Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
Ima leka samo malo bolje potraži.
Jel igrao neko sa ovim patchem? Je l' se i dalje desavaju one ''crne serije'' kad ne mozes nista pogoditi dok AI pogadja sve zivo? I jesu li popravili charge? Razmisljam da instaliram to, al' reko ako te dve boljke nisu popravili, dzaba patch...
Kako da ubacim dresove ovde? Trebaju mi Minesotini crni, novi.
Imaš te Minesotine crne dresove OVDE. Samo prekopiraš fajlove gde ti je instalirana igra...ali verujem da to već znaš.
Kako da zamenim izgled dugmica, da umesto A,B,C,D... bude kao na sony-u kocka, trougao, krug...
HvalaJel ovo samo ubaci nove dresove ili mozda izbaci neke kako bi ubacio te nove?
Ja instalirao novi roster medjutim nista od Carmelo Anthony-a u NewYork-u?!
Je l' treba sad da izadje oficijalni roster? Da se ne zamaram sa prebacivanjem igraca![]()
Mene ipak zanima roster koji ce 2K da izbaci, alergican sam na te rostere kojekavih anonimusa![]()
I ja sam bio, ali kad u oficijelnim rosterima vidim da Krle ima rejting59, Miličić 60 (a startni centri), te Skalabrini ili Malens iz Oklahome imaju 45 i 44, a među FREE AGENTS-ima ima more igrača preko 60, prosto ne mogu da verujem. Kod KOVE je sve mnogo ujednačenije...
Usput, tek sad pogledah šta ti je u potpisu. 24. avgusta 1991. sam ih gledao u Minhenu na MONSTERS OF ROCK zajedno sa Black Crowes, Queensryche, Motley Crue i AC/DC...e to je bila svirka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari