Šta je novo?

Nba 2k9

Jel moze neko da okaci ove V2 slajdere?

Ja se ipak predomisli u medjuvremenu :d.

Odigra jos jednu utakmicu sa onim sliderima i odlucih ipak da cu da njih ostavim.
Sta ja znam , ipak je potrebno svaku akciju graditi strpljivo da bi se postigao kos , a nije dovoljno samo uzeti neku zvezdu i zabiti 80 koseva po utakmici.
Nista ostajem na Realistic , premda su V2 sjajni , preporucujem da se probaju obe opcije pa po vlastitom izboru , V2 su mala simulacija , a Realistic velika simulacija , pa kako kome odgovara , onima koji su pravi zaljubljenici u kosarku i NBA ipak preporucujem Realistic , a onima koji se samo zele zabaviti uz jednu sjajnu sportsku igru onda V2.

Evo V2 Slidera http://www.mediafire.com/download.php?yi43o32ckzz

Evo Realistic Slidera http://www.gamingaccess.com/VideoGames/NBA2K9/news/16722

Moje misljenje o Sliderima :

V2

- I dalje izuzetno lagano postizanje poena u reketu sa najboljim igracima

- Forsiranje 1 ili 2 igraca se i dalje najvise isplati

- Procenat suta izvana i sa polu-distance prilicno realan

- Realan Fatigue

- Vrlo slicni Default Sliderima u ostalim karakteristikama

Realistic

- Potpuno druga igra u odnosu na Default Slidere

- Potrebno se dobro namuciti za svaki poen

- Sutevi za 3 poena OK , ali sa polu-distance mrvicu tezi nego sto bi trebali biti

- U reketu se vodi prava bitka za svaki poen , sto je meni izuzetno drago jer na ostalim sliderima najlakse je postici kos iz reketa bez obzira na protivnicku odbranu

- Mnogo vise faulova nego na drugim Sliderima

- Nekim igracima (pogotovo centrima i krilnim centrima) cesto ispada lopta iz ruku sto i nije bas najrealnije

- Realan Fatigue

Eto , napisao sam ovo da napokon pokusam resiti vecitu dilemu oko Slidera , ponovo kazem meni kao NBA fanu su drazi Realistic , ali su i V2 sjajni , pogotovo za one koji nisu toliki fanatici i koji se samo zele lepo zabaviti.

POzdrav :wave:

Poslednja izmena:
Izašla i 5. verzija Albys-ovih Realistic Rostera sa sve Shoe patch-em 2.0 i Missing Faces iz Text Mod-a (ko ima NOD neka ga prvo isključi pre pokretanja TM-a), a može se naći ovde sa kratkim objašnjenjem šta je prepravljeno ili čist download ovde.

Izasao zvanican 2K patch,napokon.Instaliram javljam utiske kasnije.:)

Odigrah jednu tekmu sa patch-om,potpuno druga igra nema vise problema sa PIP,daleko lakse odbraniti se,teze uci i paint,lako se sudi charging.Sun Yue je ubacen,LeBron ima novi model i animacije itd...:)

Poslednja izmena:
Igrao sam sinoc sa onim realistic slajderima i to je do sada najvece ****** koje sam video u domenu slajdera. Igrao sam protiv lejkersa, i od 10 napada u 8 su sutirali trojke, ali sve u fazonu covek sam ispod kosa, on ladno bezi nazad da ode na sutira trojku, ili odigram fenomenalno odbranu i oni po svaku cenu moraju da sutiraju trojku i ladno se bacaju u aut i iz leta sutiraju trojku. Smesni su slajderi. Menjam ih.

@kjager
Jel imas original ili narodnu verziju? Ako imas ovu drugu odakle si skinuo patch?

Evo i ja update-ujem preko steam-a, pa cemo da vidimo.
Takodje original.

Prokleti hebeni STEAM ispiše da mi treba 5-6 sati za prokleti patch. Posle sat-dva mi je na 20%, a imam megabitnu vezu. Koliki li je, majku im?! :mad: Čitam na 2K forumu da su more toga prepravili i da je igra mnogo bolja, nove animacije, plus su dopunili rostere sa slikama i pravim mestima u timovima. Ali je prokleto veliko, ko će ovo da čeka...:S:

Poslednja izmena:
LOL pa to je expansion pack :banana:

Poslednja izmena:
Tako je, oko 1.5GB je. I meni skida gladnu godinu, al` sta ces :) evo na 95% je.

Da li ce moci da se odvoji i za nas sa narodnom verzijom? Verovatno to steam skida prvo u neki temp folder. Bilo bi lepo kada bi neko to lepo odvojio i posle digao na net.

Ma bice, odradice to kinezi. ;)

Da li ce moci da se odvoji i za nas sa narodnom verzijom? Verovatno to steam skida prvo u neki temp folder. Bilo bi lepo kada bi neko to lepo odvojio i posle digao na net.
Nije tako jednostavno .exe je promenjen.

Utisak posle par post patch,definitivno sportska igra godine(Igrao skoro sve ovogodusnje EA Sports naslove na Xbox-u).Sredili su sve sto mi je smetalo.:)

Poslednja izmena:
Igrao sam sinoc sa onim realistic slajderima i to je do sada najvece ****** koje sam video u domenu slajdera. Igrao sam protiv lejkersa, i od 10 napada u 8 su sutirali trojke, ali sve u fazonu covek sam ispod kosa, on ladno bezi nazad da ode na sutira trojku, ili odigram fenomenalno odbranu i oni po svaku cenu moraju da sutiraju trojku i ladno se bacaju u aut i iz leta sutiraju trojku. Smesni su slajderi. Menjam ih.

Cudno...

Meni su ovi slideri promenili nacin na koji gledam ovu igru.
Nema tih reci ni izraza kojima mogu opistati uzivanje u igri , evo recimo u zadnjoj utakmici koju sam odigrao Boston (CPU) - Dallas (Ja) gde sam igrao na Hall of Fame na 12 min. i izgubio 98 - 96 , Dirk je promasio sut za pobedu.
Jednostavno ovi slideri su nesto najbolje (barem meni) sto se moglo desiti za 2K9 i oni stvarno jesu ono za sto se i predstavljaju Realistic , jer eto 12 min. cetvrtina i manje od 100 koseva po strani , a sve statistike realne (sut , skokovi itd...).

Nije tako jednostavno .exe je promenjen.

Utisak posle par post patch,definitivno sportska igra godine(Igrao skoro sve ovogodusnje EA Sports naslove na Xbox-u).Sredili su sve sto mi je smetalo.:)

Da li i dalje igras sa nekim slajderima i kojim, ili igras po default-u?

Uf, koliko novih animacija i poteza sam video u svega dve utakmice koje sam odigrao posle patch-a, to je strašno.
Počeo sam prvo sa default podešavanjima, izabrao moj omiljeni tim Portland i, naravno, za protivnike Lejkerse. Već posle tri minuta Lejkersi su imali trojke 5-5, te su default slajderi otišli u nepovrat. Samim tim i settings. Stavio sam Albys-ove slajdere i settingse, ali sam ostavio default rostere (hebeš to što patike nisu kod svih kako treba), jer mi se mnogo više sviđaju od Albys-ovih. Malo sam se akao sa rosterima i zaprepastio sam se kakve sam (slučajno) kerefeke (poteze) izvodio sa igračima na tastaturi. Mogu da zamislim šta sve može sa gamepad-om na koji nikako da se naviknem.
Na default rosterima moji omiljeni igrači imaju izmenjene statistike i sada Roy ima rejting 90 (bio 86, čini mi se), Derrick Rose 89 (82), a Rudy ***** 86 (82). Takođe su i nekim igračima povećane ocene, a nekima i smanjene u odnosu na default, default rostere (Garnet ima 97, Wade 99, u skladu sa trenutnom formom) što je potez koji mi se svideo i opravdao ulog od 25€ za original. Samo neka nastave ovako.
Ah, da, da ne pominjem da je START MENI sređen i da klizi kao po loju. Glupo je pominjati da je igra sada skroz stabilna i da nema nikakvog izletanja u Windows, što se meni dešavalo kad POSLE utakmice uđem u onaj HEADLINES.
Jedva čekam da dođem kući i počnem novu asocijaciju (38. po redu :smoke: ) sa Portlandom.

Uf, koliko novih animacija i poteza sam video u svega dve utakmice koje sam odigrao posle patch-a, to je strašno.
Počeo sam prvo sa default podešavanjima, izabrao moj omiljeni tim Portland i, naravno, za protivnike Lejkerse. Već posle tri minuta Lejkersi su imali trojke 5-5, te su default slajderi otišli u nepovrat. Samim tim i settings. Stavio sam Albys-ove slajdere i settingse, ali sam ostavio default rostere (hebeš to što patike nisu kod svih kako treba), jer mi se mnogo više sviđaju od Albys-ovih. Malo sam se akao sa rosterima i zaprepastio sam se kakve sam (slučajno) kerefeke (poteze) izvodio sa igračima na tastaturi. Mogu da zamislim šta sve može sa gamepad-om na koji nikako da se naviknem.
Na default rosterima moji omiljeni igrači imaju izmenjene statistike i sada Roy ima rejting 90 (bio 86, čini mi se), Derrick Rose 89 (82), a Rudy ***** 86 (82). Takođe su i nekim igračima povećane ocene, a nekima i smanjene u odnosu na default, default rostere (Garnet ima 97, Wade 99, u skladu sa trenutnom formom) što je potez koji mi se svideo i opravdao ulog od 25€ za original. Samo neka nastave ovako.
Ah, da, da ne pominjem da je START MENI sređen i da klizi kao po loju. Glupo je pominjati da je igra sada skroz stabilna i da nema nikakvog izletanja u Windows, što se meni dešavalo kad POSLE utakmice uđem u onaj HEADLINES.
Jedva čekam da dođem kući i počnem novu asocijaciju (38. po redu :smoke: ) sa Portlandom.

Ako mozes malo precizirati te nove poteze , i navesti koji primer.

Ako mozes malo precizirati te nove poteze , i navesti koji primer.

Uf, malo je teže to objasniti, ali video sam da Brandon Roy sad ima neko zakucavanje sa raširenim nogama, koje do sada nisam primetio, dok me je Derrick Rose izluđivao sa nekom uvrnutom fintom preko ruke (teško objasniti, treba to videti) koje, takođe nisam primetio do sad. Na forumu 2K Sportsa likovi pišu da LBJ sad ima neko, kako oni to zovu, ZAKUCAVANJE BROJ 5, kao i da Dwayne Wade ima 10 specifičnih poteza. Naravno, Kobe je jednom (u ona tri minuta što sam igrao protiv Lejkersa) imao dodavanje kroz svoje noge (ne u skoku) koje nisam video do sad.
Mislim, u dve odigrane utakmice sam video dosta novih poteza i ko zna koliko će ih biti još kad zaigram Asocijaciju. Ali teško je to opisati. Uostalom, probaj u sebi da opišeš bilo koji potez koji si video do sad u igri? Zeznuto, a?

Eto, počeo sam asocijaciju sa Portlandom i prva utakmica sa mojim "omiljenim" timom Lejkersa. U četvrtoj četvrtini su mi udvajali B. Roy-a i imao sam dva zakucavanja, tri polaganja potpuno slobodnih igrača, kao i tri šuta sa otprilike dva santimetra i rezultat četvrte četvrtine možete videti u attachmentu. Treba li još šta da dodam...

Prilozi

• Kao i obicno.jpg
    Kao i obicno.jpg
    273.2 KB · Pregleda: 61
Extra vesti sto se tice patcha! :) Finally!
Vazno je to da su ispravljeni bugovi tipa PIP i backdoor passeva precestih i prelakih. Ovo ostalo je sve moguce doterati slajderima.
Ja sam probao jedno 5, 6 razlicitih setova slajdera i na kraju sam skapirao da nema nista dok ja ne tweakujem lepo sam te slajdere. Za osnovu sam uzeo Makia slidere cini mi se, promenio nekoliko kategorija tako da moji igraci koji imaju izvrstan sut, ne mase sa polu distance kada su sami u toj meri kao pre, kao i to da centar sam pod kosem u stvarnosti NE MOZE da promasi polaganje, a da ne govorim o tome sto u stvarnosti u 90% u tim situacijama skoci i zakuca jer je to sigurnije nego polaganje. E tako sam ja setovao svoja podesavanja i dobio najrealniju mogucu varijantu ove igre. Igram na HOF na 10 min i vec dve nedelje uzivam igrajuci asocijaciju sa Miamiem. Jedva cekam da izadje patch za nas sa manje legalnim kopijama :)))

Ziveli!

Samo jos da neko odradi post patch slidere,ali i na def. je za klasu bolje nego pre patcha.

Jedva cekam patch.
Sjajaj posao iz 2KSports-a sto su se potrudili i napravili toliki patch.

P.S. Nego mislio sam da stavimo ovde svoje video-e iz igre sa najboljim potezima , zakucavanjima ili slicno , tj.kada neko uradi neku majstoriju da je i okaci.
Evo ja sam bas zeleo da stavim jednu blokadu C.Anthony-a , ali mi bas nije jasno kako da ubacim YouTube clip , pa ako neko zna Help.

Poslednja izmena:
Tek sad sam provalio sliku Sun Yue,isti Tony Parker,malo su se zeznuli :D

Poslednja izmena:
Poceo sam asociaciju sa Lakers-ima 12 min HoF,V2 slideri rade savrseno sa patchim cak su mi patike i dresovi ostali,samo sam patike morao da namestam ponovo.:)

Nazad
Vrh Dno