Ma lazu djubrad, evo sad sam platio sa mog racuna u mtsb na moj racun u SoGe ili ti tu jadnu OTP i odmah prebaceno.A evo i potvrde. Puuu, da sam znao ne bih čekao subotu, imao sam jednu važnu uplatu...
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslednji su bili jer su bukvalno komplet novu platforu radili info iz prve ruke brat mi tamo radi bas IT sektor i oni su to radili.Od intese se realno i očekuje da bude lider u svemu a ne da bude zadnja koja ulazi u IPS. Ovo sa QR kodovima im je prilika da se iskupe.
Ja iskreno jedna čekam da novi sistem plaćanja skeniranjem QR code-a krene...trebaće vremena da bude prihvaćen ali će biti...
Apple Pay i Google Pay nam neće ni trebati, ne moraju ni dolaziti u Srbiju.
Poslednji su bili jer su bukvalno komplet novu platforu radili info iz prve ruke brat mi tamo radi bas IT sektor i oni su to radili.
Ponekad je bitno odraditi sve kako valja cak iako si poslednji dok su neki to katastrofa odradili samo da se kaze da su u IPS sistemu a sto isti ne radi kako treba to nema veze jel pre Intese su usli u ips i sta kao "bolji" su a ips im samo radi na web kanalu tj ebank dok im na mbank ips ne radi tj na aplikacijama telefona, necu reci koja je banka u pitanju ne zasluzuju ni anti reklamu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari