Šta je novo?

Nba 2k9

Taj bag se dešava konzolašima kad pokupe rostere sa neta. Evo ti citat:

"IF you are having the problem with the ball becoming a loose ball after every made basket I have found a short term fix. I noticed I didn't get the problem until I got the first living roster update. SO...I deleted all the NBA 2k9 from hard drive and restarted the game. Said no to living Rosters and magic...inbounds works again. Good luck out there guys. Way to drop the ball 2k9...push a new feature in to match up with Live and introduce a bug that cripples the game...good call."

A toga neće biti na PC verziji.

A dobro je.Videcemo sta sa ostalim bagovima :d

Poslednja izmena:
Koliko sam razumeo one likove sa 2K foruma, ovako bi trebala da izgleda PC verzija igre:

Hm, mada je reč o francuskom sajtu...

Koliko sam razumeo one likove sa 2K foruma, ovako bi trebala da izgleda PC verzija igre:

Hm, mada je reč o francuskom sajtu...

Jeste,e sad je pitanje je li ovo dovoljno dobro.

Steta sto nema screen iz normalne kamere za vreme igre (wide ili kako se vec zove)
onda bi videli kako stvarno to izgleda.

Na kraju je i pitanje je li ovo iz PC verzije jer se jos uvek ne zna (neki tvrde da je drugi da nije)

Ovo izgleda ochajno :)

Je l' ovo slikano kod nekog ko je stavio very low u podešavanjima za grafiku? :d

Ovo se neko igra sa nasim zivcima pa uzeo slike pa izmutio :d

btw,ja sam vec rekao,takve slike su na ign.com takodje :S:

Gledajte
Sa onog sajta
http://www.jeuxactu.com/screenshots-full-452387-32988-1-0-7.html
Sa ign.com
http://xbox360.ign.com/dor/objects/...nba-2k9-20081010104140488.html?page=mediaFull

Ne znam,razlika (barem meni) je vrlo mala,a gledao sam slike uporedno jednu pored druge.

Nego ja i dalje mislim da ovo izgleda mnogo bolje kada se kamera odalji i kada detalji koji se ovde vide nebudu mogli primetit,mislim da tada i zamucenost ce biti mala,a s obzirom na rezolucije i velicine ekrana monitora mislim da ce zamucenost za nase oko biti jos manja nego kod ovih (Xbox 360 , a ne PC) screensa.

P.S. Od Demo-a ni traga ni glasa.

Poslednja izmena:
Ne znam,razlika (barem meni) je vrlo mala,a gledao sam slike uporedno jednu pored druge.

Nego ja i dalje mislim da ovo izgleda mnogo bolje kada se kamera odalji i kada detalji koji se ovde vide nebudu mogli primetit,mislim da tada i zamucenost ce biti mala,a s obzirom na rezolucije i velicine ekrana monitora mislim da ce zamucenost za nase oko biti jos manja nego kod ovih (Xbox 360 , a ne PC) screensa.

P.S. Od Demo-a ni traga ni glasa.

nba-2k9-20081010104318441.jpg

;)

Ako ovo nije bas iz igre uslikano onda ne znam sta,oni ostali su sigurno iz Replaya hvatani...

Poslednja izmena:
A zašto ganjate sve te slike kad je već pre par stranica postavljen snimak čitavog jednog meča u HD rezoluciji :)

Pa da,ali tu je grafika daleko bolje od screenova koji su sada aktuelni,izmedju ostalog,onih sa reviewa na ign.com ;) Ko o cemu,ja o ign :d

nba-2k9-20081010104318441.jpg

;)

Ako ovo nije bas iz igre uslikano onda ne znam sta,oni ostali su sigurno iz Replaya hvatani...

Ovo je vec zabrinjavajuce.

Zakljucak:

1. Sigurno nije PS2 verzija , jer ima 3D publika tako ili je XboX 360 ili PS3 (0.2 % verovatno) ili je PC.

2. Previse su boje razmazane jednostavno neverovatno.Shvatio bi nekako da je to razmazano na konzolama,ali na PC-u nikako mi ne ide u glavu.

3. Citao sam na 2ksports/forums neki tip kaze da zna sa sigurnoscu (jer je pitao nekog iz 2k ili sta ja znam) da ovo nisu PC screensi.

4. Ako ovo jesu PC screensi u najboljem svetlu 2K nas je dobro slagao,ali ja i dalje idem prema tome da ako su rekli XboX 360 port da treba da bude taj port.

5. Ovi screensi su ako se ne varam i na IGN-u stavljeni pod XboX 360 , a svi znamo da igra tamo izgleda puno bolje od ovoga (imate youtube).

Final: I dalje ne zelim da verujem da ce ovo biti ono finalno sto ce doci na PC platformu , jer vidi se da grafika nije toliko losa koliko su boje "isprane". (Znam da je to dvoje povezano , ali ...).

Finalna odluka pada sledece sedmice kada cemo verovatno dobit odgovore na sva pitanja. Stay together comrads.

:wave:

Citam tvoj post i kontam da ce 6. stavka biti ''Bilo bi dobro da izbace demo za dan-dva,da vidimo kakva je grafika zapravo'' :d

Ne znam stvarno u sta verovati,ign je prevelik sajt da bi stavljao fake screenove i da pri tom kazu da su to sa X360/PS3...

Poslednja izmena:
Citam tvoj post i kontam da ce 6. stavka biti ''Bilo bi dobro da izbace demo za dan-dva,da vidimo kakva je grafika zapravo'' :d

Ne znam stvarno u sta verovati,ign je prevelik sajt da bi stavljao fake screenove i da pri tom kazu da su to sa X360/PS3...

Ako ne verujes mojim recima evo:

XboX 360 screensi sa IGN-a http://xbox360.ign.com/objects/954/954501.html

Lako je zakljuciti da su to oni isti screensi koji su ovde stavljeni da su pod PC.

A evo kako igra izgleda na XboX-u 360 na videu sa Youtube-a http://www.youtube.com/watch?v=lds2YyUROcY

Razliku vidi i slabovidni slepac.

E sad sa cega su uzeti oni screensi,zasto ih IGN vodi pod XboX 360 itd.... pa ja to jos uvek ne znam,ali vidim da nema to nebi trebali biti XboX 360 screensi.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A kako ti možeš da vidiš razliku kad je low res snimak na youtube-u :)
Kada se pauzira onaj hd snimak grafika je istog kvaliteta kao na onoj slici gore, pa čak i ako uporediš taj youtube snimak kad se pauzira, iako je to ne moguće izgleda da je sve na svome mestu.

Pa voleo bih da mogu da pogledam HD snimke ali ne mogu (ne pitajte zasto :wall:).

Ipak mislim da na ovim screensima BOJE izgledaju slabije i ne intenzivnije i zamuljanije :)d) nego na videima.

Mozda gresim i mozda je samo moj utisak,a mozda je to zbog razlike izmedju dinamicne slike (video,youtube) i staticne slike (screensi,IGN).

P.S. Da kazem da je po meni nivo detalja isti,ali su boje one koje kvare ugodjaj.

Poslednja izmena:
Ja sam odusevljen animacijom igraca, onaj pocetak utakmice tj. kad sudija baca loptu sam premotao 100 puta i ne mogu da verujem kako sve to realno deluje, kamera iznad i skakanje igraca pa onda prebacivanje na onu side kameru, sjajno, identicno kao kad gledas prenos. Jedva cekam ovo cudo, boli me uvo za blede crnce :D

Igra (95% sigurno) u EU izlazi za pet dana 17.Oct. , a od Demo-a jos ni traga. :mad:

Animacije igraca sigurno jesu nesto sto dosad nismo videli ni na Fifi ni PES-u , a da i ne spominjem NBA Live , i te animacije zajedno sa realnoscu ne skriptovanom fizikom bi trebale da Gameplay ucine nezaboravnim. :banana: :type:

Ipak i grafika ima svoje , a sto se mene tice u jednoj ovakvo igri bi voleo da ima sto vise sjajila , blooma , HDR-a ili cega vec , da se na podu vide refleksije , da se odsjaji video i po tabli , a da dresovi igraca izgledaju malo bljestaviji i jasniji nego su na ovim screensima. :smack:

Opet jedan detalj mi je zapeo za oko , a to je mrezice i nacin na koji lopta ulazi u obruc uvek je razlicito nekad kad ubacis tricu lopta "podere" mrezicu uz onaj sjajan zvuk "Schviissssssss" , a nekad se odbije od zadnji obruc i lepo padne ispod kosa.Sjecate se NBA Live-a kada je lopta UVEK na isti nacin ulazila u kos ,rijetko kad se desavalo da lopta skakuce po obrucu , a onda upadne sto se u stvarnosti i u NBA 2K9 cesto desava :).

:wave:

1.) PC verzija igre je port sa Xbox-a, dakle iste teksture, ista grafika, isti gameplay, tako da je sasvim nebitno odakle su screenovi, tako će igra da izgleda na PC-ju.

2.) Ako vam je grafika "zamućena", boje "isprane", instalirajte NBA Live 08 i uživajte u "fantastičnoj grafici". Meni ono sa screenshot-a koji je postavio King James izgleda fantastično. Da ne pričam koliko je gameplay bolji.

3.) Za PC nema bolje košarke.

Istina je da za PC nema bolje kosarke , ali ovo meni izgleda dosta Blury.

Obratite pozornost na Gasola (na screenu) zar se njegovo ime na dresu ne bi trebalo moci lepo procitati iz ove perspektive i udaljenosti.

P.S. Ili jos bolje na naziv Boston Celtics ispod obruca (malo gore na parketu).
I to mi deluje poprilicno zamuceno.Kao da sam XboX 360 prikljucio na los TV.

Poslednja izmena:
To u pokretu izgleda mnogo bolje,animacije,fizika,interakcija izmedju igraca,naravno i grafika.Meni je najvaznije da je gameplay dobar a to da li su teksture isprane mi nije toliko vazno.Uostalom tu je AF za mutne teksture.

Evo da vas malo razveselim.

Na jednoj stranici (ne znam kojoj neka nemacka mislim) kazu da PC verzija izgleda ovako premda screen nije velike rezolucije i ima samo jedan ovo bi bilo vec nesto sto bi me usrecilo kako treba :p.

nba2k9pc.jpg

Istina je da za PC nema bolje kosarke , ali ovo meni izgleda dosta Blury.
Obratite pozornost na Gasola (na screenu) zar se njegovo ime na dresu ne bi trebalo moci lepo procitati iz ove perspektive i udaljenosti.

Ih, bre pa ta slova su tako sitna iz te daljine, da nije ni čudo što se ne vide, jer kad gledam TV prenos neke NBA tekme (sa sličnom kamerom), nema šanse da vidiš šta im piše na dresovima. A uostalom, kad počneš da igraš ovo, nećeš ni najmanje obraćati pažnju na to šta piše na dresovima, da li se vide refleksije na tabli i podu...
Inače, kad bi stavili veće i oštrije teksture patika ili tih natpisa, za basket bi trebala mašina koja sa lakoćom tera Crysis, a to nije namera programera. Jednom sam na mom kompu probao onaj "texture pack" za Oblivion, sa većim, oštrijim, jasnijim i lepšim teksturama. I od tog trenutka, Oblivion, koji je na maksimumu radio kao sat, na medium podešavanjima se pretvorio u slide-show. Tako je postao zahtevnija igra i od Krize...

P.S. Ili jos bolje na naziv Boston Celtics ispod obruca (malo gore na parketu).

Da, to je i meni upalo u oči. :zgran: Mislio sam da je neka greška, ali sam ponovo pogledao trejler za igru i primetio da su i tamo mutni natpisi timova na parketu, kao i ovde za Boston. Ali nisam primetio to na onim filmićima sa YouTube-a.

E pa kada gledas NBA na TV ti se od TV odaljis 3-4 m , a i rezolucija na TV je miljama ispod one na nasim monitorima tako da tu nema nista cudno.

Po meni graficki izgled igre bi trebao biti onakav kakav je na screen-u koji sam stavio malopre , to je vec NextGen. grafika , a ova na ovim screensima mi uopste ne izgleda tako.

I nije mi jasno opet odakle su ovi screensi , XboX 360 verzija izgleda bolje od ovoga , tj. izgleda onako kako je na screenshotu koji sam stavio gore.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno