Šta je novo?

Nba 2k9

Grrrrrrrrrrrrrrr....................:mad:

Prokleti slider-i ... pa znal neko ovde neke koji valjaju.

Igrao sam na onim V2 i mislio sam da razbijem racunalo , pa kako LeBron James koji ce mozda biti i najbolji strelac lige svih vremena moze da promasi 4 puta ZAREDOM zicer sam ispod kosa , a na zakucavanje i ne smijem da krenem jer je on ocigledno suvise slab u zakucavanju prema ovim Slideri-ma pa svaki put promasi.

Mislim da je sve ovo do Slider-a , ali eto jel ima neke veze kad se poentira na polaganje/zakucavanje ako se samo stisne sut+sprint ili treba drzati sut+sprint.

Ajd please recite neke slider-e gde se ne mase ziceri non-stop , a gde opet nije tako jednostavno dodati loptu centru i svako put poentirati.

POzdrav :wave:

Tek sam sada instalirao igru, grafika deluje suyper...
Medjutim imam problem sa kontrolama, naime igrac cim primi loptu odmah sutira na kos, imam logitech rumblepad gamepad.... Probao sam da menjam dugmice i nisam uspeo nista da uradim...
Moguce da odgovor vec postoji na forumu, ali tema je predugacka pa nisam nasao...
Hvala na odgovorima

Grrrrrrrrrrrrrrr....................:mad:

Prokleti slider-i ... pa znal neko ovde neke koji valjaju.

Igrao sam na onim V2 i mislio sam da razbijem racunalo , pa kako LeBron James koji ce mozda biti i najbolji strelac lige svih vremena moze da promasi 4 puta ZAREDOM zicer sam ispod kosa , a na zakucavanje i ne smijem da krenem jer je on ocigledno suvise slab u zakucavanju prema ovim Slideri-ma pa svaki put promasi.

Mislim da je sve ovo do Slider-a , ali eto jel ima neke veze kad se poentira na polaganje/zakucavanje ako se samo stisne sut+sprint ili treba drzati sut+sprint.

Ajd please recite neke slider-e gde se ne mase ziceri non-stop , a gde opet nije tako jednostavno dodati loptu centru i svako put poentirati.

Takođe želim ovako nešto ali mislim da je to nemoguće.

I drustvo, kakva je igra na kraju, nabavio bi je za PS3, koliko je igriva, da li se partije svode samo na stiskanje dobacivanja sto dalje, ima li planiranja napada, itd.. A i se*em, skinucu demo za PS3, mada bacite neke utiske i vi, cisto me zanima..

I drustvo, kakva je igra na kraju, nabavio bi je za PS3, koliko je igriva, da li se partije svode samo na stiskanje dobacivanja sto dalje, ima li planiranja napada, itd.. A i se*em, skinucu demo za PS3, mada bacite neke utiske i vi, cisto me zanima..
Igra je fenomenalna,must play za ljubitelje NBA.Imas dosta utisaka ovde vrati se par strana.:)

Poslednja izmena:

Pa za zakucavanje mislim da MORAŠ da držiš istovremeno pritisnute taster za brzo trčanje+šut, dok za polaganje, koliko ja igram, pustiš tastere "negde na pola puta".
Što se slider-a tiče, ja sam skinuo neke Albys-ove (vidim da je neki Pistol tamo tražio Krstića u rosterima (http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=94&t=62332&st=0&sk=t&sd=a&start=50), pa pretpostavljam da si to ti, pa samo da ti kažem da ga ima u rosteru), stavio sam sve ono što se nalazi u Albys-ovom "paketu" i mogu ti reći da je igra sada daleko realnija od svega što sam do sada isprobao, ali ima par strašnih "zamerki".
Počeo sam Asocijaciju sa Portlandom. Rosteri nisu isti kao po default-u, što nije loše, (mislim na rejtinge pojedinih igrača, sada Paul ima 95, ali je zato Wade 99) malo su izmenjeni ugovori i cifre većini igrača, tako da je i sistem trejdovanja malo drugačiji u odnosu na "klasičnu" verziju. Svidelo mi se da ponovo isprobavam povoljne trejdove.
A onda i prva utakmica protiv Lejkersa, 4x4 minuta. Kamera je malo drugačija u odnosu na onu na koju sam navikao, ali brzo se prilagodiš. Igra je malo usporena, deluje dosta realnije, više nema fore da napraviš dribling i protrčiš pored igrača, više moraš da koristiš fadeaway šuteve...sve u svemu, delovalo mi je kao da igram drugu igru. Bilo je milina gledati kako Lejkersi šutiraju u granicama normale, između 50-60%, da nemaju prosek trojki preko 90%, da Bryant ne pogađa odakle god i kako god šutira i to mi se svidelo. Ono što mi se nije svidelo jeste da sam imao, na kraju, prosek šuta 11%...dakle svaki deseti šut mi je ulazio, trojke 7-0, a par puta sam se silno nasmejao šta su sve mašili, Brandon Roy sam u kontri, držim taster za brzo trčanje i pritiskam šut i umesto da zakuca, ide na polaganje i pogodi donji deo obruča...dakle, POTPUNO sam, idealno za zakucavanje i pogodi obruč sa suprotne strane. Par puta izvrtim igrača, čista pozicija, čist šut sa oko tri metra i AIRBALL!!! Ne dobaci do koša sa tri metra!!!! Ne da omaši, nego NE DOBACI do koša sa tri metra, ne pogodi ni prokleti obruč!!!
Ja, lično, bio sam užasan košarkaš, kad sam sa društvom pikao basket uglavnom sam mašio sa svake udaljenije pozicije, ali ono što su u igri mašili ovi "virtuelni profi" igrači, ja bih vezanih očiju pogodio. No, dobro, pomislih, Lejkersi su to, zbog njih su programeri, sa moje strane, već dobili poveću gomilu kletvi.
Zapisah procenat šuta, čisto da uporedim sa drugim utakmicama. Onda trejdovanjem dovedem J. Crawforda (rejting za trojke 95) i D. Grangera (rejting trica 92) i sa B. Roy-em imam ubitačnu ekipu za šutiranje trojki. U sledeće četiri utakmice, ukupno, šutirao sam trojke 42 puta sa ovom trojicom i pogodio JEDNOM!! Onda odem na develop da vidim šta se dešava sa tim, izaberem Roy-a i oko 80% šuteva ne dobaci ni do koša!! Nisam mogao da verujem svojim očima! Prekinem to, izaberem Crawforda i otprilike polovina njegovih šuteva pada na metar-dva ispred obruča! Pa i ja, ovako kilav, mogao bih bar da dobacim do koša, ako već ništa. Ne znam da li je to neki bug, ali mi se nije dešavalo pre Albys-ovih podešavanja. Jeste da ga silno hvale po forumima, ali, po meni, ovo nije prava simulacija basketa, bar što se trojki tiče, jer je tu silno podbacio, kao da u NBA igraju sve sami kilosteri koji ne mogu da pogode sa daljine veće od metra. I ne samo to, u developu mi Crawford kad treniram Short Range shots ne dobacuje do koša u bar 60% slučajeva, znači ne dobaci loptu do koša sa razdaljine od dva metra!!!!! No, dobro, malo čeprkanja po slajderima (ne previše) i biće, valjda, bolje.
Izvinjavam se zbog ovolikog gnjavljenja, ali baš sam se bio nadrndao...

Poslednja izmena:
Nisam taj Pistol (imam dvojnika :D) , a kako si napisao ni ti slider-i onda ne valjaju.
Meni je glavno da se smanji procenat suta u reketu koji imaju centri , ali opet ne na takav nacin.

Bez razmisljanja sportska simulacija godine, PES sam deinstalirao, ni priblizno mi nije zanimljiv kao NBA iako fudbal kao sport volim mnogo vise od kosarke...

Nisam taj Pistol (imam dvojnika :D) , a kako si napisao ni ti slider-i onda ne valjaju.
Meni je glavno da se smanji procenat suta u reketu koji imaju centri , ali opet ne na takav nacin.

Ma, koliko sam isprobavao, još je i najbolje. Jeste da ume da me izludi silnim mašenjem, ali kako hemija tima raste, tako se sve popravlja. Probaj taj Albysov paket, ako već nisi, ali i rostere i slajdere i settings-e i onda ćeš imati drugačiju igru...
Bar sam ja imao taj utisak.

Uspeo sam da dobijem drugu četvrtinu u meču sa 3:0 (četvrtina 6 minuta), u prvoj sam primio 21. Ludilo šta se meni dešava.

Sve mi se cini da cu ipak ostati na onim V2 slider-ima.
Igraci se umaraju , pa je potrebno i da klupa igra , a na ostalima prva petorka moze igrati gotovo celu utakmicu.

Prosto žalim što nemam neki program kojim mogu da snimim moje utakmice protiv Lejkersa. I da to posle umnožim i pošaljem igračima "Jezeraša".
Fisher bi se divio nepogrešivosti svog virtuelnog dvojnika sa trice i tome kako lagano udara banane Stoudemire-u usred zakucavanja. Pau Gasol bi odma` počeo da uči kako da sa linije slobodnih bacanja za pola sekunde doskoči do samog obruča i lupa banane svakom ko pokuša da položi u koš. Andrew Bynum bi se ponosio svojim virtuelnim dvojnikom, koji iz okreta, sa 7-8 metara, pogađa trojke kao da džojstikom navodi loptu. Brandon Roy bi se kiselo smejao kako "on" maši četiri lagana polaganja zaredom, Stoudemire bi se zacrveneo prosekom šuta od 8%, od kojih su svi šutirani sa pola metra od obruča. A u svemu tome bi likovali programeri EA sportsa, pitajući se što je 2K ubacio fliper umesto obruča, jer se svaka lopta koja i ovlaš dotakne obruč Lejkersa odbija kao od flipera.
I sve to sa Albys-ovim rosterima i slajderima. Počnem utakmicu 4x4 minuta i posle prve četvrtine je 11-4 za mene (7 poena iz slobodnih bacanja, začudo Oden i Stoudemire su imali po 2 banane, a i Bryant je mašio ono što se normalno maši). Na poluvremenu je 26-11 za Lejkerse. Treća četvrtina se završava 42-15, a na kraju je bilo 62-22. Imao sam prosek šuta 8%, a Lejkersi 86%. I to se dešava SAMO sa Lejkersima.
Moram da instaliram Hypersnap, da zgrebujem onaj statistički ekran posle utakmice, odem na forum NBA 2K9, na temu "Ideje za 2K10", postavim sliku i napišem ispod lepi, velikim, crvenim slovima, na tečnom srpskom: *EBALI VAS LEJKERSI!!!!

Srecom da vecinu svojih utakmica (90 %) igram protiv ljudskog protivnika pa nemam takvih problema.

Prosto žalim što nemam neki program kojim mogu da snimim moje utakmice protiv Lejkersa. I da to posle umnožim i pošaljem igračima "Jezeraša".
Fisher bi se divio nepogrešivosti svog virtuelnog dvojnika sa trice i tome kako lagano udara banane Stoudemire-u usred zakucavanja. Pau Gasol bi odma` počeo da uči kako da sa linije slobodnih bacanja za pola sekunde doskoči do samog obruča i lupa banane svakom ko pokuša da položi u koš. Andrew Bynum bi se ponosio svojim virtuelnim dvojnikom, koji iz okreta, sa 7-8 metara, pogađa trojke kao da džojstikom navodi loptu. Brandon Roy bi se kiselo smejao kako "on" maši četiri lagana polaganja zaredom, Stoudemire bi se zacrveneo prosekom šuta od 8%, od kojih su svi šutirani sa pola metra od obruča. A u svemu tome bi likovali programeri EA sportsa, pitajući se što je 2K ubacio fliper umesto obruča, jer se svaka lopta koja i ovlaš dotakne obruč Lejkersa odbija kao od flipera.
I sve to sa Albys-ovim rosterima i slajderima. Počnem utakmicu 4x4 minuta i posle prve četvrtine je 11-4 za mene (7 poena iz slobodnih bacanja, začudo Oden i Stoudemire su imali po 2 banane, a i Bryant je mašio ono što se normalno maši). Na poluvremenu je 26-11 za Lejkerse. Treća četvrtina se završava 42-15, a na kraju je bilo 62-22. Imao sam prosek šuta 8%, a Lejkersi 86%. I to se dešava SAMO sa Lejkersima.
Moram da instaliram Hypersnap, da zgrebujem onaj statistički ekran posle utakmice, odem na forum NBA 2K9, na temu "Ideje za 2K10", postavim sliku i napišem ispod lepi, velikim, crvenim slovima, na tečnom srpskom: *EBALI VAS LEJKERSI!!!!

Menjaj slajdere i nauci da igras

Menjaj slajdere i nauci da igras

Naravno da ću da ih menjam (već nanišanih one Makia rostere) i znam pomalo da igram, jer sam napisao da mi se ovo dešava SAMO sa Lejkersima, sa svima ostalima se normalno nosim na Superstar nivou težine u Asocijaciji.

a i Bryant je mašio ono što se normalno maši *EBALI VAS LEJKERSI!!!!

E sad znam da igras na najlaksoj tezini , jer brate kod mene on dade sve poene za lakerse. ( nepogresiv sa trojke i sa bilo koje pozicije).

Inace mozes da snimas utakmice frapsom ;)

E sad znam da igras na najlaksoj tezini , jer brate kod mene on dade sve poene za lakerse. ( nepogresiv sa trojke i sa bilo koje pozicije).

Inace mozes da snimas utakmice frapsom ;)

Ma kakvi na najlakšoj težini. To je ono što me je iznerviralo, jer koristim Albys-ove rostere, setingse i slajdere, nameštene na Superstar podešavanja i proklete seronje i dalje ne maše, dok ja imam 8% šuta. I to SAMO protiv Lejkersa. Sa svima ostalima igra ide normalno. Raspon procenta šuteva, na primer, bude između 35-65%, što je i realno, imam rezultat 17-8 u ligi, sa svakim timom se normalno igra, ali kad dođu Lejkersi, kao da igra poludi. Uf, kako sam se samo iznervirao juče, još uvek me drži bes...

Hm, baš ću da probam FRAPS.

Poslednja izmena:
Petak/Subota 10.01. 2009 (02:00h)

clevbos2hp6.png

Dvije najbolje ekipe istočne konferencije sastaju se u Quicken Loans Areni u Clevelandu. Cavsi u svojoj dvorani ove sezone ne znaju za poraz dok Celticsi nakon fenomelnanog starta 27-2,nanizali četiri poraza u posljednjih šest utakmica.

:banana:

Poslednja izmena:
Ma oni su meni *******i i na pro. Nervira me sto sa povecanjem tezine nije teze u smislu da vam treba bolja tehnika , vec jednostavno vas ine mogu da pogode kos a protivnici razvaljuju sa svih pozicija.

Inace dobra ideja da neko postuje i kad imaju tekme :D

Nije da se hvalim , ali ja na Hall of Fame nivou vec odavno vrlo lagano dobivam i Lakers-e i druge , pa cak i sa puno slabijim timovima (Cleveland).
Uopste nisam primetio da nesto puno pogadjaju suteve , mislim ako mu stavis igraca i skocis na vreme da blokiras sut nece ni pogoditi.
Jedino sto sam mislio prije da na drugim sliderima (sada koristim V2) previse cesto i lako se zabijalo iz reketa , ali vise ni to nije problem , i sada bas uzivam u igri , a krenuo sam i associated (ili kako se vec zove) sa jos jednim igracem (ljudskim , moj veciti protivnik u svim NBA igrama) i lepo se zabavljam.

Subjektivna stvar, ipak je meni ovo 5 utakmica , i to od NBA live 99 koj ne moze ni da prismrdi sada 2k9-ci. (ostale kosarke nisam hteo da igram dok ne vidim more preporuka)

Strava igra, topla preporuka za sve one kojima su NBA live-ovi ukinuli zelju za zivotom.

Preporuka za one koji igraju sezonu ili onaj associated (ili kako se zove :d) je Ben Gordon , po meni najbolji tricer u igri.
Mozda nema najvisi skill u tome (Ray Allen i Peja verovatno imaju veci i mozda jos neko) , ali nacin izbacaja je takav da je vrlo lako imati Perfect Release.

Preporuka za one koji igraju sezonu ili onaj associated (ili kako se zove :d) je Ben Gordon , po meni najbolji tricer u igri.
Mozda nema najvisi skill u tome (Ray Allen i Peja verovatno imaju veci i mozda jos neko) , ali nacin izbacaja je takav da je vrlo lako imati Perfect Release.

Zavisi sa kojim rosterima. Sa default rosterima najbolji trojkaš je Kevin Martin iz Sakramenta, a uz to ima i neki brz, vrljavi izbačaj, niko mu ne udara banane kad šutira. A i Danny Granger iz Pacers-a je tu negde.

Pokusao sam i one realistic rostere i slidere i nisu tako losi , ali ja se vracam na V2.
Ipak na ovim realistic se neke stvari desavaju previse cesto kao recimo ispadanje lopte iz ruku , pa to se ni meni ne desava kad igram , a kamoli NBA igracu , isto tako smanjen je procenat suta iz igre sto mi ne odgovara , ali je znatno smanjen procenat suta i poena u reketu , sto je SJAJNO.

Ipak na kraju kada sve saberem , oduzmem , pomnozim , korjenujem :)D) mislim da meni vise leze oni V2.

Nazad
Vrh Dno