Šta je novo?

NBA 2K11

Stari lijek lijeci nove rane takodje ;)

Da li je neko sa instaliranim patch/em primetio neka unapredjenja po pitanju grafike i/ili optimizacije?

Kakva je sad situacija posle patcha sa online igranjem za PC, razmišljam već duže vreme da pazarim ali neću da dam pare ako online ne radi kako treba. Jel su sredili onu glupost sa obaranjem kvaliteta kad se igra online, tj. jel može da se igra online na full grafičkim podešavanjima?

Jel igrao neko sa ovim patchem? Je l' se i dalje desavaju one ''crne serije'' kad ne mozes nista pogoditi dok AI pogadja sve zivo? I jesu li popravili charge? Razmisljam da instaliram to, al' reko ako te dve boljke nisu popravili, dzaba patch...

Jel igrao neko sa ovim patchem? Je l' se i dalje desavaju one ''crne serije'' kad ne mozes nista pogoditi dok AI pogadja sve zivo? I jesu li popravili charge? Razmisljam da instaliram to, al' reko ako te dve boljke nisu popravili, dzaba patch...

Odgovorih ti na forumu SK, ali evo i ovde, malo drugačiji odgovor: Instaliraj patch i probaj.
Meni, lično, sviđa se što je quick game poboljšan. Kao i ukupan doživljaj kad igra "ne vara". Ono što ja najviše igram, Asocijacija...pa, jeste, ali kad AI "mora" da pobedi to radi na jednako iritirajući način, ako ne i još gore. Bar je neprocenjivo videti, što se meni desilo, da Ben Valas iz Pistonsa, jednog od dva najgora tima u ligi, trči po presečenu loptu skoro do centra, sekundu pre kraja napada, hvata je iu šutira iz okreta, u trku, sa centra, i pogađa tako da je lopta jedva dotakla i mrežu...da ne pominjem što sam, pride, sa Krlom skočio da ga izblokiram. A da je to samo jedan suludi šut koji ulazi ne bih se bunio, ali ima ih po 3-4 za poluvreme od 2x5 minuta...
Ponavljam, ne dešava se uvek...posle patch-a ćeš se nagledati toga protiv najgorih timova u ligi...

Onu fransizu koju sam počeo sa grizlijima me tako mrzi da igram. Imao 10-7 i sada nanizao 5 poraza. I kada počnem sledeću protiv sunsa, tako me resetaju...
Užasno mi ide odbrana. Napad je već koliko toliko bolji, jer imam Mayoa I gaya.

---
Ttalk

Kako da zamenim izgled dugmica, da umesto A,B,C,D... bude kao na sony-u kocka, trougao, krug...

Hm, predpostavio sam da ce izbaciti neke. Sacu probati sa ovim patchom malo asocijaciju da igram, ako se i dalje budu desavale iste stvari, batalicu asocijaciju dok ne izadje 2K12. :)

poceo sam opet da se zanimam sa igrom posto su mi prosli ispitni rokovi... :)

poceo na 12 minuta,hall of fame i simulacija,trenutno 3:0

moj rekord sa Amare-om 81 poen...

Karmelo Entoni pređe u Njujork. Oh, dođavola,moraću da počinjem novu asocijaciju sa Niksima, pogotovo što su se rešili Feltona i Karija, ali, nažalost, i Galinarija i Čendlera...bar im dolazi Kori Bruer iz Minesote...biće ovo dobar timčić za asocijaciju...

Po meni, dva igraca sa kojima se najlakse igra u 2K11, bice uzivancija igrati :)

Ja instalirao novi roster medjutim nista od Carmelo Anthony-a u NewYork-u?!

Još uvek nisu urađeni, čeka se TRADE DEADLINE koji se završava za 20-ak sati u četvrtak oko podneva, po našem. Usput, Deron Vilijams je prešao u Nets-e za Devina Harisa i Dereka Fejvorsa, plus par pikova. BIće veoma zanimljivo igrati asocijaciju i sa njima. FYI, Melo će nositi broj 7 u Njujorku...

jok,najbolje 1000 puta da menjaju roster...Ne mogu vise da pocinjem novu asocijaciju,a igram po 12 minuta...
Meni su i ovako Niksi previse mocni,samo mi jos Caramela fali pa da ne izgubim nijednu... :)

Je l' treba sad da izadje oficijalni roster? Da se ne zamaram sa prebacivanjem igraca :)

Je l' treba sad da izadje oficijalni roster? Da se ne zamaram sa prebacivanjem igraca :)

Ja čekam da se to obavi OVDE, a onda ću da krenem asocijaciju da Netsima (zbog D-Will-a) ili sa Njujorkom...ili konačno da završim jednu sa Mamfisom...

Usput, baš sam se iznenadio kad sam OVO pogledao posle dužeg vremena...

Poslednja izmena:
Mene ipak zanima roster koji ce 2K da izbaci, alergican sam na te rostere kojekavih anonimusa :p

Mene ipak zanima roster koji ce 2K da izbaci, alergican sam na te rostere kojekavih anonimusa :p

I ja sam bio, ali kad u oficijelnim rosterima vidim da Krle ima rejting59, Miličić 60 (a startni centri), te Skalabrini ili Malens iz Oklahome imaju 45 i 44, a među FREE AGENTS-ima ima more igrača preko 60, prosto ne mogu da verujem. Kod KOVE je sve mnogo ujednačenije...

Usput, tek sad pogledah šta ti je u potpisu. 24. avgusta 1991. sam ih gledao u Minhenu na MONSTERS OF ROCK zajedno sa Black Crowes, Queensryche, Motley Crue i AC/DC...e to je bila svirka...

I ja sam bio, ali kad u oficijelnim rosterima vidim da Krle ima rejting59, Miličić 60 (a startni centri), te Skalabrini ili Malens iz Oklahome imaju 45 i 44, a među FREE AGENTS-ima ima more igrača preko 60, prosto ne mogu da verujem. Kod KOVE je sve mnogo ujednačenije...

Usput, tek sad pogledah šta ti je u potpisu. 24. avgusta 1991. sam ih gledao u Minhenu na MONSTERS OF ROCK zajedno sa Black Crowes, Queensryche, Motley Crue i AC/DC...e to je bila svirka...

Probacu taj njegov roster kad se zavrsi ova ludnica, al' nekako se bojim subjektivnosti, da ne bude da mrzi nekog igraca pa mu namerno smanji ocene :) Mrzim trade deadline noc :)

Btw, koja milina igrati sa Knicksima, Amare i Melo ubijaju, kad oni zataje tu su Billaps i Azibuke da cepnu koju trojku.

Mrzim te zbog drugog dela posta :) Uhvatio si ih kad su bili najjaci :)

Ovi u NBA su poludeli. TREJDOVI su neverovatni...ovo NIKADA ne bih uradio u asocijaciji...jadan Krle, tek sad se neće naigrati...

Poslednja izmena:
Kako bre neće, oba O'Neala povređena, a Erden trejdovan u Cavse. :)

Nazad
Vrh Dno