Ma to su totalni manijaci, inače njih nekoliko najbržih se aktivno takmiče na cyber šampionatima i za njih kažu da su 'profesionalci', tako da njih ne uzimaj za ozbiljno :d
Kad sam počinjao bila je London River staza, moja do tada omiljena i ubedljivo najviše vozana staza, sve sam aute testirao na njoj. Bio sam ubeđen da imam odlično vreme, a onda se pojavi jedan od 'profića' u prvom pokušaju zabeleži 5 sekundi manje (u dva kruga)
Kasnije sam ja svoje vreme popravio za par sekundi, ali se na kraju pojavio onaj ludi Cipriani i postavio 7 sekundi bolje vreme...:wall:

Oni uvek postave snimak tih vožnji tako da možeš dosta da naučiš iz njih.
Štos je u tome da se trudiš da budeš što bolji i da im se približiš koliko možeš i vremenom ćeš i ti beležiti sve bolja i bolja vremena.
Svi oni uglavnom voze na volanima, mahom G25, uostalom kao i ja, ali nije ni sve u volanu...
Ako si vozio 1:52 nije to loše, ne bi se obrukao, ima tamo ljudi koji voze na tastaturi i imaju smešna vremena ali redovno učestvuju, jedan od njih je i glavni moderator
Glavni štos je da izabereš pravi auto, sa idealnom kombinacijom delova i podešavanjima a sve to možeš dobiti u privatnom delu foruma, ali tek nakon što se zvanično prijaviš na takmičenje. Meni je to dobro došlo jer sad mnogo lakše derem ljude u online trkama sa ograničenim rejtingom (4.0, 6.0, 10.0, 14.0). Kad jednom provališ koji je najbolji auto u svakoj kategoriji i kako da ga dobro tuniraš, imaćeš neverovatno bolja vremena.
pozz
BobbyVey