@CAR
Sad sam nasao jednu gas stanicu u trci. Kako sad mogu da menjam kola i da dodjem do nje?
I jel ovde ima voznja gradom i jurnjava sa policijom? Presao sam vec par trka i samo skacem sa trke na trku, nista vise.
samo se zaleti na pumpu i to je to sam ce te ubaciti u izbor automobila koji su ti omoguceni. Sto se tice Grada, jako malo ima trka kroz grad mislim da mozes na prste da ih nabrojis![]()
OK. Hvala.![]()
Cekaj, a slobodna voznja gradom nema i ono da ti sam pronalazis event i ostalo?
Gde ubacujes tacno taj file? I koliko povecava zahtevnost?
ae nek neko odgovori..svi ste radili ovo a sad niko da kaze 3 reci...
Rece ti igor88... samo se zaleti na pumpu@CAR
Sad sam nasao jednu gas stanicu u trci. Kako sad mogu da menjam kola i da dodjem do nje?
Ima da te juruI jel ovde ima voznja gradom i jurnjava sa policijom? Presao sam vec par trka i samo skacem sa trke na trku, nista vise.
Ovo je arkada, koj ce ti volan za nju, da je simulacija kao sto nijepa ajde, al ovako no way...
Lakse je igrati na keyboard nego na joypad.
Rece ti igor88... samo se zaleti na pumpu
Ima da te jurupo Vegasu, cini mi se... ali je nesto prilicno kratko, jer ti je cilj da pobegnes od njih, van grada.
A vala i ne treba da bude po gradu, jer je ogavno - guzva, pandura na sve strane, tvojih drugara trkaca takodje... svetle one neonske reklame na sve strane, bljeste rotacije pandura - a opet je nekako slabo osvetljeno, pa jedva da ista razaznajes dok vozis (opet sa 250 na sat ili koliko vec) u onom ataku bljestavila na tvoje culo vida... ma muka, bukvalno jedva cekas da pobegnes na otvoreni put. Bas bezvezan deo, bar meni.
2 Kikibgd:
Dzaba ti i SSD, i sve silno tweak-ovanje, i taj GTX 590 - igra je limitirana na 30fps i to je to, nema vise
Preko toga jednostavno ne moze, tako je sklepana... mozes da probas i Vsync na off, efekat ce biti isti - 30fps. (ali i picture tearing pride)
Ovo je arkada, koj ce ti volan za nju, da je simulacija kao sto nijepa ajde, al ovako no way...
Lakse je igrati na keyboard nego na joypad.
isto je i na tastaturi.. dugme je na pola gasa.. horor![]()
I jel na kraju neko uspeo da podesi gamepad da proradi ,da li je moguce da su izbacili igru koja ne prepoznaje usb gamepad...
I jel na kraju neko uspeo da podesi gamepad da proradi ,da li je moguce da su izbacili igru koja ne prepoznaje usb gamepad...
Ja sam podesio, imam Rumblepad II. Ko ima ovaj, neka skida podesavanja za sve igre ovde (http://rumblepad2.blogspot.com/)
Gdin_M Naravno da je bitno, jer zelim iz daljine da igram na lcd-u a ne na tastatnuri, naravno i osecaj je bolji na gamepadu. I igru igram mnogo vise sati od 1h30min koliko pise unutar igre dokle sam stigao jer igram na najvecoj tezini i bude i po koji retry. Ja ne znam kako vi to predjete od 17 do 19h npr.. i na kojoj tezini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari