Treba ti ovo: Microsoft Visual C++ Redistributable Package
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679
Ovo sam instalirao ali ne pomaže opet isto.
Treba ti ovo: Microsoft Visual C++ Redistributable Package
Jeee kakvo je ovo djubre. Zavrsio sam racer tutorial i obrisao. Kao tenk da upravljas. Da sam nastavio da igram dobio bih rak mozga.
U pitanjuje ATI Radeon HD 4600 graficka pokusavam pokrenuti igru NFS Rivals sledece sto mi trazi jeste drajveri.
![]()
Da li mogu drajveri da se update. I kada skinem preporucljive 13.4 ili koje vec, da li stare moram uninstall u Devic Manager ili kako vec...
Ako nekog ne mrzi neka mi okaci direktan link drajvera *.exe
mozes promeniti u registriju verziju drajvera i onda radi i sa starim
Resim jedan problem dodjem na drugi. http://www.zaslike.com/files/dha3al5xucx8yz9elmkh.jpg
http://answers.ea.com/t5/Need-for-Speed-Rivals/NFS-Rivals-Directx-Error/td-p/1885577
Kako sam skontao problem moraju ovi iz EA da rese...
Moje misljenje, neces se naigrati i da pokrenes na toj grafi
Probaj... nista te ne kosta ja se nadam![]()
Serija 4000 od Radeona ne podrzava DX11.
Trebalo bi da moze na low-medium detaljima zavisi od rezolucije.Jel ce raditi na amd athlon II x4 2.9ghz, 4gb ddr3 ram, ati 6670 1gb ddr5, ako je vazno maticna je asrock n68c-s ucc?
Win 7 i 8 dolaze po difoltu sa integrisanim dx11 u sebi, ali posto tvoja karrica nije dx11 ne mozes da pokrenes ni jednu igru koja je iskljucivo dx11. Posto tvoj hardware to nepodrzava. Mislim "mozes" (softverski i zato i pise dx11), al to ti je isto ko da ne mozes. Jel bi ti radilo ocajno da imas i najacu grafu trenutno.
Sa druge strane ovaj nfs radi na dx10 kartama u sta sam se i sam uverio. Ortak fura na 9800gt 1Gb u nekoj maloj rezoluciji i sve low i neradi bas najsrecnije. A te dve karte su ipak slabije od 9800gt i sumnjam da ce te se bas naigrati i da pokrenete, al nada umire zadnja.
E sad za pocetak koji win je u pitanju? 7-8 i 32 ili 64bit? Drugo je kako si resio prvi "problem" i sta si cackao po reg fajlovima, posto si samo trebao da update-ujes drivere, jel su i hd3000 i hd4000 podrzani od 13.9 drivera.
Win7 32bit.
Nisu mogli da se update drajveri. U registry samo promenio 'slovima' drajvera jer ih tako vidi igra, da bi se taj deo preskocioo, ali sam naisao na drugi problem vec sam naveo u prethodnom postu.
za igranje u 60fps:
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60.0
Malo bolje radi ali i dalje problemi sa zvukom.
Zanimljivo da mi na medium detaljima i vecoj rezoluciji radi bolje nego na low i manjoj rezoluciji.:d
for those having problem with echoing sound,sound loop etc,follow these steps: 1.run the game 2.open task manager 3.find "NFS14.EXE" 4.right click on it and click on set affinity 5.now remove the tick from either CPU 1 OR CPU 0, NOT both. 6.save settings and close task manager
Koliko videh to je do neoptimizovanosti za malo slavije procesore. Navodno pomaze.
Mada sumnjam da pali, al nekosta te nista da probas. Meni igra radi isto kako god da je podesim, max, min, sve jedno je. Najcesce je zakucana na 30, ali se nelibi da padne i na 25 u nekim deonicama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari