Šta je novo?

Need for Speed Shift

Ja sam na win7 x64,sta ja znam...igra lepo izgleda ali ne moze da pridje Grid-u,nesto mi stuca bezveze i cudno se ponasa neznam zasto...

kod mene radi bez problema (win7 build 7100 x86),igra nije nista spec ali za raziku od pro strita i undercovera je extra :d

ja kad sam video one kutijine slike malko se razocarao. ali kod mene lepse izgleda :)
osecaj voznje je isto odlican. ovo je meni mnogo bolje od Grid_a

trenutno vozam s2000

Ja morao da je pokrenem sa compatibility modom za win98.
Inace imam vistu sp2 x64.
Sa max podesavanjima i rez 1680x1050 ide max 25 fps a graficka je gtx260,stvarno smesno.
Neverujem da je i do procesora jer imam q9550 @2.8
Video sam neko je ovde postavio benchmark da prelazi sa ovom grafom preko 40fps.

@Haski-w7 ili vista sp2 isti shi(f)t;),jer ja sam presao s ovog drugog na w7 i nikakvu razliku u igrama ni dobitak nisam dobio,kao ni u brzini rada ili sl,sto bi reko moj oratak dobio sam Vistu Media Center Edition prelaskom s viste na w7,bar je takvo moje iskustvo s w7

Poslednja izmena:
Primetio sam kad mi auto dodje u kontakt sa drugim ili ogradom da mi igra opasno zatrokira zajedno sa zvukom,jel ima neko ideju zasto? i da li se to sam meni desava ili svima? Generalno igra mi ne radi tecno kako bi trebala nego s vremena na vreme stucne bezveze i nekako nema tog osecaja brzine kao u gridu.

Kako se izlazi iz igre? :d

Evo sad sam skinuo igricu, instalirao na desktopu i laptopu. Na desktopu mi najnormalnije radi a na laptopu (nvidia graficka) pukne igra kad krenem da vozim.

Ovo je prostreet sa malo nabudzenijom grafikom, nista vise od toga. Jos jedan shi(f)t iz NFS serijala.

Igra veze nema sa prostreet-om ali ni najmanje sem ako misliš na NFS u naslovu to je isto

Kako mozes reci da nema veze kada je fizika ista, verovatno isti i engine samo pribudzeniji, trkas se na zatvorenim stazama i izbor automobila veoma slican.

Da li si uopste probao igru?

Da, probao sam igru onoliko koliko mi je dozvolila, do prve trke posle koje se skuca i ne sacuva. Ne znam kakvu to razliku u ponasanju automobila vidite izmedju prostreet-a i shift-a? Do duse nisam ni ja igrao shift nesto dugo ali prvi utisak mi je takav.

Da, probao sam igru onoliko koliko mi je dozvolila, do prve trke posle koje se skuca i ne sacuva. Ne znam kakvu to razliku u ponasanju automobila vidite izmedju prostreet-a i shift-a? Do duse nisam ni ja igrao shift nesto dugo ali prvi utisak mi je takav.

da da dosta su slicni slazem se ali ovo je ipak bolje ne puno ali dovoljno da igras:p

Kako mozes reci da nema veze kada je fizika ista, verovatno isti i engine samo pribudzeniji, trkas se na zatvorenim stazama i izbor automobila veoma slican.

Ala si ga sada lupio :smash:

Igra sem što se trka po "zatvorenim" stazama i ima "slična" kola, nema nikakve dodirne tačke sa prostreetom...

u odnosu na undercover ovo je renesansa.
čudi me da je pravljena za nevidiju(samim prisustvom Physx-a) a po komentarima bolje radi na Ati-ju.
Šta se uopšte dobija sa Physx-om u ovoj igri?

Poslednja izmena:
e neko vozio tier 4(vejrona)automobile,ono je bolesno koliko je lose,auto leti na sve strane kocio ne kocio,a protivnici lete ko da imaju rakete u repu a cini mi se da i uopste ne koce

Haha, prepirete se oko razlike u fizici :) Naravno da postoje razlike između ranijih NFS-ova i ovog, samo što te fizike veze sa automobilima nemaju, kao ni ponašanje istih na stazi. Stoga, fizika je podjednako bezveze i u ovom kao i u prethodnim delovima. Samo što je drugačija. I naravno, oni poeni za "podvige" koji se naprave po stazi su takav treš da nemam reči...

Haha, prepirete se oko razlike u fizici :) Naravno da postoje razlike između ranijih NFS-ova i ovog, samo što te fizike veze sa automobilima nemaju, kao ni ponašanje istih na stazi. Stoga, fizika je podjednako bezveze i u ovom kao i u prethodnim delovima. Samo što je drugačija. I naravno, oni poeni za "podvige" koji se naprave po stazi su takav treš da nemam reči...

Ja ne pričam o fizici, igra je zabavna - sem ako to više nije cilj igre, ako je neko očekivao simulaciju od serijala koji nikada nije imao simulaciju, onda je to druga priča

Kao sto sam i ocekivao. Jos jedan NfS SHIT. :)

^ ma alt+f4 :D

Nazad
Vrh Dno