ukusi su razliciti, to stoji...Sto se NFS PU tice - ***. ukusi, a i ne volim old timere, pogotovo ne volim kad obilazim krug sa prosecnom brzinom od 45mph. Ali opet kazem - stvar ukusa.
Inace, po meni, NFS + ozbiljno = fail. Kakav je to NEED FOR S P E E D kad ides polako, moras stalno da kocis, proklizava ti auto...to je onda need for brake, a ne speed
Nek ostave ozbiljnost za neke druge igre kojima to i pristaje.
pa reko sam po misljenju, tj. za mene je bio ogromno razocarenje, kao sto je za nekog bioshock recimo fail, za mene win, bla bla...ukusi.
I nemoj da se smejes vec instaliraj sad ponovo PU i videces o cemu pricam. Ja sam ga igrao pre cirka godinu i kusur zezanja radi i smesno je do jaja. Ne pricaj napamet molim teUtisci ostaju pa i cesto prelaze u fantaziju. Sto se undergrounda tice, pa to je i poenta igre, da ides 300 i peces jaja i da to lepo izgleda, da nadjes precicu, da slusas mjuzu i izivljavas se. Sta je tu lose? Pogledaj Burnout, najbolja voznja-arkada sa box-a, jos gore nego underground i ceo NFS sabran pa je "svima" super i najbolji.
@Chinaski:
Nadam se i ja da ce biti bolje, a bice bolje ako ne budu mesali babe i zabe![]()
pa sa PU, o tome je bila rec.ali ne kontam sa cime poredis underground? (ili MW?) To su igre i klasa za sebe.
da se prica zavrsila sa undergroundom kapiram da bi mnogima ostala u relativno lepom secanju na stranu sto mi je PU (licni ukus) neuporedivo bolji. ali kada su krenuli da crpe jednu te istu ideju 5 nastavaka za redom...:vomit:Moze da ti se svidja ili ne.
akcenat je na "za ono vreme". danas takva igra po fizici i gameplay-u (ne grafici dakle) deluje kao igra sa automata iz 80-ih. kao onaj outrun iz 2006.Mislim, vozio sam F50 po snegu u NFS3 200kmh i kocio uz blago proklizavanje, a igra (za ono vreme) nikad bolja!
niko ne trazi simulaciju od NFS-a ni danas. licno, trazim dobru arkadu sa fizikom sa planete Zemlje, dobrom grafikom (ne jeftine texture zamuljane bloom-om) i muzikom i nista vise :type:Prosto zato sto niko nije trazio simulaciju vec zabavnu voznju sa sto boljom grafikom zar ne? Sad su nam prohtevi otisli kroz plafon pa izmisljamo kojesta.
ali ne kontam sa cime poredis underground? (ili MW?) To su igre i klasa za sebe. Moze da ti se svidja ili ne. Mislim, vozio sam F50 po snegu u NFS3 200kmh i kocio uz blago proklizavanje, a igra (za ono vreme) nikad bolja!Prosto zato sto niko nije trazio simulaciju vec zabavnu voznju sa sto boljom grafikom zar ne? Sad su nam prohtevi otisli kroz plafon pa izmisljamo kojesta.
TDU je takodje sorta za sebe. Imas mali milion ljudi koji su je napljuvali i rekli da je krsh jer su od nje ocekivali GT5 na ostrvu... :S:
Smorio sam se k'o radijator usred leta od price PU valja - PU ne valja...
Najveci deo popylacije koja voli NFS serijal smatra da je PU bio super, ja smatram da je odlican, ukusi se razlikuju, gx-x ne diraj u svetinju
Za danasnje standarde mozda je smesan a i sam koncept NFS-a se promenio. Meni je draze da odigram NFS 3 umesto bilo kojeg od poslednja 3 dela.
Neka istorija ostane istorija, pitanje je samo da li ce novi Need For Speed biti ShiFt ili Shit![]()
Na NFSPU mi nije smetao BWD, jer sam tako podešavao kola, da su delovala kao da voziš na FWD.![]()
Od ovog blura ovo moze da se igra samo sa naocarima za autogeno zavarivanje.
Meni nije jasno sta pljujete ovde?NFS World, koji je besplatna multiplej igra, btw, (ovaj shot gore je iz te igre) ili Shift, koji veze nema sa ovim?
Ili se pljuje onako, reda radi...da se ispadne cool - e, ja ka'em da ce NFS biti njesra, bas sam iskusan![]()
Ili se pljuje onako, reda radi...da se ispadne cool - e, ja ka'em da ce NFS biti njesra, bas sam iskusan![]()
Iako je ok fora sa ovim naslovom teme shi(f)t, ali je malo neozbiljna i samo privlaci postove koji ne kazu nista pametnije od "ovo ce biti njesra".
^^Pa, ok...Undercover se i svideo nekim ljudima...sto se mene tice, definitivno ne.
Neki traze DAMAGE - pa, eno ga bese damage u Pro Streetu...i isti taj PS je napljuvan jer nije mogao da se vozi odbijajuci se o zidove i bankine.Neuspeo eksperiment, jer su ga pljuvali i ljubitelji "flipera" i oni ljubitelji vise naklonjeni simulacijama.
"
Nakon 5-6 godina istog scenarija , velikih najava gde se prica o novoj grafici , fizici , autima , prici itd.. svake godine istina dobijemo novo , ali nekoliko puta gore nego predhodne , tako da ni sada ne verujem da ce biti ista drugacije.
Da su rekli ove godine nema NFS-a vec tek sledece , pa da onda sledece ne navaljuju sa vestima vec da 1-2 meseca prije izlaska izbace sceenshotove ja bi bio optimist , ovako ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari