Šta je novo?

Need for Speed Shift

ma da, sad pogledaj retrovizor na onom audiju sa screenshotova sto je rama okacio i sve ce ti biti jasno.

Ako pogledas iste te screenshotove, videces da je autic u daljini na drugom i trecem screenshotu savrseno ostar, kao da si fokusirao na njega, toliko o realnom motion bluru. (ja to svakako iskljucim posto je DOF realan samo za objektive, a motion blur je efekat koji se pojavljuje zbog niskog FPS-a kamera)

automobili ni u shiftu ne reflektuju okolinu nista vise nego sto oni u gridu reflektuju (a reflektuju, nisi dobro video. Lepo se vidi kad prolazis ispod kablova, zgrada itd kako se reflektuju na haubi ispred tebe. Mozes da dignes rezoluciju refleksija (256 default) na 1024 recimo i izgleda super, samo je zahtevnije od krize. ;)

voznja iz kabine - ok. Stvar ukusa. Ja vidim svoje ruke, pa onda jos jedan par ruku na volanu...not my cup of tea :S:

Sto se poligona tice - vec sam rekao. To je kozmetika. Pozdravljam veci broj poligona, nemam nista protiv. Samo, GRID radi na 9600gt u 1680x1050 sa 2xAA u 45+ fps ;) Usrace ti se kartica kad poteras shift :d (a da onako izgleda)

PS. Nisam mislio da te nateram na bilo sta. Samo ga toliko hvalis kao da je svetsko cudo, a u stvari gledamo farove, dashboard i neko kvazi osvetljenje. Cista kozmetika koju ces prevazici posle 2 sata jer ces poceti da gledas gde i kako vozis, a ne kako izgleda far (sa sve onim ruznim flare-om koji se javlja kad imas usrano staklo na kameri ili kad namerno koristis filter da dobijes bas to. Ovde izgleda najgore moguce vestacki nabijen.)

Ne znam sta da ti kazem...jednostavno, d*pe i oko.

Uostalom, odakle ti to da ga hvalim kao svetsko cudo?Cela poenta je da li je pokraden GRID, da li je ovo isto u svakom aspektu kao GRID i da li je GRID izmislio trkanje u krug ili pogled iz kabine.Ja kazem da ovo IZGLEDA LEPSE, i kazem da GRID nije izmislio trkanje u krug, niti pogled iz kabine.

To je sve.

Sa time se slazem, nisam ni ja rekao da je grid ista izmislio. Za dupe i oko - sacekacemo da ovo cudo izadje. Secam se screenova iz NFS PS, pa je onda sledio demo, tj. hladan tush...

http://www.eurogamer.net/articles/need-for-speed-shift-hands-on

ss_preview_1.jpg.jpg

ss_preview_2.jpg.jpg

ss_preview_4.jpg.jpg

Vau. Koliko blooma.
Ovo cu da vozim, iako nisam ljubitelj arkada.
Mozda i ubace elemente simulacije ( setup automobila).

Vau. Koliko blooma.
Ovo cu da vozim, iako nisam ljubitelj arkada.
Mozda i ubace elemente simulacije ( setup automobila).

U pitanju je blur ;). Na ovim shotovima nema blooma ni u tragovima.

Ali dzabe sva grafika (mada NFS uvek mora imati najbolju grafiku u zanru) ako cemo da se vozimo po stazama predvidjenim samo za trkanje. Meni je to smor. Ko je hoce da igra Formulu 1, Nascar, Kup Srbije u automobilizmu nek se igra toga u nekoj drugoj igri (GRID, TOCA, F1 Official bla bla) ili nek igra simulatore kao LFS, rFactor, GTR...

Ja hocu NFS sa 20 prelepo uradjenih staza u pustinji, na tropskom ostrvu, u nekog sci-fi okruzenju, ispod vode i slicne gluposti. Naravno tu moraju biti samo super automobili. Ovaj Audi na shotu mi deluje tako. Ferrari, Zonda, Lamborgini, Ford GT, Masserati, Aston, Lotus, neki concept i sl. To se trazi.

Poslednja izmena:
@borab:

bice setup, tuning, budzing, ali verovatno u NFS stilu.

Inace, i ja sam za ono sto je G@W rekao al ***.

Slike u vecoj rezoluciji...sad vec vise lici da je ingame...

30uqps2.jpg

4vpzxs.jpg

2ily3xx.jpg

2v8pdau.jpg

2a85k5c.jpg

1675ulx.jpg

eurprb.jpg

z4q6a.jpg

anj0iu.jpg

195hxt.jpg

Nema sumnje ingame su. Pogotovo druga slika.

u bre! ovo izgleda opako dobro...

Ovde izgleda nema budzenja!:( Kao i u GRID-u kola su vec nabudzena!Nadam se da se varam!:)

In SHIFT we've got full race kits and full race liveries. I think this is very Need for Speed. Also customisation is going to be in there. This is a very core Need for Speed feature. We're not releasing full details on that at the moment but we feel it's very Need for Speed.

Over 70 cars are promised including high-tuned and exotic super cars, while tracks include both real-world and fictional locales.

EEEK, ima "budzenja" pa i "tjunera" ...ne lici na GRID:shock:

Ma mozda ovo bude bolje od GRID-a... Mislim da su Codemasters sa prva tri Race Driver-a uspeli da dovedu do perfekcije repetitivnost sadrzaja a da ne govorim da je isto tako i u GRiD-u. Ne kazem da je GRID losa igra, presao sam je kao i prethodne 3, ali hocu da kazem da ovaj NFS moze da bude mnogo bolji od njih samo ako se potrude da ima od svega po malo. Vec mi se svidjaju slike jer gotovo da nema onog *****skog bloom-a, ili ga ima veoma malo cisto da upotpuni dozivljaj. Posle Undercover-a bice ovo hit...:D

Ako ista mrzim to su kola nabudzena, ko u gridu... stock, stock, stock, stock kola! :)

Ove fotke tek sad deluju kao nesto sto mozemo da ocekujemo u samoj igri. Iskreno, ne vidim razlog zbog cega se igra toliko poistovecuje sa Gridom?! Kad se malo bolje zagleda, primecuje se vise slicnosti (na grafickom polju) sa Sinbinovim novijim naslovima. Cak mislim da je u pitanju debelo ispeglan engine koji se koristio u GTR 2 i RACE-u, mada moguce da gresim... U svakom slucaju, na prvoj fotki primecujem Mustangov kokpit i poprilicno me raduje cinjenica da ce biti i muscle cars u igri, a sto se tice same customizacije, nadam se da ce ovaj put biti uradjena sa merom, realisticnije i, nadam se, bez "fast and furious" sarenisa...

Deluje obećavajuće. Nema blooma! Veoma liči na GRID što, po meni, nije loše.

Meni deluje OK...mada je kvalitet snimka ocajan.

izgleda dobro ali mislim da ce izgubiti NFS smek.

Koji NFS smek?Igra je prosla kroz milion promena tokom svoje istorije...osim ako ne mislis na onaj smek od Undergrounda naovamo- meni ce na primer biti drago ako ga nema ovde.Zato postoji World:)

Dobro izgleda...Videcemo jos kakav ce biti za igranje!

Vidim da cu morati da brisem prasinu sa volana koji stoji u potkrovlju odavno:D

Koji NFS smek?Igra je prosla kroz milion promena tokom svoje istorije...osim ako ne mislis na onaj smek od Undergrounda naovamo- meni ce na primer biti drago ako ga nema ovde.Zato postoji World:)

naravno da nisam mislio na taj smek vec na prvih 5 delova. neko je vec pominjao sta je to: stock egzoticni automobili i trke po interesantnim lokacijama, a ovo sa videa je susta suprotnost.

^ Ja :). Kad' ce vise da se vrate na HP/HP2 fazon... :(

Nista, cekamo TDU2. :smoke:

Nazad
Vrh Dno