Šta je novo?

Need For Speed: The Run

presao sam sinoc. steta sto su pred kraj zbrzali. par trka i kraj. sjajna grafika. ni malo nisam osetio 30fps. verovatno jer su konstantni a i tu se pokazalo da je ljudskom oku dovoljno 30fps kada su konstantni. inace, podrska za volan vrhunska kao i na svakom NFS. nekad mi se cini da osetim svaki kamencic ispod tocka. jak i precizan FF. 5+

ni malo nisam osetio 30fps. verovatno jer su konstantni a i tu se pokazalo da je ljudskom oku dovoljno 30fps kada su konstantni.

Speak for yourself. :D Meni je ovde odvratna voznja sa gutanjem frejmova i kao sto rekoh fluidnost animacija udesa izgleda ocajno zbog malog fps-a za razliku npr. od HP-a. Inace, 30 frejmova ne mora da znaci da je dovoljno vec je uvek u pitanju kakvi su frejmovi. Ako ima motionblura onda negde i nekome moze da bude dovoljno, a ako ne negde je i razlika izmedju 70 i 100 fps-a je ocigledna. Da ne zapocinjemo opet tu pricu koliko fps-a je dovoljno, vec da kazem da je najbitnije kakvi su frejmovi u pitanju kada govorimo o tome gde covek vidi razliku a gde ne vidi.

A pusti, vi's da je ocenio igru sa 5+...

Bruuuka od igre znaci bruka, frostbyte 2 graficki engine - mama mia!!!

Poslednja izmena:
Bruka ali u pravom smislu reci. Ja goru igru odavno nisam probao, cak i fb i odlicna grafika ne mogu da me nateraju da ponovo upalim ovo djubre.
Ako je ciljna grupa uzrast od 7-14 godina i mogu da razumem mada sam ja i kao klinac trazio cesto sto teze igre. A sada nemam vremena i odgovara mi da tako ponekad odigram neku kracu limunadu pa i pored toga ovo ima da leti sa hdd.

Kakva arkada, kao pravljena za americke luna parkove .

A mi ovde imamo realisticne simulatore u luna parkovima, pardon seoskim vasarima. Mozda oni slucajevi kada se korpa otkaci na ringispilu pri pokusaju da se dohvati patkica (carrot on a stick u zapadnjackom slucaju) i putnik oseti svu moc centrifugalne a takodje i udarne sile pri susretu sa asfaltom ili tezgom sa kineskom robom. :D

To ti je vec force feedback, druze moj :p

Jes` i to sto kazes. Bolji nego svi kinetici, move, i d-boxovi zajedno. :D

Ma idi... real life experience, gde ces bolje :smoke:

i to sve o istom trosku... real life, near death, death experience. :D

Ok, neko sa problemom kao ja ili jock?

Ja imam sličan problem, to je neka trka na 7. stazi, u sred jurnjave sa pandurima, tras, puče igra, i eto me u Win7 ;) Ja ponovo startujem, ponovo se iscimam, ponovo na istom mestu, tras, puče igra...

Ima li leka, možda neki patch ili slično?!

Ja imam problem da mi je gas ukocen,znaci udje u igru menjac podesen u automacki,i krene mi igra posto je taj deo igre gde si vecu u trci..npr. u 2-3 brzini i nema sanse da ide dalje a ni ispod,ne znam dal je to neki bag ili sta je ali jako nervira kao i cela igra u opste,a da nece ni u rikverc nego samo pici sam kao da mi je neko rokno ciglu na pedalu i ne mrda :D

Poslednja izmena:
Ja imam sličan problem, to je neka trka na 7. stazi, u sred jurnjave sa pandurima, tras, puče igra, i eto me u Win7 ;)

A pre toga si igru pokrenuo iz XP-a... ? :)

U pravu si, to je bas ozbiljan problem :p :d

Bez zezanja, pirat mi je radio, original mi ne radi... Mislim koja fora :D

A pre toga si igru pokrenuo iz XP-a... ? :)
U pravu si, to je bas ozbiljan problem :p :d

Ma bre, ne zezaj :p Klinac hoće da me bije kada dođem sa posla kući: "jesi pitao kako da popravimo igricu" i slično ;)

Šalu na stranu, rešio sam problem tako što sam spustio rezoluciju i detalje, a nakon toga vratio ponovo sve na ULTRA :p Za sada radi...

:D:D:D:D
I jos "klinac hoce da me bije"... :p

Ne znam koja je to misija, ali mi deluje nesto bas s pocetka, kad kazes da je sedma... ja sam imao problema samo sa jednom, negde pred kraj igre, kad me jure neki krimosi u dzipovima i pride jos roksuje neki helikopter odozgo - pljuste meci kao kisa, samo dobuje po haubi i krovu :d
Tu mi je nesto kocilo 3-4 puta za redom, dal' bese i ispadalo iz igre ili samo kocilo... zivci su mi vec bili tanani kada prodjoh/predjoh nekako, te nastavih dalje, bez posledica po tastaturu :)

Ja mislim da je to baš ta kada me jure crni džipovi, doduše ne sećam se helikoptera, ali čini mi se da je to ta...

I još me klinac u prethodnoj trci zayebao i uzeo mi neki krš Audi ;)

:D:D:D:D
ja sam imao problema samo sa jednom, negde pred kraj igre, kad me jure neki krimosi u dzipovima i pride jos roksuje neki helikopter odozgo - pljuste meci kao kisa, samo dobuje po haubi i krovu :d

To je i kod mene pravilo problem. inace je Stage 8. pucala je igra par puta,a i sama misija je krajnje iritirajuca i bez tih problema

Ja mislim da je to baš ta kada me jure crni džipovi, doduše ne sećam se helikoptera, ali čini mi se da je to ta...

I još me klinac u prethodnoj trci zayebao i uzeo mi neki krš Audi ;)

Nije, to je ipak Stage 8, evo i smith_bre potvrdjuje :)

Ipak, vec od Stage 7 krecu mafijasi da te jure, sad pogledah u samoj igri... a u osmom se nastavlja jurnjava sa njima, ali ide i ovo cudo sa helikopterom i kojim pucanjem pride :d
A tu tek treba da dodjes :d:d:d

P.S. "Krs Audi"... let me guess - legendarni Quattro? :p
Taj izabrah i ja, medju onim ponudjenim novijim modelima... bas mi nekako bila fora :d... i *****ah se opasno, nikako mi nije legao, jedva sam cekao da ga se ratoslijam :p

P.S. "Krs Audi"... let me guess - legendarni Quattro? :p
Taj izabrah i ja, medju onim ponudjenim novijim modelima... bas mi nekako bila fora :d... i *****ah se opasno, nikako mi nije legao, jedva sam cekao da ga se ratoslijam :p

Tačno tako, Quattro ;)

Umesto dete lepo da uzme dal' S4 ili onaj beše R8, on uze Quattro ;)

Krs Audi aaaa :d :d
To je jedini Audi koji valja. Ali dobro, nije bas za ovu raspalu arkadcinu :d

Obojica ste u pravu, jeste legenda, ali nije za THE RUN ;)

P.S. Valjda me neće neki mod "klepiti" zbog ovog ispod... :p

Ko vozi Audi, moj mu naudi :)

To be honest, za "The Run" nije nista...

Manje-vise, svi isto ubrzavaju, imaju iste maximalne brzine... razlikuju se donekle u handling-u jerbo su neki sa AWD pogonom, a neki samo na dva tocka... neki su nesto laksi za upravljanje, neki (ona Mecka SLS AMG) tezi... meh, sve u svemu nista posebno, rekoh vec da mi je handling uzasan.

To be honest, za "The Run" nije nista...

Manje-vise, svi isto ubrzavaju, imaju iste maximalne brzine... razlikuju se donekle u handling-u jerbo su neki sa AWD pogonom, a neki samo na dva tocka... neki su nesto laksi za upravljanje, neki (ona Mecka SLS AMG) tezi... meh, sve u svemu nista posebno, rekoh vec da mi je handling uzasan.

nije bas tako. probaj onog forda da vozis, zlo, a bmw ide kako hoces, dobar je i lamurgini

Ovu igru sam presao i ne znam kako sam uspeo da izdrzim do kraja.

Vrh Dno