Grrrrrrrrrrrrrrr....................
Prokleti slider-i ... pa znal neko ovde neke koji valjaju.
Igrao sam na onim V2 i mislio sam da razbijem racunalo , pa kako LeBron James koji ce mozda biti i najbolji strelac lige svih vremena moze da promasi 4 puta ZAREDOM zicer sam ispod kosa , a na zakucavanje i ne smijem da krenem jer je on ocigledno suvise slab u zakucavanju prema ovim Slideri-ma pa svaki put promasi.
Mislim da je sve ovo do Slider-a , ali eto jel ima neke veze kad se poentira na polaganje/zakucavanje ako se samo stisne sut+sprint ili treba drzati sut+sprint.
Ajd please recite neke slider-e gde se ne mase ziceri non-stop , a gde opet nije tako jednostavno dodati loptu centru i svako put poentirati.
POzdrav :wave:
Igra je fenomenalna,must play za ljubitelje NBA.Imas dosta utisaka ovde vrati se par strana.I drustvo, kakva je igra na kraju, nabavio bi je za PS3, koliko je igriva, da li se partije svode samo na stiskanje dobacivanja sto dalje, ima li planiranja napada, itd.. A i se*em, skinucu demo za PS3, mada bacite neke utiske i vi, cisto me zanima..
Mislim da je sve ovo do Slider-a , ali eto jel ima neke veze kad se poentira na polaganje/zakucavanje ako se samo stisne sut+sprint ili treba drzati sut+sprint.
Ajd please recite neke slider-e gde se ne mase ziceri non-stop , a gde opet nije tako jednostavno dodati loptu centru i svako put poentirati.
POzdrav :wave:
I drustvo, kakva je igra na kraju, nabavio bi je za PS3, koliko je igriva, da li se partije svode samo na stiskanje dobacivanja sto dalje, ima li planiranja napada, itd.. A i se*em, skinucu demo za PS3, mada bacite neke utiske i vi, cisto me zanima..
Nisam taj Pistol (imam dvojnika) , a kako si napisao ni ti slider-i onda ne valjaju.
Meni je glavno da se smanji procenat suta u reketu koji imaju centri , ali opet ne na takav nacin.
Pa cekaj ti igras samo sa startnom petorkom?Sve mi se cini da cu ipak ostati na onim V2 slider-ima.
Igraci se umaraju , pa je potrebno i da klupa igra , a na ostalima prva petorka moze igrati gotovo celu utakmicu.
Uspeo sam da dobijem drugu četvrtinu u meču sa 3:0 (četvrtina 6 minuta), u prvoj sam primio 21. Ludilo šta se meni dešava.
Pa cekaj ti igras samo sa startnom petorkom?
Prosto žalim što nemam neki program kojim mogu da snimim moje utakmice protiv Lejkersa. I da to posle umnožim i pošaljem igračima "Jezeraša".
Fisher bi se divio nepogrešivosti svog virtuelnog dvojnika sa trice i tome kako lagano udara banane Stoudemire-u usred zakucavanja. Pau Gasol bi odma` počeo da uči kako da sa linije slobodnih bacanja za pola sekunde doskoči do samog obruča i lupa banane svakom ko pokuša da položi u koš. Andrew Bynum bi se ponosio svojim virtuelnim dvojnikom, koji iz okreta, sa 7-8 metara, pogađa trojke kao da džojstikom navodi loptu. Brandon Roy bi se kiselo smejao kako "on" maši četiri lagana polaganja zaredom, Stoudemire bi se zacrveneo prosekom šuta od 8%, od kojih su svi šutirani sa pola metra od obruča. A u svemu tome bi likovali programeri EA sportsa, pitajući se što je 2K ubacio fliper umesto obruča, jer se svaka lopta koja i ovlaš dotakne obruč Lejkersa odbija kao od flipera.
I sve to sa Albys-ovim rosterima i slajderima. Počnem utakmicu 4x4 minuta i posle prve četvrtine je 11-4 za mene (7 poena iz slobodnih bacanja, začudo Oden i Stoudemire su imali po 2 banane, a i Bryant je mašio ono što se normalno maši). Na poluvremenu je 26-11 za Lejkerse. Treća četvrtina se završava 42-15, a na kraju je bilo 62-22. Imao sam prosek šuta 8%, a Lejkersi 86%. I to se dešava SAMO sa Lejkersima.
Moram da instaliram Hypersnap, da zgrebujem onaj statistički ekran posle utakmice, odem na forum NBA 2K9, na temu "Ideje za 2K10", postavim sliku i napišem ispod lepi, velikim, crvenim slovima, na tečnom srpskom: *EBALI VAS LEJKERSI!!!!
Menjaj slajdere i nauci da igras
a i Bryant je mašio ono što se normalno maši *EBALI VAS LEJKERSI!!!!
E sad znam da igras na najlaksoj tezini , jer brate kod mene on dade sve poene za lakerse. ( nepogresiv sa trojke i sa bilo koje pozicije).
Inace mozes da snimas utakmice frapsom![]()
Preporuka za one koji igraju sezonu ili onaj associated (ili kako se zove :d) je Ben Gordon , po meni najbolji tricer u igri.
Mozda nema najvisi skill u tome (Ray Allen i Peja verovatno imaju veci i mozda jos neko) , ali nacin izbacaja je takav da je vrlo lako imati Perfect Release.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari