Šta je novo?

Need For Speed: The Run

^predjes run za 3 sata izbrises i vratis se na dirt 3 eto ti resenje xD

@CAR
Sad sam nasao jednu gas stanicu u trci. Kako sad mogu da menjam kola i da dodjem do nje?

I jel ovde ima voznja gradom i jurnjava sa policijom? Presao sam vec par trka i samo skacem sa trke na trku, nista vise.

@CAR
Sad sam nasao jednu gas stanicu u trci. Kako sad mogu da menjam kola i da dodjem do nje?

I jel ovde ima voznja gradom i jurnjava sa policijom? Presao sam vec par trka i samo skacem sa trke na trku, nista vise.

samo se zaleti na pumpu i to je to sam ce te ubaciti u izbor automobila koji su ti omoguceni. Sto se tice Grada, jako malo ima trka kroz grad mislim da mozes na prste da ih nabrojis :)

i pored SSD-a i svih tweakovanja igra radi na 30fps-a a ucitava kao da sam je instalirao na floppy disk....
sad se secam zasto sam brisao svaki nfs nastavak(osim Underground 2) odma posle instalacije...

Al' stvarno. Ja ne znam da li je do moje instalacije, verzije, sta god. Ali igra pri kliku na ikonicu stoji zamrznuta jedno 20-30sec. A zatim isto tako i kod dela gde se pritiska enter, odmah nakon intra itd. Ucitavanje je takodje tu i tamo, nista brzo, mada nije ni da je nesto sporo. I cemu onda i SSD i ne znam ni ja kakva konfiguracija za ovu igru kada ona radi zakucano na 30FPS, a i pored toga gameplay nije nesto preterano vredan paznje ..

samo se zaleti na pumpu i to je to sam ce te ubaciti u izbor automobila koji su ti omoguceni. Sto se tice Grada, jako malo ima trka kroz grad mislim da mozes na prste da ih nabrojis :)

OK. Hvala. :)

Cekaj, a slobodna voznja gradom nema i ono da ti sam pronalazis event i ostalo?

ocz ucitava boze sacuvaj sporo ajde da je neka grafika nego na ultra sve muljavo i mutno voda odradjena bolje u doom 2 igri, kad stavis na high ista prica, jedino sto valja donekle je izgled automobila, cini mi se da su sve voznje propale... pocevsi od nfs-a preko dirt sr@nja

PS.
A da ne pricam da lik koji ima slabija kola od mene na pravcu ja idem 257km/h a on bez nitra me zaobilazi kao da ja stojim i to plus krivuda po putu.

Video sam da se neko zalio na joypad ali niko nije odgovorio. Imam slican problem, na Volanu (Logitech Formula Feedback Vibration) tj. papucicama volana kao da ne daje pun gas, kao da vozi na pola gasa i skoro da ne moze da ubaci u petu brzinu. Probao sam da instaliram xbox360cemu.v.3.0 (koji je podesen za NFS RUN) ali tada ne prihvata gas kao komandu u settings-u. Ako neko ima resenje neka javi, jer bez volana mi se ni ne igra!:bottle:

Ovo je arkada, koj ce ti volan za nju, da je simulacija kao sto nije :D pa ajde, al ovako no way...
Lakse je igrati na keyboard nego na joypad.

@CAR
Rece ti igor88... samo se zaleti na pumpu :p
Ima da te juru :p po Vegasu, cini mi se... ali je nesto prilicno kratko, jer ti je cilj da pobegnes od njih, van grada.

A vala i ne treba da bude po gradu, jer je ogavno - guzva, pandura na sve strane, tvojih drugara trkaca takodje... svetle one neonske reklame na sve strane, bljeste rotacije pandura - a opet je nekako slabo osvetljeno, pa jedva da ista razaznajes dok vozis (opet sa 250 na sat ili koliko vec) u onom ataku bljestavila na tvoje culo vida... ma muka, bukvalno jedva cekas da pobegnes na otvoreni put. Bas bezvezan deo, bar meni.

2 Kikibgd:
Dzaba ti i SSD, i sve silno tweak-ovanje, i taj GTX 590 - igra je limitirana na 30fps i to je to, nema vise :)
Preko toga jednostavno ne moze, tako je sklepana... mozes da probas i Vsync na off, efekat ce biti isti - 30fps. (ali i picture tearing pride :p)

Ovo je arkada, koj ce ti volan za nju, da je simulacija kao sto nije :D pa ajde, al ovako no way...
Lakse je igrati na keyboard nego na joypad.

nije poenta u lakoci nego u uzitku. voznja sa feed backom je extra, a nfs je uvek imao super efekte na volanu ;)

Rece ti igor88... samo se zaleti na pumpu :p

Ima da te juru :p po Vegasu, cini mi se... ali je nesto prilicno kratko, jer ti je cilj da pobegnes od njih, van grada.

A vala i ne treba da bude po gradu, jer je ogavno - guzva, pandura na sve strane, tvojih drugara trkaca takodje... svetle one neonske reklame na sve strane, bljeste rotacije pandura - a opet je nekako slabo osvetljeno, pa jedva da ista razaznajes dok vozis (opet sa 250 na sat ili koliko vec) u onom ataku bljestavila na tvoje culo vida... ma muka, bukvalno jedva cekas da pobegnes na otvoreni put. Bas bezvezan deo, bar meni.

2 Kikibgd:
Dzaba ti i SSD, i sve silno tweak-ovanje, i taj GTX 590 - igra je limitirana na 30fps i to je to, nema vise :)
Preko toga jednostavno ne moze, tako je sklepana... mozes da probas i Vsync na off, efekat ce biti isti - 30fps. (ali i picture tearing pride :p)

ma izbrisao sam je posle prve trke

mene nešto jako podseća na split second po onom zanošenju kamere prilikom driftovanja i po preprekama na putu samo što je ono bila znatno bolja igra. ako po ničemu drugom onda bar po tome što sam mogao da podesim gornju strelicu za gas a donju za kočnicu :D

Moze to i ovde da se odradi :p

I jel na kraju neko uspeo da podesi gamepad da proradi ,da li je moguce da su izbacili igru koja ne prepoznaje usb gamepad...

Ja nisam, a i ko da je bitno, za nesto malo vise od 2 sata voznje igra je predjena tako da za toliko i moze da se igra na tastaturi. :D

I jel na kraju neko uspeo da podesi gamepad da proradi ,da li je moguce da su izbacili igru koja ne prepoznaje usb gamepad...

Ja sam podesio, imam Rumblepad II. Ko ima ovaj, neka skida podesavanja za sve igre ovde (http://rumblepad2.blogspot.com/)

Gdin_M Naravno da je bitno, jer zelim iz daljine da igram na lcd-u a ne na tastatnuri, naravno i osecaj je bolji na gamepadu. I igru igram mnogo vise sati od 1h30min koliko pise unutar igre dokle sam stigao jer igram na najvecoj tezini i bude i po koji retry. Ja ne znam kako vi to predjete od 17 do 19h npr.. i na kojoj tezini.

Poslednja izmena:

Meni bez problema radi x360 gamepad. Samo bocnem, startujem igru i to je to.

Ja sam podesio, imam Rumblepad II. Ko ima ovaj, neka skida podesavanja za sve igre ovde (http://rumblepad2.blogspot.com/)

Gdin_M Naravno da je bitno, jer zelim iz daljine da igram na lcd-u a ne na tastatnuri, naravno i osecaj je bolji na gamepadu. I igru igram mnogo vise sati od 1h30min koliko pise unutar igre dokle sam stigao jer igram na najvecoj tezini i bude i po koji retry. Ja ne znam kako vi to predjete od 17 do 19h npr.. i na kojoj tezini.

Znam da je bolji, sarkasticno sam rekao a ti si shvatio bukvalno... inace, igra je slepacki portovana i gamepadove ne prepoznaje kako treba izuzev x360 kome je i namenjena. Eto, ja sam misteriozno na kineskom gamepadu namestio preko x360ce emulatora (a napisah i kako) da ga prepozna u igri ali koliko je sve bangavo odradjeno ne mogu da ga odaberem u kontrolama iako se prepoznao na startu igre... And btw, da slucajno nisam otkrio neverovatan game feature developera, da moras da diskonektujes tastaturu u toku menjanja kontrola, neki bi ovde odigrali i sa A i Z kontrolama. :D

A mozda jednostavno ne bi ni igrali, vec batalili rabotu... to ti nije palo na pamet :p

Nazad
Vrh Dno