizan :p

Pogledao sam review na Gametrailers.com i ni tamo nije nahvaljen tek 6.7 ako se secam.
Kazu da je potrebno imati "sun-glasses to play" zbog blura i refleksija.
Tipicna EA gnjavaza izgleda.

Sad mi stigla igra, nemam volje ni instalirati nakon ovakvih komentara i ocjena sa drugih sajtova.
Idem u nabavku Left 4 Dead

Poslednja izmena:
Evo probao sam igru i utisci su kenjkavi:)
U sustini vec vidjeno,malo drugaciji Most Wanted

:wave:

Prilozi

• nfs 2008-11-18 19-24-28-73.jpg
    nfs 2008-11-18 19-24-28-73.jpg
    124.5 KB · Pregleda: 142
  • nfs 2008-11-18 19-24-40-99.jpg
    nfs 2008-11-18 19-24-40-99.jpg
    127.9 KB · Pregleda: 116
  • nfs 2008-11-18 19-24-49-49.jpg
    nfs 2008-11-18 19-24-49-49.jpg
    143.3 KB · Pregleda: 131
  • nfs 2008-11-18 19-25-49-10.jpg
    nfs 2008-11-18 19-25-49-10.jpg
    140.4 KB · Pregleda: 171
Lose, lose, jako lose. Imam utisak kao da mi je u kucistu Sempron 2000+ sa ATI 9200SE dok vozim i uzivam u "prelepoj" grafici i glatkoci animacije. Jad i beda.

Samo na ovim skrinšotovima oslepim, prosto se boijm da instaliram :d

Ovo mi izgleda kao da gledam kroz dno od tegle :D Moze li se kako iskljuciti ovaj blur?

Covece kad sam pogledao 4-ti screenshot i video koja je to kolicina svetlosti, mislio sam da cu oslepeti. xD
Ali sam zato stavio ,) tako da nemam problem. :)

Stvarno ne znam sta im bi? sve krzavo, secka, bljesti, mrljavi i trza a pri tom izgleda prilicno lose. Valda ce biti nekog patcha.

Poslednja izmena:
Moze, smanjite world effects, samo sto tek onda vidite koliko lose izgleda :D

Poslednja izmena:
Nemojte da se zeznete pa da instalirate ovo djubre. Ovim otpadom EA je nadmasio sebe i mislim da su i definitivno sahranili NFS serijal.

Evo par skrinova iz igre u 1920x1200 sve na max, cini mi se i da je NFS3 bolje izgleda, a tek kako radi... bez obzira koju rezoluciju da stavim i nivo detalja igra kao da usporava, pa krene, pa opet sve tako.

Gameplay je blago receno uzasan, gotovo neigriv, kao da vozite neke kartonske kutije. Sramota i jedna velika 0

Potpuno ste u pravu. Radi Ok na konzoli, ali brate, stvarno izgleda kao NFS most wanted... Ja ga još imam za Xbox i ubacio sam ga i stvarno ne izgleda mnogo lošije, štaviše u nekim stvarima je i bolji :)

Možda da im Rockstar održi lekciju kako se pravi engine za trku sandbox tipa (Midnight LA izgleda do jaja, 3x lepši, radi 3x brže i sa lakoćom, ali je toliko bezveze kad voziš trku, da je za njega čak i ovaj NFSU - rFactor !)

NFS od Undegrounda fura fazon lagane, zabavne arkade, koja ima svoju publiku.
Ljudi ce kupovati, nego zbog marketinga, nego zbog cinjenica da nosi NFS ime.
Niko nije ocekivao cuda od ove igre, sto se i ispostavilo kao tacnu.
***, sa obzirom koliko malo vremena za razvoj imaju i nije ispalo toliko lose.

Poslednja izmena:
Iako sam se nadao necemu lepom izgleda da od toga nema nista , ali mozda je tako i bolje pa se ovi iz EA opamete i shvate da ovako vise ne moze.
Ipak pitam se jesu li oni vise i u stanju napraviti bolju igru.

Shot-ovi stvarno ne obecavaju :S: jel stigo neko do custom-izacije vozila idt. ? Kako je to uradjeno ?
Ja jos nisam probao, sutra cu :D mada sada gledavsi ovo i ne gajim neke nade ..

E ovako... Isprobao sam i upravo ću da uninstalliram. Iako sam pročitao sve komentare ovde, iz sve snage sam pokušao da ne razmišljam na taj način, već da igri dam šansu, zaista mi se nešto dobro igra i jedva sam čekao da izađe... Međutim, potpuno razočarenje.

Ne znam da li vožnju uopšte vredi komentarisati u NFS? Da li je iko ko je probao Undercover, ikada pritisnuo kočnicu? Eventualno samo ponekad treba da se oduzme gas... Čini mi se da što brže uletite u krivinu, to je bolje prođete... Naravno, ne sa Carrerom GT, već sa onim buđavim zarđalim Nissanom ili šta je već koji dobijete na početku. Dakle, vožnja 0.

Grafika - WTF?!?! Šta se desilo? Kako ova igra izgleda???? :zgran: :wall: Sve blješti, senke kao na prvoj Segi, uključio sam 4xAA i sve je iskrzano i dalje, sve apsolutno na maksimum sam stavio, ali ne vredi, izgleda kritično loše... Zaista, kao što neko reče, potrebne su naočare za sunce... Automobili koji se trkaju protiv vas, na stazi (i na samom startu, dok se kao prikazuje ko se sve trka) izgledaju kao da se ne radi o nekoj vožnji, već o npr. pucačini ili avanturi, pa su se tu našli neki automobili kao sporedni objekti iza kojih možete da se sakrijete ili da ih bacite, npr... Blagi užas, grafika -10.

Hmm... Šta još? Gameplay. Užas. Kao tu ste na putu i sad ne znate ni sami kuda da idete, niti ima smisla ići bilo gde, već samo stisnete Tab i eto vas na narednoj trci, koju pobedite za minut ipo i onda kao super, dobijete neke procente na skill i onda ste opet na putu, i to naravno opet nema nikakav smisao, već samo jednostavno stisnete Tab i vozite sledeću trku... Eh, gde je sjajni Underground 2 sa uličicama, skrivenim garažama i shopovima, free ride je tu bio genijalno urađen, neprevaziđen. Ovo je smešno. Jednostavno, nemam uopšte želju da prelazim, ništa me ne vuče da igram, vožnja i grafika su blago rečeno smešni (posebno grafika)...

E da, jedina dobra stvar u igri je customization - nekako imam utisak da je igra pravljena samo da bi se to radilo, a da je sve ostalo urađeno usput, čisto da bi nekako zaradili novac da kupujete delove. Body kitovi su odlični, sve može da se šteluje, visina i širina spojlera/branika, veličina felni, širina gume itd... To je stvarno super, ali džaba, sve to mora mnoooogo mnogo bolje... ***, uninstall.

:wave:

Underground -fali samo free ride
Underground 2-previshe customisation, nishta posebno..
Most Wanted-drag nije ni za 2 svinje, u*rali ga do daske -inache odlichan gameplay
Carbon-puno novina, ali drift je uzhas,ima li drag-a?(ne mogu da se setim),izgubih se pisajuchi pa sad ne mogu da se setim shta je ono bilo neoprostivo... kad se setim napisachu ;)
Pro Street- ne ponovilo se, zbog ovoga su izgubili verovatno sve moguche fanove NFS seriala-UZHAS
Undercover-za mene-yet to see, dachu shansu
sve u svemu Underground (1) je definitivno po meni najbolji deo, sledechi bi vech bio porshe challenge, fizika, modeli- nema rasprave....
mada sad sa novom mashinom underground mi je ubrzan... ima li ko pojma zashto je to tako?

Poslednja izmena:
*** sta je ovo, pa zar nije bezbolnije otkazati igru a ne ukaljati vec poljuljanu fransizu? Al sto je najgore opet ce prodati barem milion primeraka (na PC-u 243 primerka)...

*** koliko sam se ja razocarao u ovu igru, pa ovo je strasno... Tek sam poceo da je igram i prica stvarno deluje zanimljivo ali... Pa jeb*na grafika ko da je iz '98 godine teksture su grube i sa anti-aliansingom na 6x anisotropic nije ni za ku*ac - detalji toliko kasne, mapa ti se docrtava dok vozis i kad ukocis detalji se pojave posle 1-2 sekunde tek ! Ovi ljudi su mentoli definitivno i da ne pominjem da celo okruzenje izgleda kao da je crtano voshtanim bojama... Kola nemaju NIMALO refleksije (ni tvoja ni tudja) + senke ko da su kopirali iz (legendarnog) High Stakes-a toliko su zaostale i cetvrtaste...
P.S. Igram SVE na high i proveravao sa 10 puta dal mi je sve ukljuceno, nebi li mi popravilo utisak ali dzabe !!!

Poslednja izmena:
Cek cek polako momci igrate je tek par minuta a vec pljuvanje. Ja je jos nisam probao ovih dana cu je nabaviti ali kladim se da je bolja od prostreeta!
Drugo ko ne voli arkade i da ulazi 200 u krivinu neka igra rally i ostale simulacije!
Sad cujem kazete losa slika mutna, previse blura, svetlosti itd. Pa tako je meni bilo sa most wantedom dok nisam posle uzeo jacu graficku! Zanima me koje graficke vi imate? Jedan drugar sa kim sam malo pre pricao probao je tu igricu sa 8800GTX grafickom i kaze da je odusevljen i grafikom i igrom!
Zanima me na kojim karticama ste je vi testirali i koliko vam fps-a vuklo?
Ja trenutno imam ati 3850 OC, stim sto sam je kloknuo od 690mhz default clock na 800mhz :) Tako da moze ladno da se meri sa 3870. Bicu zadovoljan ako mi izvuce preko 40fps :)
Dok je ovom sa 8800GTX vuklo 55fps.

Poslednja izmena:
Kakav promašaj majko mila, nadam se da kad budu hteli da izbace novi NFS da bude barem u nivou GRID-a Codemastersa, što se tiče grafike i gameplaya, ovo je bruka neviđena. Naravno posle samo sat vremena usledilo je neminovno uninstall...

Cek cek polako momci igrate je tek par minuta a vec pljuvanje. Ja je jos nisam probao ovih dana cu je nabaviti ali kladim se da je bolja od prostreeta!
Drugo ko ne voli arkade i da ulazi 200 u krivinu neka igra rally i ostale simulacije!
Sad cujem kazete losa slika mutna, previse blura, svetlosti itd. Pa tako je meni bilo sa most wantedom dok nisam posle uzeo jacu graficku! Zanima me koje graficke vi imate? Jedan drugar sa kim sam malo pre pricao probao je tu igricu sa 8800GTX grafickom i kaze da je odusevljen i grafikom i igrom!
Zanima me na kojim karticama ste je vi testirali i koliko vam fps-a vuklo?
Ja trenutno imam ati 3850 OC, stim sto sam je kloknuo od 690mhz default clock na 800mhz :) Tako da moze ladno da se meri sa 3870. Bicu zadovoljan ako mi izvuce preko 40fps :)
Dok je ovom sa 8800GTX vuklo 55fps.

Tvog drugara ( bez uvrede ) ili treba poslati kod cika ocnog doce po naocare ili je prvi put u zivotu seo za pristojan racunar . Ja licno volim i arkade i simulacije al ovo nema veze sa mozgom , jadno je , bedno , i besmisleno . Da bog da propao ceo EA :banana::banana:

Pa tako je meni bilo sa most wantedom dok nisam posle uzeo jacu graficku! Zanima me koje graficke vi imate?

Da li je overklokovan 4850 sa 4GB RAM-a dovoljno za Need For Speed? :S:

Apsolutno sve detalje sam stavio na High, sve što je moglo da se uključi i namesti na maksimum sam i namestio, 1680x1050, 4xAA, ali opet izgleda kritično, kao da nemam drajver za grafičku :wall:

I da, primetio sam u dosta situacija da se put malo presijava kao da je mokar (kao u Undergroundu 1 i 2 kad se uključe refleksije skroz pa kao da vozite po ogledalu), a sunce sija kao ludo već 100 godina, trebao je da popuca već od tolike vrućine...

Cini mi se da su modeli policijskih automobila identicni onima iz NFS:MW :D
Sta da se radi, nema se para :)

Vrh Dno