Šta je novo?

Need for Speed Shift

1.decembra izlazi patch, i besplatan DLC sa novim kolima:

* 1967 Chevrolet Corvette Stingray
* 1967 Shelby GT 500
* 1969 Dodge Charger R/T
* 1971 Dodge Challenger R/T
* 1998 Toyota Supra Mark IV

Poslednja izmena:
Koji od ovih vozi Al Bundy? :d

Ah našao '71 Plymouth Duster, znači nema tih kola :bottle:

Poslednja izmena:
Jel ovaj Shelby GT500 onaj Eleanor model sto krade Nesa Kejdz u Gone in 60 secs. Obozavam taj auto :)

E bas taj iz 67... Jos samo da je cobra...

Ljudi jel izasao patch danas? Nesto je izaslo mislim, javlja mi se neka dopuna za nova vozila, predpostavljam da je i patch za grafiku tu?Jel neko vec instalirao.

Poslednja izmena:
Izgleda da jeste
Need for Speed SHIFT PC Game Expansion Pack and Patch 1.02

Patch 1.02 includes five new cars (Toyota Supra Mk IV, 1967 Shelby GT500, 1967 Chevrolet Corvette Stingray, 1969 Dodge Charger R/T and the 1971 Dodge Challenger R/T). There is a new game mode called Team Racing which pits Team Red vs Team Blue in an intense battle for track domination. The maximum number of racers in an online game is increased from 8 to 12.
http://www.needforspeed.com/web/nfs/downloads

Skinite All Other Languages patch, ne North American Version.

P.S ahh sva nova kola su tier 2, kostaju 0$ i ne mogu da se kupe :( ?

Prilozi

• shift_2009_12_02_00_31_27.jpg
    shift_2009_12_02_00_31_27.jpg
    326.7 KB · Pregleda: 97
Poslednja izmena:
Hm mozda se otkljucavaju:S
ili treba igrukrenuti iz pocetka?

P.S ahh sva nova kola su tier 2, kostaju 0$ i ne mogu da se kupe :( ?
A jel imas praznih mesta u garazi? Ja imam isti problem kao ti, a kasnije sam video da nemam nijedno prazno mesto u garazi pa moguce da je to problem :D

A jel ima nekih poboljsanja u framerate jer mi se pod xp-om igra vuce na 15-30 fps sa 5870, strasno.

Na ati sajtu ima patch za igru, ali niko nije citao moj post i link ka tome.

Ipak nije bilo dovoljno samo osloboditi prazno mesto u garazi, da bi kupio ovaj auto od 0$ treba umesto purchase with available cash ici na Cancel :D

Haha, e stvarno su prevazisli sami sebe sa zadnjim patchom. Umesto da ispravlja bagove on donosi mnogo novih.

Ti bagići su najmanji problem. Meni je najvažnije da mi je frame rate skočio za bar 30% i sad mogu da mu zadam i anti aliasing x8 bez većih posledica. Sem toga i bug sa pucanjem igre sa senkama na max je rešen.

Sad isprobah patch. Mogu reci da mi bukvalno leti na 1080p sve na high aa 2x. (nisam isprobavao veci aa) nema potrebe
Svaka cast ljudima koji su radili patch

Poslednja izmena:
Kod mene radi mozda samo malo bolje, veci dobitak u performansama sam osetio kad sam kupio bolji procesor. Nema vise trave po asfaltu, nisam primetio nista drugo sto se tice bug fixeva, dok recimo neki od ovih novih automobila kad se nabudze i ako im se malo podese brzine (pomerim skalu ka speed a ne ka acceleration) vise uopste nece da se krecu. Takav sam trip imao i pre sa vajperom.

jel moze neko da mi lepo objasni kako se uopste igra drift?
nista mi nije jasno, ni kako se upravlja kolima, ni kako se dobijaju poeni, nista :D

jel moze neko da mi lepo objasni kako se uopste igra drift?
nista mi nije jasno, ni kako se upravlja kolima, ni kako se dobijaju poeni, nista :D

onaj ko je pisao kod za drift je totalni degenerik koji tocak nije vido ni na rolerima a kamoli seo u auto. jedini nacin na koji sam uspeo nesto da uradim sa driftom je bio da sam kupio tojotu ae86 odradio sve moguce upgrejde i platio work da se odradi i tek tada je auto isao kako treba. kad ulazis u krivinu brzo pa zaneses kola noznom kocnicom i koristis inerciju daje ti manje poena a kad ulazis u krivinu i potegnes rucnu na kratko, e to je pravi drift po tom imbicilu koji je pisao taj deo. auto mi se bolje ponasa, lepse i bolje driftujem u regularnoj trci, a u driftu auto ide ko blesav jedva se kontrolise. Znaci ae86 plus svi upgrejdi da bi ti omogucio work i onda na backspace na tastaturi nabudzi i nemoj da se nerviras, posle desetina pokusaja pokupices sve zvezdice koje ti trebaju:)

p.s. u toku voznje drifta palo mi je na pamet da napisem jedan mail ovima iz ea da cu da im platim pivo svima u ekipi (karticom) ako prebiju tipa koji je pisao kod za drift i okace snimak na youtubu. Ma pored piva bi im i veceru platio samo da mu polome prste da nikad vise nemoze da programira bilo sta a kamoli drift:-devil-:

Poslednja izmena:
Za drift pisu saveti dok se loaduje trka. Lagano kretati i ne razvijati veliku brzinu na pravcu da ti se ne desi spin out. Za ostre krivine cimnes rucnu. Slide kontrolises tako sto popustas gas, znaci ne smes drzati gas celo vreme.
To je teorija, a u praksi nemam pojma kako, razlicito se svi auti ponasaju plus zavisi koje delove ugradis.

Meni je sa zabrinjavajucih 23 frejma na pocetku trke (laguna seca,15 auta, 1920x1080, sve na high , 8aa) sa novim patch-om i 9.11 drajverima igra poletela na 70 fps.. i nespusta se nijednom ispod 50. Konacno normalno ponasanje shift-a...

Zaboravio sam da napomenem da igram na joypady logitech dual action je valjda jer sa tastaturom je besmisleno igrati i trke a kamoli drift.

OPA!!!! 8xAA, 16XAF, 1280x1024, pocetak trke sa 12 automobila, pre patch-a mi je ovde FPS bio 20.
Posle patcha mora jos nesto da se uradi kako bi isti funkcionisao. U kriticnim situacijama 3x veci FPS posle patch-a, i neka mi neko sada kaze kako EA nije namerno diskriminisao kupce sa ATI kartama.

Prilozi

• NFS Shift.jpg
    NFS Shift.jpg
    248.2 KB · Pregleda: 156
Poslednja izmena:
Kod mene radi mozda samo malo bolje, veci dobitak u performansama sam osetio kad sam kupio bolji procesor. Nema vise trave po asfaltu, nisam primetio nista drugo sto se tice bug fixeva, dok recimo neki od ovih novih automobila kad se nabudze i ako im se malo podese brzine (pomerim skalu ka speed a ne ka acceleration) vise uopste nece da se krecu. Takav sam trip imao i pre sa vajperom.

Edit: Cak ni bug sa travom nisu popravili, jos uvek se na nekim stazama trava pojavljuje iz asfalta ili lebdi u vazduhu.

Naravno da je EA to namerno uradio, i to jos u vreme izlaska 58xx serije. Procentualno u globalu ima dosta vise korisnika nvidie, i jos kada se uzme da verzija za PC ima mali deo udela u prihodu u odnosu na verziju za konzole eto razloga da EA namerno u saradnji sa nvidiom diskriminise korisnike sa ATI kartama, jer je gubitak od toga sto su korisnici ATI-a u prva dva meseca manje kupovali ovu igru, procentualno veoma mali u odnosu na ukupnu prodaju, a sa druge strane im je taj isti gubitak verovatno kompenzovan od debele provizije dobijene od nvidie.
Dosta ljudi se zalilo i to je verovatno bio razlog vise da objave ovaj patch.

Poslednja izmena:
Zaboravili ste masone i vanzemaljce.

Naravno da je EA to namerno uradio, i to jos u vreme izlaska 58xx serije. Procentualno u globalu ima dosta vise korisnika nvidie, i jos kada se uzme da verzija za PC ima mali deo udela u prihodu u odnosu na verziju za konzole eto razloga da EA namerno u saradnji sa nvidiom diskriminise korisnike sa ATI kartama, jer je gubitak od toga sto su korisnici ATI-a u prva dva meseca manje kupovali ovu igru, procentualno veoma mali u odnosu na ukupnu prodaju, a sa druge strane im je taj isti gubitak verovatno kompenzovan od debele provizije dobijene od nvidie.
Dosta ljudi se zalilo i to je verovatno bio razlog vise da objave ovaj patch.

hm tesko da stoji to sto pricas. x360 je na atiju ps3 grafiku potpisala nvidia. Ea za**** ati i x360 a uz to i velimi ms, da bi udovoljio soniju i pc igracima koji su dobili najobicniji ****ni port igre. Pre ce biti do samih kvaliteta drivera za pc. Ati je izbacio novu seriju kartica i drivere prilagodio njoj zanemarivsi stare ili sta vec tako da neverujem da se ea priklonio bilo kojoj stvar. Trziste konzolnih igara je sad za ea zlatna koka pc dobija samo mrvice.

Ево како се ради посао, теорија :).

Нвидија плати мастан кеш ЕА да ови мало зајебу игру у старту за Атијеве карте. Такво стање се вуче једно месец два, за то време просечан народ који има атијеве карте полуди, и створи се слика да је проблем АТИ и да је Нвидија боља, јер јелте код комшије на `Видији ради ко змај. После тога ЕА изда печ, АТИ ферцера, сви задовољни, свима лепо али је негативни маркетинг одрађен.

hm tesko da stoji to sto pricas. x360 je na atiju ps3 grafiku potpisala nvidia. Ea za**** ati i x360 a uz to i velimi ms, da bi udovoljio soniju i pc igracima koji su dobili najobicniji ****ni port igre. Pre ce biti do samih kvaliteta drivera za pc. Ati je izbacio novu seriju kartica i drivere prilagodio njoj zanemarivsi stare ili sta vec tako da neverujem da se ea priklonio bilo kojoj stvar. Trziste konzolnih igara je sad za ea zlatna koka pc dobija samo mrvice.
Nisam upoznat ali verujem da SHIFT lepo radi na x360, isto kao i na ps3, tako da ti konstatacija ne stoji.
Sto se tice drivera, nije do njih jer sam pre patch-a instalirao catalyst 9.11 i probao tako da igram, ali je frame rate bio isti tjs. los. Tek nakon patch-a je igra poletela.

Nazad
Vrh Dno