igor88
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 575
izasla RELOADED verzija od 15 giga...
Prati temu tebra ;-)
izasla RELOADED verzija od 15 giga...
Kako da izadjem iz challenge menu-a,uzasno me nervira. Zavrsim jedan challenge,pritisnem ESC da se vratim,izbaci mi ono "Connecting to autolog servers",zavrsi se,izbaci "Failed to connect,bla..." I tako opet sve u krug,nikako da izadjem odatle. Sta da radim?
Meni prilično čudno radi, ne na mašini iz potpisa nego na E6300 3.2 Ghz i 8800GT. Stvar je što igra ne secka, nego radi usporeno, pa jedna sekunda u igri traje nešto manje od dve u stvarnosti...kao da igra ne koristi frameskip. Nisam ovo video godinama. Da li neko ima sličan problem?
jel potrebno da se ubaci onaj FXAA file sa "ponovonapunjenom" verzijom igre, ili ne ??
pedja koji blicevi?
Treperenje neko textura ko da je memara na grafi klokovana previshe a sve mi na def.
jel potrebno da se ubaci onaj FXAA file sa "ponovonapunjenom" verzijom igre, ili ne ??
Nesto mi se cini da ne treba, videvsi neke shot-ove sa tom verzijom. Deluje mi kao da AA radi posteno.
Mada pricam napamet, dok ne probam licno nisam 100% siguran.
Ma RLD, bre![]()
I ja sam izlecio moju sa rld ali i dalje je potreban fix :-D
Sta, i dalje je krzavo?
E vi's, to nisam znao... zato rekoh - dok ne probam licno, ne garantujem![]()
Jel istina da je igra bash,bash kratka?
Gde treba da se stavi FXAA folder ? Tamo gde je igra instalirana (program files) ili ??? DX11 folder je prazan, da li treba da otpakujem ceo FXAA.rar u direktorijum igre ??? Molim pomoc !
Hvala !
Jel moze neko da mi pomogne oko ovog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari