Šta je novo?

Nba 2k9

OK je , uzeo si dobre slidere i sve , ali ako stvarno nisi neki fan Lakersa bolje bi ti bilo da si uzeo neki drugi tim , recimo neki od manjih , mislim bilo bi zanimljivije pravit Trade-ove , sa Lakersima vec imas napravljen tim,

Jesam fan Lakers,nisam propustio ni jednu njihovu utakmicu ove sezone.:) Svidja mi se sto su ocene Bryant-a malo smanjene sa patchom.Primetio sam da su Beasley i OJ Mayo dobili nove animacije,cak i komentatori imaju par novih linija.

Jesam fan Lakers,nisam propustio ni jednu njihovu utakmicu ove sezone.:) Svidja mi se sto su ocene Bryant-a malo smanjene sa patchom.Primetio sam da su Beasley i OJ Mayo dobili nove animacije,cak i komentatori imaju par novih linija.

Ne kontam.
Hoces reci da patch donosi novi Roster , a kako si skuzio da su to nove animacije , mozda su i ranije postojale ali ih ti nisi vidio.

Pa lepo nisam slep,da patch donosi novi roster zajedno sa novim dunk paketima za neke igrace.Instaliraj patch pa ces videti.

Pa lepo nisam slep,da patch donosi novi roster zajedno sa novim dunk paketima za neke igrace.Instaliraj patch pa ces videti.

Ja imam khm khm... verziju igre , jel ima khm khm ... za novu verziju patchovanu verziju.

Jel moze da se ugasi double/pressure(udvajanje) skroz, da moram pred svaku utakmicu da menjam???

Jel moze da se ugasi double/pressure(udvajanje) skroz, da moram pred svaku utakmicu da menjam???

Imas u mislim user profile ili negde drugo coaches (nesto slicno) i tu mozes da za svakog trenera odredis mnoge postavke.

Skinuo sam sinoc patch i odigrao jednu utakmicu. Jedino sto sam ja primetio je da je igra bolje optimizovana. Ili sam ja lood ili je tako. Igra je jednostavno tecnije, nema seckanja i kocenja. Ostalo nisam uspeo da primetim.

Ah, da, da ne pominjem da je START MENI sređen i da klizi kao po loju.
Ovo takodje nisam uspeo da primetim, meni je sve isto. Meni mi barem nikad nije kocio.

Skinuo sam sinoc patch i odigrao jednu utakmicu. Jedino sto sam ja primetio je da je igra bolje optimizovana. Ili sam ja lood ili je tako. Igra je jednostavno tecnije, nema seckanja i kocenja. Ostalo nisam uspeo da primetim.

Ovo takodje nisam uspeo da primetim, meni je sve isto. Meni mi barem nikad nije kocio.

Bolje optimizovana tako da je bolji freamrate ili je animacija tecnija.

Poslednja izmena:
Pa meni je framerate bio zakucan na 60 i pre ovoga pa animacija nije bila glatka, a sada mislim da se to promenilo. Igrao sam malopre sa Cleavlandom i ne znam jel LeBron bio i pre onako uradjen ali on jednostavno ne moze da se cuva, postigao je 51 poen a nisam ga nesto previse ni forsirao. Ima neke vrh driblinge.

Pa meni je framerate bio zakucan na 60 i pre ovoga pa animacija nije bila glatka, a sada mislim da se to promenilo. Igrao sam malopre sa Cleavlandom i ne znam jel LeBron bio i pre onako uradjen ali on jednostavno ne moze da se cuva, postigao je 51 poen a nisam ga nesto previse ni forsirao. Ima neke vrh driblinge.
Nije bio,jos su ga pojacali :D kao sto je jos ojacao u real life-u.Dobio je novi crossover,novi dunk paket...

Evo ko hoce

IRPT Roster 2.0

1. You have to install the 2ksports official patch
2. You have to install the Real Shoes Patch 2.0 and use this roster

1. Dated at 17/1/2009 [Based on the OFFICIAL update patch from 2ksports [downloaded from steam]]

2. Up-to-date lineup with injury

3. some updated player ratings

4. players' minute-on-court adjustment based on 15-17/1/2009 @ http://www.nba.com

5. include all 10-day contracts transactions

6. Better subsitution position and pattern

http://www.sendspace.com/file/rfr19p

Poslednja izmena:

Ma, meni je to išlo OK, ali na nekim starijim mašinama kod mojih ortaka to je išlo užasno sporo, a sada ide nbez problema.

Nije samo LBJ "nabudžen" i Dwayne Wade i Derrick Rose imaju nove pokrete i animacije. Verovatno ima još igrača, ali sam za sada samo kod njih primetio, pogotovo što igram Asocijaciju sa Rose-om. Gledajući koji to dribling izvodi, video sam da se pored ELITE, SKILLED i BIGMAN pojavio i dribling ISOMOTION 3 i to samo taj kao ISOMOTION i strašno je moćan, nema šanse da ga neko zaustavi.

Ljudi,

Patch je vrhunski i zaista je igra doveden na jos visi nivo i prezadovoljan sam!
Imam jedno pitanje: mozda sam lud, odigrao sam nekoliko tekmi ali mi je delovalo da
igra sa default sliderima funkcionise super! Statistike su malo varirale ali evo primera sa jedne tekme: bilo je oko 40% poena iz reketa za CPU tim, moj tim
45% (ja sam bio Miami, a cpu Charlotte), procenat suta je bio 48% meni i 51% njima, ofanzivnih skokova 5 - 3, blokada 2 - 0, procenat za 3 29% - 34% itd... mozda sam istripovao ali definitvno
ove dve tekme su bile jako realne. Igram na HOF 10min cetvrtina i game speed 53. Sta vi koristite
nakon patcha, koje slidere? Ja sam probao sa sliderima koje sam koristio pre patcha i nije bilo kako
treba. Kompjuter je jednostavno ubacivao SVE! Imali su procenat suta preko 60% na 3 utakmice, za 3 poena pogadjali preko 60% i sve u svemu bili su potpuno nepobedivi! Igram asocijaciju sa Heatom i to nas trojica, svako kontrolise jednog igraca i Sacramento nas je odvalio sa 22 razlike i to nakon sto smo smanjili vodjstvo od 32 koliko je bilo 5 min pre kraja :))))
Dakle, interesuju me vasi utisci sa default sliderima i misljenja o drugim dobrim slajderima za PATCHOVANU verziju igre.

Ziveli!

Ja sam malo igrao patchovanu igru sa albys RR5 setom. Definisan je za 10 min superstar cini mi se. Nisam siguran ne drzi me za rec. Odigrao sam dve utakmice i rezultati su bili neverovatno realni. E sad mali problem je bio sto je recimo BOS-LAL utakmica 1. cetvrtina 23-21 PiP (points in paint) je bio 18-16 sto je po meni prevelik broj poena. Sve u svemu nisu losi slajderi, ali meni trebaju za 12min HoF

Najbolji slideri po meni za 12 min. Hall of Fame su Realistic , broj koseva je u proseku 110 po timu , a procenat suta realan sa svih pozicija.

Koje god da slajdere koristiš, igraj samo sa Lejkersima, nećeš se nervirati. Evo još kuvam od besa, prvu četvrtinu od 4 minuta protiv Lejkersa sam izgubio 22-0, a nisam NI JEDNOM šutirao, apsolutno SVAKI šut ka košu je bila banana, čitavih 14 za jednu četvrtinu! Odakle god, sa bilo kim, ma kako brzo, stizali su kao 5 supermena, onako nešto živ čovek ni teorijski ne može da izvede. Čak je Gasol sustigao Rose-a (brzina 99) u kontri, iako je bio bar tri metra iza, da lupi bananu usred zakucavanja, sa leđa! Strašno! Od sad, samo SIMULATE kad naiđem na Lejkerse...treba čuvati nerve!!

Čisto da tema ne zamre, evo još jedne sličice sa Lejkersima. Prva četvrtina sa Albys-ovim "realistic" podešavanjima. Inače, Lejkersi su imali zadnji napad sa 0,6 sekundi, pa je Kobe sa 30 metara zamalo omašio trojku, inače bi bilo 100%...
Htedoh da postavim rezultat posle svake četvrtine, ali kad su u drugoj četvrtini zabili tri trojke i dva koša pod faulom, a da sam ja omašio tri polaganja, jedno zakucavanje i dva šuta sa 1,5 cm, usledilo je Alt+F4, da ne bih nešto razbio:mad::mad::mad:

Prilozi

• četvrtina.jpg
    četvrtina.jpg
    258.5 KB · Pregleda: 91
@NastyB Sa kojim ti to rosterom igras kad je Portland ovako jak def 99 wtf?A Lekers def 100 lol

Da li ste primetili kako je post play bolji sa patchom,vidim svi kukaju po forumima kako ne mogu vise da se uguraju:D Meni se bas dopada,ima mali milion post poteza koje pre nisam koristio.:)

@NastyB Sa kojim ti to rosterom igras kad je Portland ovako jak def 99 wtf?A Lekers def 100 lol

Samo je hemija između igrača na 80+% i samim tim je svima rejting skočio za 1 ili 2. Sad i ja to vidim, nisam obraćao pažnju.

Nasty stavi neke normalne rostere ;(

Ovo je druga sezona asocijacije. Dakle, igram sa Portlandom, a postava je Bayless, Roy, Granger (Pacers), Beasley (Miami), Oden. Lejkersi su Bryant, Fernandez (Portland, kako li tamo završi, mater mu), Odom, Gasol, Bynum. Jedino koristim default rostere posle patch-a, a settings i slajderi su Albys-ovi. I kad god igram sa Lejkersima, i to SAMO protiv njih, nema šanse da mi procenat šuta bude veći od 30, a njima ispod 60. Granger ima rejting za trojke (posle vežbanja) 92, Roy 89, Bayless 86 i protiv Lejkersa ni u teoriji ne pogađam trojke, 20 šuteva = 20 omašaja. Zato kad na njih naiđem u asocijaciji pritisnem simulate game, da se ne bi nervirao. Da ne opisujem kakve zicere mašim, najprostija polaganja sa 1,32 cm od koša su nepremostiva prepreka, ali ne i, recimo, Bynum-u koji mi je u jednoj utakmici zabio 4 trojke kao od šale. Uf, nerviram se i dok pišem ovo...

Poslednja izmena:
I ja se ponekad iznerviram protiv Lakers-a , ali ja se vecinom ljutim na svoje igrace koji u odbrani ne uspevaju da zatvore sve pozicije.

I ja se ponekad iznerviram protiv Lakers-a , ali ja se vecinom ljutim na svoje igrace koji u odbrani ne uspevaju da zatvore sve pozicije.

Ah, to je posebna priča. Evo, juče sam nabasao na Lakers-e (treća utakmica u sezoni) popio par bensedina ,) i reko` da odigram utakmicu. Neke situacije su mi izazivale salve smeha, kao kad Walton omaši trojku (začudo) lopta se odbije od obruča, pogodi Odena u glavu, padne dole i dva moja igrača sačekaju da dođe Bryant da je pokupi, pa tek onda reaguju. Ili slično takvo odbijanje, ispod obruča skaču Oden (2.11) Beasley (2.08) i Granger (2.06) i iz čitavog tog buketa džinova do lopte dođe Farmar (1.86) lagano se namešta par sekundi, a onda šutira mirno na koš, a da od ove trojice ni jedan i ne pokušava da ga izblokira. U trećoj četvrtini Lakers-i nisu ni pokušavali da mi blokiraju šuteve, jer nisu ni morali, ništa nije ni ulazilo. Da nije dva slobodna bacanja, opet bih imao 0 poena u četvrtini.
Čudno je u igri što se to dešava SAMO sa Lejkersima. Dešavalo mi se da protiv, na primer, Sunsa imam lošu četvrtinu sa malo koševa, a da Sunsi pune kao ludi, ali se u nastavku utakmice to malo sredi, oni počnu da maše, ja da pogađam najprostije zicere, pa i to deluje normalno, ali ne i sa Lejkersima. Protiv njih u 4 od 5 utakmica kao da igram sa kilavom Zvezdom protiv All-Star tima. Hmmm, još malo pa će i All Star utakmica...

I meni je jako cudno to sto neki losiji timovi igraju puno bolje nego u stvarnosti , dok neki bolji puno losije.
Evo kada bi meni rekli da izaberem najjaci tim sa kojim je najbolje igrati normalnu utakmicu nikad nebi uzeo Boston jer iako u stvarnosti i na papiru slove kao nepobjedljivi kad krenes igrat nista ne moze da prodje , dok neki timovi koji su cista pusiona recimo Toronto su sjajan izbor.
Evo u stvarnosti samo bi budala rekla da Toronto ima sanse u ozbiljnoj i vaznoj utakmici protiv Bostona , ali ja cu na ovoj igri radije uzeti Toronto nego Boston jer jednostavno su mi bolji na parketu.
E sad moje misljenje je sledece :)D) da je potrebno usvojiti nacin igre svakog tima i primjenjivati ga i u igri i u odbrani i u napadu da bi svaki tim dao najbolje od sebe.
Primer Phoenix Sunsi su mozda najbolja ekipa u igri za igrat jer i u stvarnosti njihova igra je jednostavna uzmi loptu i ozezi , vrhunac njihovi akcija je *****ndRoll (jako zahtevno) pa samim tim svaki igrac moze igrati sa njima , ali one ekipe koje igraju komplikovaniju kosarku i koje se bolje od Phoenix-a (Boston) za njih je potrebno znati njihov nacin igre i znati ga primeniti u igri.
Pre mesec dana sam mislio da je Dirk najslabiji igrac u igri (od ovih veliki) i radije bi uzeo Oklahomu nego Dallas , ali kada sam stavio realnije slidere i shvatio da sa Dirkom treba sutirati Fade-Away preko ruke protivnika sa linije za slobodna bacanja i da on odatle moze imati 50% procenat suta promenio sam misljenje i sada mislim da je on najbolji krilni centar u igri , dakle samo se trebalo dosjetiti i shvatiti kako to Dallas radi i ekipa dolazi na svoje.
E zakljucak bi bio da Lakersi imaju vrstu igre za koju je potrebno biti strucnjak u poznavanju odbrane da bi se zaustavili dok za mnoge druge ekipe je dovoljno Man to Man sa malo Help Defense i to je to.
Ako je stvarno ovo tacno sto sam napisao (a ja mislim da je) onda 2K jedna od najboljih izdavackih kuca ikad , a 2KSport jedan od najboljih timova ikad , jer je nivo
simulacije ne normalan.
Naravno da bi se ovo potvrdilo potrebno je biti veliki poznavalac NBA i znati sve o svim klubovima i njihovim trenerima i taktikama koje koriste , a ne tek puki igrac jedne sportske simulacije ili novinira koji to ocjenjuju.
Dakle samo istinski poznavalac NBA bi mogao reci koliko je ova igra uistinu realana.

Eto podugacak post , ali sam bas razmisljao o ovome , jer kada igram ovu igru zelim da to bude kao prava NBA utakmica , a kada se opet i mentalno iscrpim dok igram sa timovima koje poznajem i koji nisu neka Enigma pomislim na ovo gore.

POzdrav :wave:

P.S. Ako je iko ovo i procitao (ako ima neko dovoljno lud :d).

Vrh Dno