Hehe, pa ljudi se zale na EA official forumu na te bagove... Nema to veze sa originalom... Takva je igra jednostavno.
djalf ja imam iste one fajlove kao sto si ti stavio sliku, i instalirao sam bez problema samo mountovao i upalio mi se autorun i isao na install.
Jel neko radio advanced tuning?Koliko uticaja realno ima na igru?
Igra je bruka kako je dobra, kakav crni Grid, Shift ga šije za medalju.
Odlična kontrola vozila, sve je uostalom odradjeno perfektno.
Kod mene sve radi ok, nema pucanja, pada FPS-a i ostalih gluposti na koje ste vi naleteli![]()
Kod mene sve radi ok, nema pucanja, pada FPS-a i ostalih gluposti na koje ste vi naleteli![]()
Meni kad se to desilo ja sam instalirao phsyx , zatim sam pokrenuo setup ponovo.![]()
šta ovo treba da znači? i šta da uradim da bi se instalirala
I kod mene, Win 7 64, ATI 4870, sve radi bez ikakvih problema
Takodje, ni jedan jedini problem.![]()
Znaci imate 60 fps-a zakucanih u svakom momentu? Svaka cast onda... Win7, jel moguce da radi tolko bolje na tom OS-u?![]()
Bilo kako bilo, i da mi radi u 200 fejmova ova igra leti veceras sa mog HDD-a. Tolko je dosadno da nemam rechi... Uglavnom sa naslonjenom glavom na ruku i sa 3 prsta na strelicama preshao sam prvi Tier (Pro mode), Toyotu dobudzio skoro do kraja, odro Vipera sa matorim Ford Gt-om (srecom znam sve RL staze iz igre) i vala dosta je, nije mi zanimljivo uopste.
Edit:
Aj da spomenem i ovo, cesto se deshava da kad startujem igru kola u pozadini su statichna, ko da je slika nalepljena. Iz 3.-4. startovanja igre, kola u pozadini se okrecu, kao sto bi trebalo da bude. :d
Radi samo u win98 modu, ne radi vibracija na saiteku, lošije radi od grida a ne izgleda lepše... Možda čekam patch, a možda ga obrišem.
Blago nama sto nemamo Phsyx :d
To nije matori ford gt(40) vec Ford GT iz 2005 koji je dizajniran u retro fazonu kao podsecanje na ford gt40 iz 60ih,u globalu auto je identican ako ih pogledas ovlaz ali ako pogledas bolje ima dosta razlika![]()
Meni se igra za sada svidja. Mnogo je bolja od proslog NFS.
Na mashini iz potpisa radi od 40FPS pa navise sve na max, AA 2x, W7x64.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari