Šta je novo?

Need For Speed: The Run

Kako da izadjem iz challenge menu-a,uzasno me nervira. Zavrsim jedan challenge,pritisnem ESC da se vratim,izbaci mi ono "Connecting to autolog servers",zavrsi se,izbaci "Failed to connect,bla..." I tako opet sve u krug,nikako da izadjem odatle. Sta da radim?

Kako da izadjem iz challenge menu-a,uzasno me nervira. Zavrsim jedan challenge,pritisnem ESC da se vratim,izbaci mi ono "Connecting to autolog servers",zavrsi se,izbaci "Failed to connect,bla..." I tako opet sve u krug,nikako da izadjem odatle. Sta da radim?

Alt f4 :-D ja pritisnem start desni klik close :-D

285.79

jel potrebno da se ubaci onaj FXAA file sa "ponovonapunjenom" verzijom igre, ili ne ??

Meni prilično čudno radi, ne na mašini iz potpisa nego na E6300 3.2 Ghz i 8800GT. Stvar je što igra ne secka, nego radi usporeno, pa jedna sekunda u igri traje nešto manje od dve u stvarnosti...kao da igra ne koristi frameskip. Nisam ovo video godinama. Da li neko ima sličan problem?

Meni prilično čudno radi, ne na mašini iz potpisa nego na E6300 3.2 Ghz i 8800GT. Stvar je što igra ne secka, nego radi usporeno, pa jedna sekunda u igri traje nešto manje od dve u stvarnosti...kao da igra ne koristi frameskip. Nisam ovo video godinama. Da li neko ima sličan problem?

Igraj na masini iz potpisa :-DDDD probaj cepi drajvere nove nisam imao taj problem cepi fraps vidi koliko fps imas? naravno i lekic koji koristis itd. @ pedja koji blicevi?

jel potrebno da se ubaci onaj FXAA file sa "ponovonapunjenom" verzijom igre, ili ne ??

Nesto mi se cini da ne treba, videvsi neke shot-ove sa tom verzijom. Deluje mi kao da AA radi posteno.

Mada pricam napamet, dok ne probam licno nisam 100% siguran.

Mislim da u istoriji igara nema krace!Ponovo sam je presao,posto mi se bas svidela,ali sada za 2h i 15min!:DPrvi put da sam neku igru presao 2 puta!

Prva SA druga BEZ FXAA :-D obratite paznju na boju auta zgrade i semafore :)

Prilozi

• BEZ FXAA.jpg
    BEZ FXAA.jpg
    395.9 KB · Pregleda: 200
  • SA FXAA.jpg
    SA FXAA.jpg
    469.5 KB · Pregleda: 199
^il mozes da mi das link da taj file?

Gde treba da se stavi FXAA folder ? Tamo gde je igra instalirana (program files) ili ??? DX11 folder je prazan, da li treba da otpakujem ceo FXAA.rar u direktorijum igre ??? Molim pomoc !
Hvala !

200 na sat sa bastovanom pozadi
udri u bankinu i nastavi dalje, serijal.

ljudi jedno pitanje, skinuo sam narodnu verziju reloaded i sad kad igram vidi se na originu da igram nfs run, ne kome vec imam bf3, pa ne znam dal EA proverava da mi ne banuju nalog zbog toga?

Nazad
Vrh Dno