Skorluj na dole :dNema toga kod mene![]()
Nema toga kod mene![]()
Ovo je prostreet sa malo nabudzenijom grafikom, nista vise od toga. Jos jedan shi(f)t iz NFS serijala.
Igra veze nema sa prostreet-om ali ni najmanje sem ako misliš na NFS u naslovu to je isto
Kako mozes reci da nema veze kada je fizika ista, verovatno isti i engine samo pribudzeniji, trkas se na zatvorenim stazama i izbor automobila veoma slican.
Da li si uopste probao igru?
Da, probao sam igru onoliko koliko mi je dozvolila, do prve trke posle koje se skuca i ne sacuva. Ne znam kakvu to razliku u ponasanju automobila vidite izmedju prostreet-a i shift-a? Do duse nisam ni ja igrao shift nesto dugo ali prvi utisak mi je takav.
Kako mozes reci da nema veze kada je fizika ista, verovatno isti i engine samo pribudzeniji, trkas se na zatvorenim stazama i izbor automobila veoma slican.
Ala si ga sada lupio :smash:
Igra sem što se trka po "zatvorenim" stazama i ima "slična" kola, nema nikakve dodirne tačke sa prostreetom...
u odnosu na undercover ovo je renesansa.
čudi me da je pravljena za nevidiju(samim prisustvom Physx-a) a po komentarima bolje radi na Ati-ju.
Šta se uopšte dobija sa Physx-om u ovoj igri?
Haha, prepirete se oko razlike u fiziciNaravno da postoje razlike između ranijih NFS-ova i ovog, samo što te fizike veze sa automobilima nemaju, kao ni ponašanje istih na stazi. Stoga, fizika je podjednako bezveze i u ovom kao i u prethodnim delovima. Samo što je drugačija. I naravno, oni poeni za "podvige" koji se naprave po stazi su takav treš da nemam reči...
Stvarno gde je quit ? Tokom trke ne moze da se izadje ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari