Šta je novo?

Need for Speed Shift

djalf ja imam iste one fajlove kao sto si ti stavio sliku, i instalirao sam bez problema samo mountovao i upalio mi se autorun i isao na install.

shiftproblem.jpg

šta ovo treba da znači? i šta da uradim da bi se instalirala

Poslednja izmena:
ja ne,pokrenuo sam easetup ili autorun,ne secam se tacno,pa prijavilo gresku neku,pa sam install Physx koji dolazi uz igru pa posle opet pokrenuo ovo pre njega i to je to,radi ko zmaj :smoke:

edit: vanhelsing@ u isto vreme problem i odgovor :p

Poslednja izmena:
70963497.jpg

kad pokrenem taj phsyx iz imidža prijavi mi ovo, ista stvar i sa skinutim physx-om sa nvidijinog sajta.
grafička je Gainward 8600GT

start,run,msconfig,tools,disable uac,launch,ok,restart
obrisi folder c:\program files\ageia... (rucno) instaliraj physx koji je dosao uz igru

Pa zale se a EA pomaze sto znaci da se desava sve to sa original igrom, nije to do piratske kopije ti problemi... Meni igra lepo radi kad se upali, ali desava se ponekad iz cista mira da me dok loaduje profil pre menija izbaci na desktop, to se desava ponekad...

Poslednja izmena:
djalf ja imam iste one fajlove kao sto si ti stavio sliku, i instalirao sam bez problema samo mountovao i upalio mi se autorun i isao na install.

Da ali ja sam iskopirao sve iz ISO fajla kao i uvek do sad, znaci nisam mountovao nigde i izbacuje mi da ubacim DVD/CD u drive c: ? :wall:
Svaka igra mi je radila do sad ovako. Ocigledno je moja instalacija shit pa cu da skinem neku drugu.

Jel neko radio advanced tuning? :) Koliko uticaja realno ima na igru?

Kolko mi se chini nema nikakav uticaj. :d Bas sam podesio set za Full Speed i brzina je ista. U pitanju je Toyota Levin, setup za "speed" maximalna brzina 196 Km/h, sa setupom za "cornering" maximalna brzina 196 Km/h.

Edit:

^Auh, ja se izvinjavam, ipak ima razlike. 20 Km/h je razlika. Stvar je tome sto sam ja setup fino podeshavao. Tu i nije bila bas neka razlika, kad se slajderi pomere skroz na jednu stranu, onda je primetno. :)

Poslednja izmena:
sad sam bio kod druga vanhelsing-a i igra radi ali nema neba uopšte, samo crnilo.

Kod mene sve radi ok, nema pucanja, pada FPS-a i ostalih gluposti na koje ste vi naleteli :)

Igra je bruka kako je dobra, kakav crni Grid, Shift ga šije za medalju.
Odlična kontrola vozila, sve je uostalom odradjeno perfektno.

ajd polako sa poredjenjima, da je lep lep je ali ono "poeni za blokiranje" poeni za prljavo preticanje"...ma daj igra je odlicna za decu uzrasta do 12 godina. Sve se svodi na vozi nfs ko burnout i dobices mnogo poena i napredovaces najbrze. Igra nije shift nego shit.

p.s. samo da dodam igra instalirana na win 7 rc 7100 32 bitna (jeste jeste to je onaj win 7 koji deli bili gates za dzabe) i za sad nije bilo problema.

Poslednja izmena:
Radi samo u win98 modu, ne radi vibracija na saiteku, lošije radi od grida a ne izgleda lepše... Možda čekam patch, a možda ga obrišem.

Meni se jos desava da mi pucaju teksture. Sve postane ljubicasto ili crno, pa vozim u mraku jedno 3-4 sekunde pa se vrati u normalu. Inace malopre sam je instalirao i na Win7 x64 i isti problem imam kao na WinXP SP3...cim igra treba da krene, tj. cim treba da krenem da vozim igra pukne.

shiftproblem.jpg

šta ovo treba da znači? i šta da uradim da bi se instalirala
Meni kad se to desilo ja sam instalirao phsyx , zatim sam pokrenuo setup ponovo.
Krenula je instalacija i na pola je rekao "insert cd" ,ja koristim deamon tools lite , primetio sam da image vise nije bio ubacen,ponovio sam ubacio image i instalacija je normalno nastavila i sve radi kako treba.
pozz

Kod mene sve radi ok, nema pucanja, pada FPS-a i ostalih gluposti na koje ste vi naleteli :)
I kod mene, Win 7 64, ATI 4870, sve radi bez ikakvih problema
Takodje, ni jedan jedini problem. :)

Znaci imate 60 fps-a zakucanih u svakom momentu? Svaka cast onda... Win7, jel moguce da radi tolko bolje na tom OS-u? :)

Bilo kako bilo, i da mi radi u 200 fejmova ova igra leti veceras sa mog HDD-a. Tolko je dosadno da nemam rechi... Uglavnom sa naslonjenom glavom na ruku i sa 3 prsta na strelicama preshao sam prvi Tier (Pro mode), Toyotu dobudzio skoro do kraja, odro Vipera sa matorim Ford Gt-om (srecom znam sve RL staze iz igre) i vala dosta je, nije mi zanimljivo uopste.

Edit:

Aj da spomenem i ovo, cesto se deshava da kad startujem igru kola u pozadini su statichna, ko da je slika nalepljena. Iz 3.-4. startovanja igre, kola u pozadini se okrecu, kao sto bi trebalo da bude. :d

Poslednja izmena:
bio sam ja kod vanhelsing-a pa smo to sredili, radi igra ali on ima kantu od kompa pa ko i da ne radi.

meni opet radi perfektno, ali sa Athlonom X4 620. probaću sa X3-kom sigurno će raditi još bolje.
btw. pošto imam problema sa matičnom radi mi samo 1GB rama. igra je sama namestila sve na max. AA na 2x i nije se zapucalo nijednom. baš leti + lepo izgleda, ali gameplay daleko od GRID-a. nije da je jako loše za igrati, ali grid je savršenstvo.

Kod mene sve radi bez problema na Win XP SP3. Jedino što me nervira su dugačka učitavanja trka, tako npr. Spa GP učitava tačno 40s sa ovim grafičkim podešavanjima. Probao sam da isključim i vsync ali nije pomoglo.
Kako je kod vas?

Prilozi

• Graphics.JPG
    Graphics.JPG
    194.9 KB · Pregleda: 165
Znaci imate 60 fps-a zakucanih u svakom momentu? Svaka cast onda... Win7, jel moguce da radi tolko bolje na tom OS-u? :)

Bilo kako bilo, i da mi radi u 200 fejmova ova igra leti veceras sa mog HDD-a. Tolko je dosadno da nemam rechi... Uglavnom sa naslonjenom glavom na ruku i sa 3 prsta na strelicama preshao sam prvi Tier (Pro mode), Toyotu dobudzio skoro do kraja, odro Vipera sa matorim Ford Gt-om (srecom znam sve RL staze iz igre) i vala dosta je, nije mi zanimljivo uopste.

Edit:

Aj da spomenem i ovo, cesto se deshava da kad startujem igru kola u pozadini su statichna, ko da je slika nalepljena. Iz 3.-4. startovanja igre, kola u pozadini se okrecu, kao sto bi trebalo da bude. :d

Niko nije rekao da je FPS zakucan na 60, kUdtiHaEX je rekao da nema drastičnih padova frame rate-a što su ostali korisnici prijavljivali - a opet ako igru deinstaliraš i navedeni problemi neverujem da će ti smetati ;)

Radi samo u win98 modu, ne radi vibracija na saiteku, lošije radi od grida a ne izgleda lepše... Možda čekam patch, a možda ga obrišem.

Meni na w7 radi extra,a na saitek r660gt volanu radi i FFB(vibracija),jedino sto mi se ne svidja je to sto se volan u kokpitu okrece ko lud ,tipa na 1 mm volana na levo volan u igri odleti cetvrt kruga,pa to izgleda smesno prilikom igre,sto se tice osecaja moram da probam razna podesavanja ali za sad sam nezadovoljan odzivom gde nekad reaguje na mali cim kao da sam okreno pun krug a nekad na pun okretaj volana jedva da skrene auto.

@RAJKE-To nije matori ford gt(40) vec Ford GT iz 2005 koji je dizajniran u retro fazonu kao podsecanje na ford gt40 iz 60ih,u globalu auto je identican ako ih pogledas ovlaz ali ako pogledas bolje ima dosta razlika;)

Poslednja izmena:
O ovome sam prichao:

Moj shot
http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=52444&d=1253098886

Alexov shot
http://www.benchmark.rs/forum/attachment.php?attachmentid=52470&d=1253124069

To nije matori ford gt(40) vec Ford GT iz 2005 koji je dizajniran u retro fazonu kao podsecanje na ford gt40 iz 60ih,u globalu auto je identican ako ih pogledas ovlaz ali ako pogledas bolje ima dosta razlika;)

Moguce, nisam ni zagledao bas. :) Trka se on sad u ALMS-u (american le mans series), bio bogami i u 24h Nordschlefie-a. :wave:

Meni se igra za sada svidja. Mnogo je bolja od proslog NFS.
Na mashini iz potpisa radi od 40FPS pa navise sve na max, AA 2x, W7x64.

Poslednja izmena:
Meni se igra za sada svidja. Mnogo je bolja od proslog NFS.
Na mashini iz potpisa radi od 40FPS pa navise sve na max, AA 2x, W7x64.

eeeeee bozeeeeee ako necu staviti taj win 7 da vidim jel to istina odma sutra:d
Rajke sutra win 7 da si stavio:type:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno