Šta je novo?

Nba 2k9

...Pocev od onog texta kad lik ih ispljuva kako je iga ne realna,kako sve ulazi,vise arkada nego simulacija,pa onda oni bagovi,od kojih su neki prouzrokovani skidanjem Living Rostera,a neki nisu,tacnije samo ono sa loptom je prouzrokovano time,pa onda ova grafika,koja na nekim slikama izlgeda fantasticno,dok na nekim otrcano,reviewovi govore totalno suprotno,ma nemam pojma u sta da verujem.Cekam 17. ili 21. da vidim sta je u pitanju... :d ...

Pa, mene je zanimalo kako bi otprilike izgledalo, pa sam otišao na www.gametrailers.com i skinuo HD verzije dva snimka gameplaya. Kad sam ih pustio, slika je bila dovoljno velika i imao sam, otprilike, uvid na šta će igra da liči na mom kompu. Naravno, nije tako oštro kao što će biti, ali, bar meni, zaista deluje impresivno, pogotovo posle 15 sekundi NBA Live 08...
Probaj, možda ti se svidi...

Pa, mene je zanimalo kako bi otprilike izgledalo, pa sam otišao na www.gametrailers.com i skinuo HD verzije dva snimka gameplaya. Kad sam ih pustio, slika je bila dovoljno velika i imao sam, otprilike, uvid na šta će igra da liči na mom kompu. Naravno, nije tako oštro kao što će biti, ali, bar meni, zaista deluje impresivno, pogotovo posle 15 sekundi NBA Live 08...
Probaj, možda ti se svidi...

Pa nagledao sam se i ja trailera koliko hoces,ali sve je to bilo PRE izlaska igre! A na gametrailersu nema ni jednog gameplay trailera novijeg datuma,tj. najnoviji je jos od 24. septembra...O tome govorim svo vreme,tj. zanimaju me sad samo screenovi i traileri direkt iz igre,nista oni hvalosvepi i tako to...

btw,o kupovini originala vise i ne razmisljam :d

Poslednja izmena:
Nisam mislio na to, već što sam jedino tu našao gameplay snimak dovoljnog kvaliteta da bude poprilično jasan kada ga pustiš preko celog ekrana, pa da imaš utisak kao da igraš to na monitoru. Ne kao one brljotine sa YouTube-a.
Inače, sve više sam ubeđen da je igra odlična i jedva je čekam.

Poslednja izmena:
Neka,meni bolje da ostanem pesimista,takav sam ceo zivot,sto bi sad bio optimista :d Manje cu se razocarati,ako se uopste razocaram,s' druge strane ako bude dobro odusevicu se...

Neka,meni bolje da ostanem pesimista,takav sam ceo zivot,sto bi sad bio optimista :d Manje cu se razocarati,ako se uopste razocaram,s' druge strane ako bude dobro odusevicu se...

Ovo me podseca na filozofiju iz moga potpisa :d.

Meni se nikako ne svidja ovakva sutnja iz 2K pa zar je problem napravit Demo verziju igre.

Naravno da ce ovo biti najbolja kosarka na PC-u do sada , ali da li ce ovo biti jedna od onih igara kojih cu se sjecat dugo vremena hmmm....

Čemu pesimizam???

Obično sam i ja veoma sumnjičav oko toga kakva je neka igra, pre nego što je se dohvatim. Evo, na primer, Fallout 3. Mislio sam da će biti fantastična, a već su je, gotovo svi, ispljuvali i omalovažili kao osrednji proizvod. Ono što sam od te igre video na YouTube-u me je poprilično razočaralo. I taj utisak je obično dovoljno relevantan.
Ali, što se tiče NBA 2K9, izuzev par bagova i problema sa online serverima (čega neće biti u PC verziji) SVI se slažu da je to najbolji basket koji postoji. Počev od kritičara (najmanja ocena na nekom sajtu je 8 od 10) pa do onih kojima online igranje nije sve u životu (uglavnom se kritike igrača svode na nesposobnost servera da izdrže navalu). A i kad sam na YouTube-u video snimke gameplaya i ja sam poprilično uveren u to da boljeg basketa nema. I to mi je dovoljno da jedva čekam da je se dočepam. A posle probanja NBA Live 08 (joj, užasne li igre) NEMA ŠANSE da me NBA 2K9 razočara.

Ma sto jest jest ali je sumljivo.

Prvi put prave igru za PC i to je najavljuju prilicno kasno i sramezljivo.
Onda kazu bit ce port sa XboX 360 , a ne smiju ili ne zele da izbaci ni jedan sceern ili video iz PC verzije.
Konzole dobiju Demo sedmicu dana pred izlazak igre igra za PC bi trebala izaci za 2 dana , a mi nemamo ni datuma Demo-a. :wall:

Toliko sam cekao kosarku na PC da sada ne zelim da ucinim samoubojsto ako ovo ne bude valjalo. :crash:

Opreza nikad dosta.

:wave:

^^ Nema Demoa jos uvek ni na evropskom PSN-u... Sta ce ti uopste demo kad ces skinuti igru?

Mene malo nervira sto nisu ispravili onaj "moon walking" iz prosle verzije. Kada onako samo proklizaju po terenu, jako cudno izgleda, takodje, ono sto me razocaralo u Demou iz prosle verzije je, sto bukvalno svaki napad mozes igrati tako sto prebacis ceo teren sa dugim dobacivanjima..

Nema potrebe opterecivati se time kakva ce biti grafika. OK, ne bi bilo lose da obara s nogu, ali smo ipak odavno presli neki prag kvaliteta grafike, da ona jednostavno ne moze vise biti losa.
Sigurno se neki secaju TV Sports Basketball igre jos iz doba Amige i 486-ica. Silne sate, dane i mesece sam proveo uzivajuci uz igru sa ovakvom grafikom. Mnogo je bitnija igrivost.

Prilozi

• tv_sports_basketball.png
    tv_sports_basketball.png
    6.2 KB · Pregleda: 100
^^ Nema Demoa jos uvek ni na evropskom PSN-u... Sta ce ti uopste demo kad ces skinuti igru?

Mene malo nervira sto nisu ispravili onaj "moon walking" iz prosle verzije. Kada onako samo proklizaju po terenu, jako cudno izgleda, takodje, ono sto me razocaralo u Demou iz prosle verzije je, sto bukvalno svaki napad mozes igrati tako sto prebacis ceo teren sa dugim dobacivanjima..

Demo je na najlaksoj tezini zato i mozes da prebacis,na Hall of Fame nema sanse,ono sto kazu za 2K9 je da je AI dosta bolji u odnosu na predhodne verzije:)

Ma malo me brinu oni sto govore da ce igra koristiti Steam aktivaciju zbog cega bi njeno crackovanje trebalo da se oduzi , a Demo svakako hocu jer su sve sanse da cu pre zaigrat Demo nego celu igru koju necu moci nabavit prvi dan kada izadje a verovatno ni sedmicu nakon toga.

To da mi je u ovoj igri vaznija igrivost koja se ovde sastoji od nevorovatnih animacija igraca , realne fizike lopte itd... istina ali ipak i grafika je nesto sto ocekujem da ce biti na nivou.

Demo-a nema a rekli su da ce biti pusten prije izlaska igre sto je u EU za 2 dana.

Sad sam došao od ortaka koji je skinuo demo za Xbox. Ako igra bude bila upola dobra kao na onome što sam video (nisam igrao, ne snalazim se sa džojpedima, ja sam stari PC igrač, samo miš i tastatura) ima da pišnem u gaće od sreće svaki put pred utakmicu...mada nemam 32-inčni televizor kao on. Igra je F A N T A Z I J A !! Sad shvatam da su oni usr*ni ameri što kukaju na forumima užasavajuće razmaženi!!
Jedan predlog za PC igrače: instalirajte NBA Live 08 i svakog dana odigrajte po jednu utakmicu. Kad se prvi put dohvatite NBA 2K9 shvatićete šta znači reč "prosvetljenje". Dok se ne vidi svojim očima, ne može da se veruje... mada, ni ja nisam merodavan, jer poslednji NBA 2K koji sam ja video je NBA 2K3. Ali, ako ste do sada igrali SAMO NBA Live, nikad niste videli nešto drugo, ova igra će biti ekstremno pozitivan šok!
Au, sve mi je teže ovo iščekivanje...:S:

Sad sam došao od ortaka koji je skinuo demo za Xbox. Ako igra bude bila upola dobra kao na onome što sam video (nisam igrao, ne snalazim se sa džojpedima, ja sam stari PC igrač, samo miš i tastatura) ima da pišnem u gaće od sreće svaki put pred utakmicu...mada nemam 32-inčni televizor kao on. Igra je F A N T A Z I J A !! Sad shvatam da su oni usr*ni ameri što kukaju na forumima užasavajuće razmaženi!!
Jedan predlog za PC igrače: instalirajte NBA Live 08 i svakog dana odigrajte po jednu utakmicu. Kad se prvi put dohvatite NBA 2K9 shvatićete šta znači reč "prosvetljenje". Dok se ne vidi svojim očima, ne može da se veruje... mada, ni ja nisam merodavan, jer poslednji NBA 2K koji sam ja video je NBA 2K3. Ali, ako ste do sada igrali SAMO NBA Live, nikad niste videli nešto drugo, ova igra će biti ekstremno pozitivan šok!
Au, sve mi je teže ovo iščekivanje...:S:

Ej ovo je moj private problem nego koliko je Demo tezak (MB) posto sam ja u problemima u vezi download.
I sta mislite hoce li Demo isto biti tezak (MB) na PC i na XboX-u 360.

Demo je oko 1 giga. Iskreno, nisam imao vremena da ulazim u detalje, gledao sam jedno desetak minuta kako ortak igra, a onda sam morao dalje. Ne verujem da će demo za PC (ako ga uopšte i bude) biti manji od 1 giga.:trust:

Demo je oko 1 giga. Iskreno, nisam imao vremena da ulazim u detalje, gledao sam jedno desetak minuta kako ortak igra, a onda sam morao dalje. Ne verujem da će demo za PC (ako ga uopšte i bude) biti manji od 1 giga.:trust:

Joj ne :wall:.

Nadao sam se da je ispod Gige.

Ma briga me neka me Telecom tuzi ako hoce kada Demo izadje sledi Download :smoke:

Strasno! Uzas! Ali ajde da razmisljamo da su videli da ima dosta bagova pa zele da ispeglaju igru.

Ma pazite, veoma je verovatno da mozda nece ni izaci....Jer prosle godine je slicna situacija bila, samo manjeg trajanja koja je bila kao neki leak na netu, a sada moze da bude i zvanicna ispala. Ako se to desi onda su prave s***!

Poslednja izmena:
Ma pazite, veoma je verovatno da mozda nece ni izaci....Jer prosle godine je slicna situacija bila, samo manjeg trajanja koja je bila kao neki leak na netu, a sada moze da bude i zvanicna ispala. Ako se to desi onda su prave s***!

O ovoj uzasnoj soluciji necu ni da razmisljam :(

Iako je ovo neki divlji sajt i iako nista nije potvrdjeno od strane 2K mozda je ipak to razlog zasto nismo dobili nikakve informacije,sceense,video ili na kraju Demo. :test:

Praticemo tijek dogdjanja a u Petak ce sve sigurno biti jasno kada bi igra trebala izaci u EU.

Svjeze informacije sa 2Ksports/forums od naseg poznatog Admina Ron

Citiram:

"From everything I have been told, PC SKU is still being released on Tuesday, don't know what that story was based on. Demo is still projected around then."
:guitar: :eyebrows:

Dakle kako on kaze Utorak cela verzija , a Demo oko Utorka (kolika je tolerancija ne zna se nije valjda veca od 2-3 dana).

Huh.... prepadose me :d

Igra je izasla izgleda. :guitar: :eyebrows: :guitar:

Neki tip na 2ksports/forums vec danas je dobio , ali kaze da je ne moze aktivirat online jer to ce valjda tek sutra moci.

Kao dokaz prilozio je i slike:

http://img124.imageshack.us/my.php?image=pict3302kt0.jpg

http://img100.imageshack.us/my.php?image=pict3304rb3.jpg

Meni izgleda dovoljno uverljivo. :)

Dakle sutra izlazi u EU , Utorak u USA a Demo bi trebao negde oko izlaska same igre dan-dva pre ili poslije ali ne znam na koju verziju se misli EU (17.Oct) ili USA (21.Oct).

Dakle to je to , na torrentima je jos nema ali je ocekujemo. :p

Nova era Basketa na PC pocinje (bye bye EASport :bottle: )

POzdrav :wave:

10GB je igra teska... Lol :) U prodavnicama prije sjutra ne vjerujem da ce...

Uf, do pre tri dana sam balavio gledajući snimke na YouTube, maltretirao se po 2K9 forumu, bdeo nad trejlerima, ali sad posle primljenog PES09ohondrina :) , čekanje je malo lakše...kad bude biće... :D Samo da vam kažem da, ukoliko niste ovo igrali na konzolama, ne očekujte "lepši NBA Live". Ovo je ozbiljna simulacija i veoma je teška. Uostalom, videćete...

Uf, do pre tri dana sam balavio gledajući snimke na YouTube, maltretirao se po 2K9 forumu, bdeo nad trejlerima, ali sad posle primljenog PES09ohondrina :) , čekanje je malo lakše...kad bude biće... :D Samo da vam kažem da, ukoliko niste ovo igrali na konzolama, ne očekujte "lepši NBA Live". Ovo je ozbiljna simulacija i veoma je teška. Uostalom, videćete...

2k sports je uvek pravio simulacije ... recimo TOP SPIN X je uvek bio 3 koplja jaci od Virtua Tenisa , NBA 2kX je uvek bio jaci od NBA Live XX serijala itd. ..

Znam, slažem se. Igrao sam nekad u igraonicama NBA 2k1 i 2k3 i malo je falilo da kupim Segu, a posle PS2 samo zbog te igre i tenisa, ali uvek se ispreči nešto važnije, kao što je kompjuter, kojem uvek nešto crkne kad skupim kintu za konzolu, te sam odustao. Zato me je vest da će 2k9 biti za PC sasvim šokirala i oduševila.
Top Spin sam igrao ne zna se. Top Spin 2 me razočarao, jer nikako nisam mogao da se naviknem na kretanje mišem. Nadam se samo da NBA 2k9 ne bude "mice only movement" igra kao TS2. :smash:

Poslednja izmena:
Sumnjam da ces moci ozbiljnije da igras NBA 2K9 na PC bez gamepada,isto je bilo i sa Top Spin 2

Vrh Dno