Šta je novo?

Need for Speed Shift

Juce stavim 7cu i nisam mogao da vertjem kako radi na njoj. Ne moze da se poredi sa XPom.
Mnogo mi je bilo lakse.

E da, zaboravih... I ja stavio sedmicu i igra radi neuporedivo bolje. Dal mi je bio bagovit nesto XP, stvarno ne znam. Sad mi nije jasno kako je xp u svim testovima najbolji za igre

Bice da je tvoj sistem bio problematican.

Ja ne verujem. I XP mi je bio svez.

Doslo doba da se prihvati cinjenica da je W7 odlican sistem i za igre brzi od XP-a... samo, neki to tesko prihvataju..
btw, ontopic: jel se pojavio neki patch za shift?

Jel' skontao neko kako "spinovati" protivnike? Resio sam se da skupim sve zvezdice, a spin out mi jedini pravi zesce probleme. Fizika je ocajna, automobili su teski kao tenkovi, a kad mi i podje za rukom da ih okrenem, igra to racuna kao "tap out"... :mad:

Jel' skontao neko kako "spinovati" protivnike? Resio sam se da skupim sve zvezdice, a spin out mi jedini pravi zesce probleme. Fizika je ocajna, automobili su teski kao tenkovi, a kad mi i podje za rukom da ih okrenem, igra to racuna kao "tap out"... :mad:

Kad su u krivini nekoj vecoj ispred tebe, zaleti se i zavali ih da ih okrenes i izbacis van staze (i ti ces najverovatnije tako zavrsiti)

"Spin Out" je najgluplji element igre, po pravilu to bi trebao da izazove tzv. P.I.T. manevar (kliping repa protivničkog automobila sa strane bi trebalo da ga natera da izgubi kontrolu), ali kako AI u igri vozi kola sa po 7,3 tone i ima grip kao da su zakovani za asfalt, najčešći scenario je da se ti odbiješ od njih kao ping pong loptica (???). Šta više, kada i uspeš to da izvedeš, a protivnik pritom izleti sa staze, to nije više "Spin Out", nego "Tap Out", pa zabavi nikad kraja... :mad:
A još gluplji su momenti kada protivnika spinujem za 90 stepeni, i onda ga nekako (mahom slučajno) potkopam i prevrnem na krov, a igra to tumači kao Trading Paint, kao da sam ga očešao po vratima. Da ne pričam uopšte da je 4 Spin Outa previše i da moraš da voziš kao ****** i da lupaš sve što vidiš (što je sušta suprotnost mome stilu vožnje).

Poslednja izmena:
jel se desilo nekome da pobedi u nekoj trci i na kraju samo stoji auto a ne pojavljuju se oni prozori sa vremenom, bodovima, parama, zvezdama itd. ali nije mi se igra zapucala zato što vidim iza auta fotografe kako ga slikaju i neke ribe se šetaju. Alt+F4 nije hteo, Ctrl+Alt+Del takođe, tj. otvorim task manager ali ne ode na desktop već se opet vrati na auto. jedino mi je restart kompa pomogao

Kad su u krivini nekoj vecoj ispred tebe, zaleti se i zavali ih da ih okrenes i izbacis van staze (i ti ces najverovatnije tako zavrsiti)

"Spin Out" je najgluplji element igre, po pravilu to bi trebao da izazove tzv. P.I.T. manevar (kliping repa protivničkog automobila sa strane bi trebalo da ga natera da izgubi kontrolu), ali kako AI u igri vozi kola sa po 7,3 tone i ima grip kao da su zakovani za asfalt, najčešći scenario je da se ti odbiješ od njih kao ping pong loptica (???). Šta više, kada i uspeš to da izvedeš, a protivnik pritom izleti sa staze, to nije više "Spin Out", nego "Tap Out", pa zabavi nikad kraja... :mad:
A još gluplji su momenti kada protivnika spinujem za 90 stepeni, i onda ga nekako (mahom slučajno) potkopam i prevrnem na krov, a igra to tumači kao Trading Paint, kao da sam ga očešao po vratima. Da ne pričam uopšte da je 4 Spin Outa previše i da moraš da voziš kao ****** i da lupaš sve što vidiš (što je sušta suprotnost mome stilu vožnje).

Samo jedanput mi je poslo za rukom da spin out-ujem 4 protivnika, i to u tier 2 mixed events-u, gde je najlaksi nacin uzeti neki muscle car i besomucno raspaljivati po jadnim Lotusima. :D However, sad sam u Euro takmicenju, a moj e36 M3 jednostavno nece da udara tolikom silinom kao Shelby... Najgluplja stvar od svega je, sto mi je sa ovim BMW-om zapravo poslo za rukom da 2 puta spin out-ujem Elisa, tako sto sam se svom silinom zakucao u njega, samim tim izbacujuci sopstveni auto van staze, sto ne bi trebalo da se racuna kao spin out... Sa druge strane, desavalo mi se da na pravcu uspem da izvedem popularni PIT maneuver, sto je igra belezila kao "trading paint"... :mad: Nista, izgleda da se moram oprostiti od skupljanja zvezdica...

Gde se nalazi save file, moram 7-icu da reinstaliram, pa da bih posle mogao opet da igram

Porsche bez haube na startu trke (replay shot) :D

Prilozi

• shift Porsche bez haube .jpg
    shift Porsche bez haube .jpg
    259.1 KB · Pregleda: 149
Ako neko smatra da je brz, nek se isproba na http://isrc2.proboards.com/.
Ima nekoliko igara, ali trenutno je najaktivniji Shift championship. Ne treba vam original, nije ništa online. Proverite
BobbyVey

kako je bre onaj usepo da izvoza onu Autopolis Lakeside with 14.00 cars za 1.36 a ja 1.52 :( a bogami i ti imas dobro vreme
vozis na volanu ?

Poslednja izmena:
kako je bre onaj usepo da izvoza onu Autopolis Lakeside with 14.00 cars za 1.36 a ja 1.52 :( a bogami i ti imas dobro vreme
vozis na volanu ?
Ma to su totalni manijaci, inače njih nekoliko najbržih se aktivno takmiče na cyber šampionatima i za njih kažu da su 'profesionalci', tako da njih ne uzimaj za ozbiljno :d
Kad sam počinjao bila je London River staza, moja do tada omiljena i ubedljivo najviše vozana staza, sve sam aute testirao na njoj. Bio sam ubeđen da imam odlično vreme, a onda se pojavi jedan od 'profića' u prvom pokušaju zabeleži 5 sekundi manje (u dva kruga)
Kasnije sam ja svoje vreme popravio za par sekundi, ali se na kraju pojavio onaj ludi Cipriani i postavio 7 sekundi bolje vreme...:wall::p Oni uvek postave snimak tih vožnji tako da možeš dosta da naučiš iz njih.
Štos je u tome da se trudiš da budeš što bolji i da im se približiš koliko možeš i vremenom ćeš i ti beležiti sve bolja i bolja vremena.
Svi oni uglavnom voze na volanima, mahom G25, uostalom kao i ja, ali nije ni sve u volanu...
Ako si vozio 1:52 nije to loše, ne bi se obrukao, ima tamo ljudi koji voze na tastaturi i imaju smešna vremena ali redovno učestvuju, jedan od njih je i glavni moderator ;)

Glavni štos je da izabereš pravi auto, sa idealnom kombinacijom delova i podešavanjima a sve to možeš dobiti u privatnom delu foruma, ali tek nakon što se zvanično prijaviš na takmičenje. Meni je to dobro došlo jer sad mnogo lakše derem ljude u online trkama sa ograničenim rejtingom (4.0, 6.0, 10.0, 14.0). Kad jednom provališ koji je najbolji auto u svakoj kategoriji i kako da ga dobro tuniraš, imaćeš neverovatno bolja vremena.

pozz
BobbyVey ;)

sad sam probao ''ovo'',kako drugacije da nazovem shift posle tek predjenog grid-a i... nista nisu naucili posle pro shita,undercovera itd. slava most wanted-u i ostalima! cheers :mad::mad: shift-zahtevan[mada s'tim nikakvih problema nisao imao,max sve,decji look[strelice itd,ne znam zbog cega sve ali tako mi deluje,cak mi lici na bmw test driver ili kako vec od jedva 400Mb],drift je greh porediti sa driftom iz grid-a ! i sve ostalo,atmosferu,osecaj u voznji.. nece pasti uninstall samo zato sto me mrzi i hocu jos malo da se smejem,i probam jos malo.. most wanted R.I.P cak se pitam da nisam skinuo nesto drugo,koliko su se svi isprimali na ovo ocekivao sam... I nije trip da mi je cudno posle grida pa treba da se navviknem,igrao sam dosta a presao sam i sa warhed-a na COD4,primetio sam odmah razliku u grafici itd ali sam igrao do obrtanja bez prekida i uziveo sam se kao seljak!

Ma to su totalni manijaci, inače njih nekoliko najbržih se aktivno takmiče na cyber šampionatima i za njih kažu da su 'profesionalci', tako da njih ne uzimaj za ozbiljno :d
Kad sam počinjao bila je London River staza, moja do tada omiljena i ubedljivo najviše vozana staza, sve sam aute testirao na njoj. Bio sam ubeđen da imam odlično vreme, a onda se pojavi jedan od 'profića' u prvom pokušaju zabeleži 5 sekundi manje (u dva kruga)
Kasnije sam ja svoje vreme popravio za par sekundi, ali se na kraju pojavio onaj ludi Cipriani i postavio 7 sekundi bolje vreme...:wall::p Oni uvek postave snimak tih vožnji tako da možeš dosta da naučiš iz njih.
Štos je u tome da se trudiš da budeš što bolji i da im se približiš koliko možeš i vremenom ćeš i ti beležiti sve bolja i bolja vremena.
Svi oni uglavnom voze na volanima, mahom G25, uostalom kao i ja, ali nije ni sve u volanu...
Ako si vozio 1:52 nije to loše, ne bi se obrukao, ima tamo ljudi koji voze na tastaturi i imaju smešna vremena ali redovno učestvuju, jedan od njih je i glavni moderator ;)

Glavni štos je da izabereš pravi auto, sa idealnom kombinacijom delova i podešavanjima a sve to možeš dobiti u privatnom delu foruma, ali tek nakon što se zvanično prijaviš na takmičenje. Meni je to dobro došlo jer sad mnogo lakše derem ljude u online trkama sa ograničenim rejtingom (4.0, 6.0, 10.0, 14.0). Kad jednom provališ koji je najbolji auto u svakoj kategoriji i kako da ga dobro tuniraš, imaćeš neverovatno bolja vremena.

pozz
BobbyVey ;)
spustio sam se na 1.49.745
gledao sam snimke stvaron izuvaju :) koj skyline je do kraja nasviram pa sam mu skidao dok nije doslo do 14 posto je bio 14.85 valjda

Novi patch u pripremi, mozda izadje tacno na premijeru novog NFS-a :D
Ali evo koga interesuje:

Here are the details for the new patch. We're currently working through the testing process so don't have a confirmed date yet; as soon as we do we'll update the thread.

NEW CONTENT/FUNCTIONALITY
- Increased the maximum number of online players from 8 to 12

BUG FIXES - CROSS-PLATFORM

- General game stability and performance improvements
- Improved car handling
- Fix for issue where some cars would bounce on their suspension during high load situations
- Fix for grass sometimes being displayed out of position
- Fix for intermittent incorrect driver duel results
- Fix for inverted balance slider operation
- Fix for online wins and losses occasionally being calculated incorrectly for drift races
- Fixed issue where loaned career car would inherit the player's career car tuning settings
- Fixed various usability issues with the advanced tuning screens
- Fixed lap timing for first lap of rolling start events
- Fixed car tuning settings sometimes not taking effect
- Fix to prevent rewinding past the start of instant replays
- Fixed car livery occasionally appearing all white during driver duel events
- Fixed incorrect screens being shown when player is disqualified
- Fix for occasional invisible opponents appearing during online drift events
- Fix for intermittent hang when skipping quickly through post-race screens
- Fix for intermittent hang when pressing X repeatedly in My Cars screen
- Fix for missing race groove on point-to-point tracks
- Prevented car livery resetting to default after an online race
- Fix for advanced tuning not staying unlocked on reload
- Fixed invitational event cars getting their setups corrupted and becoming undrivable (e.g. Veryon and Carrera GT)
- Fix for Lamborghini's having a low top speed when upgraded
- Fix for Corvette Z06 and Dodge Viper not able to move at the start of some events
- Fix for some upgraded AI cars bottoming out causing some instability over bumps
- Fix upgrade menu bug
- Fix for a force feedback strength settings save bug
- Fix multi-player settings for AI opponents and drift mode
- Fix for vinyls being incorrectly applied on rear wing
- Fix for a hang in lobby when accessing friend's list from car select
- Fix for profile load bug which skips save select menu when holding down Enter key
- Fix for jumping body parts when car resets

PC SPECIFIC
- Improved ATi graphics card support
- Improved dynamic vertex buffer usage (performance optimization on all PCs)
- Fixed crashes on certain PC configurations when changing shadow settings
- Fixed intermittent crash during first lap of races on certain PC configurations
- Disabled forced dampening for custom wheel presets on PC
- Optimized multi-GPU PC operation
- Fix for intermittent missing surface sounds on certain PC configurations
- Fix for intermittent black skies
- Fix for LAN menu hang for client when host quickly returns to main menu

^
To se ceka (bolja podrska za Ati):smash:
Valjda cu ko covek zaigrati Shift

Coming at the end of November will be a second patch released for Need for Speed SHIFT. Among those bountiful bug fixes comes a general stability improvement and performance improvements, such as better dynamic vertex buffer performance and improved multi-GPU operation. There is even a specific improvement of ATI graphics card support.

Along with this new patch, AMD has been improving driver performance, and most of the performance advantages in Need for Speed SHIFT come by way of this new driver. We have an early look at what is coming in Catalyst 9.12. The "Hemlock" driver we are testing with today is what will be found in Catalyst 9.12. As you have probably guessed, this same driver will be used for the launch of Hemlock, AMD’s dual-GPU video card. The version of this driver is Catalyst 8.663.1 Beta. What allows us to go ahead and use this driver right now is the fact that when Hemlock is launched, AMD will provide this same press driver to the public on their website. Therefore, you guys will be able to use this driver as well soon. With this new driver, and this new patch, we are looking for some serious performance improvements in Need for Speed SHIFT.

HardOCP

Mislim da nije, ali na Win7 radi kod mene kako treba.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno