Koji sam ja mentol, igram ovo danima na tastaturi a gamepad ['' dzojstik''] mi stoji pored kucista :smoke:
samo nisam uspeo da podesim kretanje kroz meni sa njim, pa moram preko tastature ali dobro.. druga dimenzija igre :d
Jel igra ovo neko sa gamepad-om ? interesuju me ona detaljna podesavanja upravljanja itd..
Drift igram na analog i mnogo je jaci fazon kao i sama voznja uopste mada tek igram 1h i umem van drifta da pogresim na analog, nisam se jos navikao..
Imam ovaj Jetion. Valjda ne treba nesto skuplje od 1000din za pravi dozivljaj ?
![]()
dzabe se trudis, realno ni SHIFT 1 ni SHIFT 2 ne mozes podesiti da nema "naucne fantastike" oko upravljanja.
dzabe se trudis, realno ni SHIFT 1 ni SHIFT 2 ne mozes podesiti da nema "naucne fantastike" oko upravljanja.
Veruj mi da može. Ne znam na čemu si ih igrao, ali na G25-ci sve radi savršeno. Samo ubodeš volan, sve je automatski namontirano i kalibrisano. Problem je sa većinom jeftinijih volana jer za njih nema podešavanja, pa moraš ručno da se patiš. Na Logi Momo-u takođe ume da zeza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari