Šta je novo?

Need for Speed Shift

hoces da kazes da ti je u shift grafika ruzna?
meni je ovo lepse od tdu, grid i slicnih

Bolja je od TDU (koji je mator kao biblija btw) i GRIDa ali nije kao GT5P. Ja sam bio naivan pa sam stvarno ocekivao da ce izgledati ovako i bolje od toga a ne ovako.

daj neku sliku iz GT5P u 1920x1200. ja sam vec rekao da mi je nesto cudna ta slika od kutije, kod mene kokpit izgleda mnogo lepse (a i smanji rezulociju te slike na 1024x576 pa pogledaj kako onda izgleda :))

^ Evo uzeo sam nove shotove sa jos jacim setovanjima iz drajvera. Od ovoga bolje ne moze! Ili moze ali sam ja nesto omashio?

Prilozi

• shift1.jpg
    shift1.jpg
    291.1 KB · Pregleda: 89
  • shift2.jpg
    shift2.jpg
    300.6 KB · Pregleda: 114
  • shift3.jpg
    shift3.jpg
    285.2 KB · Pregleda: 99
  • shift4.jpg
    shift4.jpg
    392.8 KB · Pregleda: 126
  • shift5.jpg
    shift5.jpg
    127.7 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
Da, to ce napraviti bas veliku razliku :D

Ljudi koji nisu zadovoljni Nfs Shift-om verovatno su zeleli nesto ovako :
[YOUTUBE]NXTMfbDxbDM[/YOUTUBE]
Meni je "Midnight Club" od kad se pojavio na PC-u(Midnight Club 2) bio bolji i zabavniji od NFS-a koji je tad ponudio NFS Underground.
NFS je trebao da ostane arkada kao sto je uvek bio.

Poz

Poslednja izmena:
Evo imo sam xp sad sam probo shift na win 7 i znate sta radi 40% losije tako da xp je zakon vracam se na njega:wave:

I ja sam bas planirao da stavim Win 98SE zbog Shifta :S:

Hahaha, to je kao kad sam radio u servisu/prodavnici racunarske opreme pa kad mi je dosao jedan decko (malo mladji od mene, i ja sam tad bio klinjo, 2002. godina u pitanju) i specijalno naglasio da mu stavim 98SE. Ja ga pitam sto kad je Win2k bolji po svemu? A on rece, pa zbog igrica. Pa ne bih stavio nikad stavio na nov komp inferioran OS samo zato jer igrice rade nesto bolje.

Ljudi koji nisu zadovoljni Nfs Shift-om verovatno su zeleli nesto ovako :
[YOUTUBE]NXTMfbDxbDM[/YOUTUBE]
Meni je "Midnight Club" od kad se pojavio na PC-u(Midnight Club 2) bio bolji i zabavniji od NFS-a koji je tad ponudio NFS Underground.
NFS je trebao da ostane arkada kao sto je uvek bio.

Poz

Kakav crni Midnight Club, pa to je kao da vozis GTA sa pogledom iz kokpita. Ja pricam o starim NFSovima, onim od pre Undergrounda.

^ Evo uzeo sam nove shotove sa jos jacim setovanjima iz drajvera. Od ovoga bolje ne moze! Ili moze ali sam ja nesto omashio?
e sad lepse izgleda :)

ali kakav crni focus... omg :trust:

ja vozim ovo
a boja je... ako se secate 911 iz prvog Need For Speed :)

Isfrustriran sam i*iotskim ponašanjem kola... točkovi kao da se ne kotrljaju, nego se kližu sve vreme, užas! Nisam očekivao fiziku, ali ovo nije ni simulacija ni arkada, nego kidanje živaca.

Upravo tako ...evo mene je vec posle jednog dana igra smorila. Nijedan auto ne moze lepo da se vozi preko tastature, sve sto ima zadnju vucu i veliki motor je beskorisno osim ako se ne vozi samo pravo ..a ni to nije lako ...

Poslednja izmena:
a boja je... ako se secate 911 iz prvog Need For Speed :)

Secam se. I to samo zbog toga sto mnogo volim kola u toj boji. Samo ne znam tacno da opisem tu boju (ne znam ni kako se zove), kao neka kombinacija tirkizne i emerald boje samo tamnije.

Edit: Nasao sam, kao ovaj skroz desno:

popular-car-colors.jpg

Poslednja izmena:
@OCz
Da, ali ja imam volan, pa me opet nervira.

E, i feedback mi je malo čudan, non-stop mi trese volan... znači nije da mi daje neki otpor (daje, al to ne liči na ostale igre), nego baš trese, drnda... možda ne znam da namestim. Kao što rekoh, u svim ostalim vožnjama je ok.

Poslednja izmena:
Objasnio je neko gore zasto se sve trese :) pa to je trkacki automobil nije Citroen :D

Ukljucivanjem compatibility moda na Win XP SP2 (win7 x64) dobijem 15 frame-a preko standardne bede od 20 tako da je sada igrivo skroz-na startu od 20-25 cim se prorede 40-60....Odoh da vozim

Molim vas imam problem sa instalacijom. Kada pokrenem instal izbaci mi gresku nesto sa Microsoft.NET Framework ...Unhandled exception has ocured in your aplication....
A kad pokrenem setup izbaci mi : The procedure entry point_BinkRegisterFrameBuffers@8 could not be located in the dynamic library binkw32.dll...

Da li neko zna o cemu se radi?

Zaboravio sam reci da je probano na 2 kompa xp i win 7

Poslednja izmena:
Posto me mrzi da citam prethodne strane, da li je moguce da se volan kontrolise pomocu misa kao u GTRu?

Ako ne moze, odmah SHIFT (ooo ironija) + delete.

I dalje nema resenja za ovo? Probao sam kao presets i tamo ima keyboard + mouse ali iz nekog razloga nece ili ja ne umem da podesim :)

Ja imam totalno neresiv problem!

Instaliram, krekujem, pokrenem igru, sve ok, pojavi se loading screen krene da se popunjava crtica do negde 20% vrati se malo unazad i izbaci me iz igre!
Pokusao sam sve, od drajvera,dx,do physx drivera(install/uninstall) nista ne vredi! Na internetu takodje nigde nista nisam nasao o takvom krasu, probao sam i sve compatibility modove! Ne znam sta da radim vise...

Mali OT-Mnogo ljudi s eovde poziva na trkacke automobile i njihovo ponasanje,ali definitivno su u velikoj zabludi.Prvo u shi(f)t-u nisu trkacki vec sportski i supersportski automobili koji su namenjeni ulici i tako podeseni,sto znaci tvrdo ogibljenje ali ni priblizno tvrdo kao kod trkackih automobila,cak i kad ih nabudzite do kraja opet nisu trkaci.Drugo trkacki autmobili zavisno od staze imaju extra tvrdo ili tvrdo trkacko podesavanje,pa opet ni jedan trkacki autmobil iako vise skakuce (pa nek i skace) ne skace kao u shi(f)t-u.Ako ste se nekad vozili u trkackim automobilia znace te to ,a nemojte napamet da pricate,jer trkacki automobil i jeste podesen da ide sto brze uz sto veci grip,a u shi(f)t-u gripa nema uopste(grip=-1000000...).Osecaj na volanu takodje je uzas,kao i sa kocnicama,jednostavno ma sta pravio pre ovoga razvojni tim koji ga je napravio i dal ej trebalo to da bude arkada s elementima simulacije ,ovo nije ni 1 od ta 2 vec veliki promasaj.Sto se tice samog NFS-a slazem se s odredjenim konstatacijama da neki automobili nisu za NFS serijal (ako se pogleda izvor njegove popularnosti i zamisli),setite se samo voznje u Nazca C2,EL Ninjo,Italdesign Shigeira,porsche 911 996 turbo(dok je jos bio koncept),nakon toga idu silni porsei,ferariji,lamburdziniji,mercedes amg clk-gtr,meklaren f1,ford indigo,ford gt90, itd a ne golf,matora tojota,siroko:S,jednostavno ne trazi ovde niko od nas simulaciju(iako sam zagovornik istih) vec lepu arkadu koju smo imali do 5-6 dela NFS serijala,koji ce nam biti uzivanje da vozimo,a ne fore i munje koje su kasnije dosle s U1,2 i slicnim naslovima koji su samo kopija F&F filma (nazalost gomila ljudi NFS zna po imenu koje je stekao na prvim delovima a krenula je da igra serijal od ovih bezveznih nastavaka(bezveznih u odnosu na korene ali opet zanimljive za ubijanje dosade)) a ne ova nova sra*a koja nam daju zadnjih godinu,2,pa se jos pozivaju na staze kao sto su Nordschliefe,SPA i sl,a to vise nema veze s vezom...

Poslednja izmena:
nema to veze sa ati ,nvidia ovde si vise likova javilo sa 260 gtx da im lose radi nego sa atijem:d

e i to bas da vidim cim mi stigne i procesor bas cu da vidim ,ako mi sa ovim praistoriskim ide 25-30 fps pa sigurno ce ici preko 60, ako ne cekamo patch kao za pro street ista prica...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@D-Devil
Znas U potpunosti se slazem sa tobom...Poslednji Dobar NFS koji sam igrao je Underground 2, a most wanted ,carbon, pro street itd...su svi izasli iz konteksta starog NFS , u stvar lazem Prvi NFS su bili jurnjava po stazama,planinama i slicno sa klasicnim automobilima bez budzenja..
ali mi nije jasno kada se ljudima svideo underground 2 ,zasto nisu nastavili u tom smeru? razvili vise delova za vizualno budzenje, takodje koga god poznajem , jako mu se svidja "street legal racing" samo zbog nacina rastavljanja i sastavljanja celog automobila , znaci bukvalno skidas svaki deo motora posebno , ne u velike detalje naravno. Montiras, podesavas kompresiju ,usis vazduha ,goriva i slicno...

mogli bi se za sledeci NFS vratiti na staro , pruziti nam sansu da prozivimo neku pricicu i usput polako skupljamo novac i gradimo svoj omiljeni auto ... I prica bi stvarno trebala da bude na fazon FnF, a ne ovakva glupost undecrover , i propali pokusaj simulacije *kh*Imitacije Grida*kh*... Znaci HOCU STARI NFS, budzenje susret sa drugim vozacima u sred grada, pa ga izazoves na trku itd...

p.s.: Neka se javi neko kome nije billo kull da budzi zvucnike buffere i slicno u gepeku automobila stavljanje neonki, i slicnih stvari i to jos u ono doba :)

Poslednja izmena:
Sifra za El Ninjo je bila SPOILT koliko me secanje sluzi :D
Ah, stara dobra vremena...

Je l imao neko preblema sa nebom u igri? Desi se da je skroz crno. Sunce je tu ali neba nema. Ne desava se uvek.

Imam ja. Ne znam u cemu je fora, neki put ga ima nekad ga nema.

Ovako stoje stvari kod mene imo sam xp sp3 do pre 2 dana stavio sam shift i on nije hteo da radi tj crno stoji cim udje u igru.Procitah ovde na forumu da treba propertis na precicu i staviti samo win me 2000 comtability i igra proradi.Stavim rezoluciju 1280x1024 sve na high sa 2aa i udjem u igri i na startu igre fps 23 24 sa 15 auta u toku trke uglavnom oko 25 do 40 ,a kad sam sam preko 45.Ajde da probam win 7 svima lepo radi tamo ja stavim win 7 ali i tu treba comtability da se stavi ko na xp udjem u igru ista podesavanja stavim kad ono fps 16 na startu i sece igra.E sad nabavio sam juce win xp sp 3 od update od septembra i stavim taj xp instaliram shift i kliknem na precicu i udje u igru bez onog podesavanja probam ja trku jednu dve cudno mi nesto mi lista sliku (a pre toga stavim ista podesavanja ko do sad znaci 1280x1024 sve high sa 2 aa).Ja izadjem ukljucim fraps kad ono Prosvetljenje fps na startu sa 15 autobmobila 35 i celo vreme oko 35 kad izadjem prvi 50, 60.Prepostavljam da ovo sto stavljamo da bi pokrenuli u precicu comtability kako vec sa tim windowsima obara fps.E sad zasto na ovaj xp sp 3 sad sto imam to ne treba,a onaj od juce to treba ukucati to ne mogu ja skontati,a inace igra sad leti onako kako sam ocekivo pre njenog izlaska nema dropa nego fps je isti uglavnom znaci sad ide preko 30 do 60 jos nisam vidio ispod 30:wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno