Šta je novo?

Need For Speed: The Run

Kad zafali neki dll prvo sto uradim je da instaliram svez DX ili onaj koji dolazi u paketu sa igrom. Ako to ne upali, izgooglam dll koji pravi problem, skinem ga i iskopiram u system32 i folder igre. To mi resava problem u 99% slucajeva. :)

edit: pretece me igor :)

Ma ko kaze da je igra losa bolja je od svih serijala nakon MW-a :-D

Gotovo za 3h i 30 min!

Sinoc jedno sat vremena i danas u dva navrata isto po sat i kraj!Bilo bi i mnogo manje da nisam neke staze ponavljao i igrao izazove!Ja sam komplet igru presao sa 3 auta,tako da ovi ostali nisu ni potrebni!Za mene ubedljivo najbolji auto je Porsche 918 RSR!
@igor88
Iskreno govoreci ne samo ta trka,nego jos jedno 2 uz nju su bile bas iritirajuce teske i to sve na normal tezini!Probao sami na hard,ali nema sanse,barem ne na tastaturi!

Poslednja izmena:
Sinoc jedno sat vremena i danas u dva navrata isto po sat i kraj!Bilo bi i mnogo manje da nisam neke staze ponavljao i igrao izazove!Ja sam komplet igru presao sa 3 auta,tako da ovi ostali nisu ni potrebni!Za mene ubedljivo najbolji auto je Porsche 918 RSR!
@igor88
Iskreno govoreci ne samo ta trka,nego jos jedno 2 uz nju su bile bas iritirajuce teske i to sve na normal tezini!Probao sami na hard,ali nema sanse,barem ne na tastaturi!

Svidja mi se kraj nadam se da ce biti nastavka :) tacno je igra u fazonu filma sta znam meni se dja, i ja sam za Lambo Audi i Pogani :-D sto se tice Aventador-a ja nisam mogao da ga odaberem a on je satro draz RUN-a ... WTF

Secas li se ovoga? :-DDD:

Prilozi

• Need For Speed The Run 2011-11-16 00-36-34-12.jpg
    Need For Speed The Run 2011-11-16 00-36-34-12.jpg
    183.4 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Grafika je bolja.
Hvala Igore. :)

Po tom pitanju, slican utisak ostavlja kao sto je MW3 inicijalno ostavljao, po prvom pokretanju :p

Po tom pitanju, slican utisak ostavlja kao sto je MW3 inicijalno ostavljao, po prvom pokretanju :p

Kao sto sam i rekao :)
Ove danasnje igrice moras sam i rucno da poboljsavas, kao da smo mi programeri i oni nam samo isporuce poluproizvod :D

aaa nije isto tebra ovo budzis sa drugim apps a MW3 je ipak bio do lekica bug sa relo---d nije bilo tih problema ;-) Evo poslenje ture od mene :

Poslednja fotka : The Lovers :pPPP

Prilozi

• Need For Speed The Run 2011-11-15 23-59-23-53.jpg
    Need For Speed The Run 2011-11-15 23-59-23-53.jpg
    382.4 KB · Pregleda: 114
  • Need For Speed The Run 2011-11-16 00-03-41-96.jpg
    Need For Speed The Run 2011-11-16 00-03-41-96.jpg
    359.7 KB · Pregleda: 140
  • Need For Speed The Run 2011-11-16 00-41-52-62.jpg
    Need For Speed The Run 2011-11-16 00-41-52-62.jpg
    348.9 KB · Pregleda: 126
Jel ima negde da se nadje soundtrack?

Edit: Nasao.

Poslednja izmena:
Kao sto sam i rekao :)
Ove danasnje igrice moras sam i rucno da poboljsavas, kao da smo mi programeri i oni nam samo isporuce poluproizvod :D

Sad ti tek videh taj post - trazio sam stranu po stranu, isao unazad jednu po jednu, dok ne naleteh na doticni :D
Ja sam 'ladno celu jednu stranu preskocio, zato ti i ne videh taj komentar :p

I bukvalno je tako kao sto si rekao... a vala je i sam proces instalacije sve tezi :d

Sad ti tek videh taj post - trazio sam stranu po stranu, isao unazad jednu po jednu, dok ne naleteh na doticni :D
Ja sam 'ladno celu jednu stranu preskocio, zato ti i ne videh taj komentar :p

I bukvalno je tako kao sto si rekao... a vala je i sam proces instalacije sve tezi :d

hahaha ajde to nego sto su igre 20gb postale standard a moje misljenje je da je to previse za ovu igru pogotovi za 2 h i nesto voznje (tako je pisalo misiju pre trke sa prvim) dal je tacno nemam blage.

Edit Saves su u Documents/NFSTR ?

Poslednja izmena:
A i to... dva'es' giga za igru od tri sata :S:

Plus sto nema nikakvu pricu, ocajne cutscene i slicno, ne znam sta nekome moze da bude zanimljivo da uopste prelazi taj "Run", ispada da je vise za MP...

Poslednja izmena:
Meni je igra skroz ok, za razliku od par poslednjih NFS-a (izuzev proslogodisnjeg HP-a).

Pa morate da odvojite ove arkadne limunade the run, hp, carbon, mw i koje sve vec od shift serijala koji je daleko ozbiljniji i ima malo simulacije.
HP nisam igrao ali sam shvatio da nista spec nisam propustio, ovaj the run moze da bude samo malo poboljsan hp, sto i nije lose za odmaranje mozga ;)

Koji dx je u pitanju? kako vam radi igra, podesavanja i fps?

Poslednja izmena:
E drugari,ajde please da mi neko baci na pp koja verzija igre provereno radi,posto vidim da ima verzija od 7,10,14, pa i 17gb :)

I meni pustite jedan PM, posto ja vidim i verziju od 4 GB. :D

Skini najlaksu i cepaj. Sve je to isto. :)

Pa morate da odvojite ove arkadne limunade the run, hp, carbon, mw i koje sve vec od shift serijala koji je daleko ozbiljniji i ima malo simulacije.
HP nisam igrao ali sam shvatio da nista spec nisam propustio, ovaj the run moze da bude samo malo poboljsan hp, sto i nije lose za odmaranje mozga ;)

Koji dx je u pitanju? kako vam radi igra, podesavanja i fps?
DX10-11 Zakucan za 30 fps

Plus sto nema nikakvu pricu, ocajne cutscene i slicno, ne znam sta nekome moze da bude zanimljivo da uopste prelazi taj "Run", ispada da je vise za MP...

Pa ni prethodni Hot Pursuit nije imao nikakvu pricu (ali bas nikakvu, samo sedi u auto i vozi... ovde je bar ima - kakva god da je), cutscene - sta je to (jedino ako ne racunas ono kada dobijas upgrade "alatki" ili kada ti se otvaraju nove klase)... a opet je bila solidna igra.
Znam, tebi nije legla nikako, vec si je pljuvao u par navrata... ali ***, ne mo's svakome ugoditi.

Grafika je bila odlicna, izbor automobila - kao i uvek - vrhunski (jos sa forsiranjem AA na max iz drajvera - med i mleko, kola k'o da su tek izasla od limara sa poliranja), i nisu bili samo japosi (volim ih, al' dosadise vise), vec tusta i tma svakojake belosvetske egzotike... predeli kroz koje se ganjas izuzetno lepi... a i zvuk je, od kako je pristojno pojacan nekim patch-om, bio na nivou, te je sa dobrim ozvucenjem, samo grmelo; voznja Lamborghini-ja kroz tunele je izazivala efekat podizanja dlaka duz kicmenog stuba :smoke:
Meni dovoljno... razbibriga na kub ;)

Ti pricas o hp? A ja mislio da preskocim taj deo i odma' krenem ovo :d

Au care ala si se harverski pojacao :smoke:

Ti pricas o hp? A ja mislio da preskocim taj deo i odma' krenem ovo :d
Ova esej sto sam ispisao jeste o HP-u, da :p

Nije "auh, kakva igra!" tip igre :d, ali je - bar sto se mene tice - sasvim OK. Drajvanje jos i djene-djene (ipak se prakticno svaka krivina prolazi uz Ken Block tip driftanja :p), ali je grafika vrhunska, a sama atmosfera (meni licno najbitnija stavka) znatno podignuta od kako je patch-nuta igra, kako rekoh, te solidno pojacan zvuk motora. Pre toga je bas bilo mlitavo i bezivotno, tako da se izrazim. Jace se cuo zvuk kotrljanja guma preko podloge nego motor, najozbiljnije. A po kisi... kao da vozis neki hybrid, ni traga ni glasa od neke mid-engined bestije koja (bi trebalo da) urlice tik iz tvojih ledja :)
Ja licno bio bas razocaran, inicijalno... kilav (prakticno nikakav) zvuk motora i nepostojanje AA opcije - big fail for me.

Ovo pricam iz perspektive nekog ko je Hot Pursuit presao pre cirka dve nedelje, pa sam i dalje pod utiskom i ne pricam napamet :), a takodje imam (slucajno :d) i dva foldera sa ovom igrom, te cas posle pokrenem i patch-ovanu i originalnu verziju, i vrlo brzo se uverim i razlike koje sam naveo ;)
Bukvalno - prakticno druga igra.

U svakom slucaju - valja probati. Obavezno patch-ovanu verziju (uz boost-ovani zvuk motora, dodati su i vremenski efekti za pojedine staze, kao i jos tri nova modela zverina na 4 tocka).
I to treba odigrati koji sat, cisto da ne bude ona vec standardna "ma, ovo je sr@nje, uninstall!" prica nakon 7 i po minuta.
Au care ala si se harverski pojacao :smoke:
Ma, samo grafika :D

A i sluske za fon sam najzad (neke :p) kupio :d

Pazi ti dosta pogresno gledas brate...prvo kazes sa HP da je krs..ali nije..jeste imao smaranje da krivine mozes samo pod driftom ali uglavnom cela igra je po uzoru na HP i sami su rekli remake..onda isto NFS je uglavnom arkada..to sto su izbacili Shift pa tebi vise leze simulacije ne mozes sad svaku igru iz serijala da poredis sa shiftom..onda bolje igraj Dirt 3 itd..a i za ovakve igre nikada ne bi mogle da budu kontrole i ostala iz simulacije jer je ovde akcenat da neki adrenalin i ludorije i to ti je NFS i opet ti kazem mnogo pogresno gledas na ceo serijal...a i koga zabole sta ce nzm kakva prica u NFS..pa Underground 2 je imao pricu kroz strip a ne cutscene pa je opet jedan od najboljih NFS-a...

Vrh Dno