Šta je novo?

NBA 2K11

nadam se da je to kraj tvojim mukama sa 2K11 i da ces napokon uzivati :wave:

Da, sasvim druga priča. Mislio sam da CLUTCH FACTOR služi da ne dolazi do velikih razlika u rezultatu između timova, a ja sam gubio (4x4 minuta) i sa 20+ razlike (44:22 me razdrljao Dalas). Oni 68% šuta, ja 27%, a ŠTA su pogađali, to je za priču. Čim sam isključio to njesra, ponovo se igra normalno, i ja i protivnici imamo između 35-50% šuta, što je neki normalan prosek. Dobio sam bio Lejkerse (začudo!!!!), pa posle i Voriorse, a onda me je Neš urnisao i Sansi me dobiše sa 6 razlike, te sad imam 5-3 u asocijaciji. Opet je sve kako treba...

Tek sinoc sam instalirao igru i odusevljen sam koliko je bolje optimizovana od 2k10! Svaka im cast. Odigrao sam samo jednu utakmicu, Bulls 96-97 vs. Jazz 96-97. ;)

Jel igrate pod win xp ili win 7?
Ja igrao pod oba sistema i u xp-u dobijam po 15-20 frejma vise...

Win 7 1080p zakucano na 60 FPS,vsync upaljen.

Windows 7 1920x1200 sve u full-u. Oko 120 FPS.

Gde igra sačuva replay? Ili ću morati da koristim fraps da bi poslao ortaku neki snimak?

ATI kartica, vsync je više nego dobrodošao... ;)

Vsync je uvek dobrodosao,bez obzira na karticu.Zakucanih 60 je uvek bolje od 80-100-120.;)

Svasta, rumblepad 2 mi nije dobro mapirao, pa reko da ubacim xbox controler emulator(xinputemu3.0)...

E sad, pokrenem igru, kad vidi vraga, nema seckanja u uvodnoj sekvenci. Zapocnem utakmicu, ukljucim replay, nema stuttera, znaci, sve savrseno glatko radi. Ajde neka neko ko ima logi potvrdi ovo. Vidim, nigde nema resenja za ovaj masivan problem, tako da moze biti izuzetno korisno...

Ocigledno, posto xinputemu preuzima funkcije drajvera, sama igra ima gresku u komunikaciji sa logi drajverima a mozda i sa bilo kojim drugim sem xbox360. Nisam 100% siguran jer ne mogu da probam, je l'.

Sokiran sam razlikom u fps-u izmedju dva OS-a. u W7 sve klizi, a pod XP-om sve trza. Oba sistema sve instalirana.

Nikakvih problema nemam ni u XP-u ni u Windowsu 7, podjednako brzo radi.

Ni ja nemam problema prilikom igranja, medjutim mnogi, pa i ja su imali problem sa korišćenjem replay-a, gde se prilikom okretanja kamere dešavalo konstantno seckanje, bez obzira što mi je fps zakucan na 60 (vsync on). To se takođe desavalo prilikom uvodne (video) sekvence pre ulaska u meni, kao i na preseku utakmice (na kraju). Ovo mi je resilo problem..igram na w7 x64, takođe koristim onaj mod za terene i senke...

Dobise matorci cirkus iz Majamija. LBj 8 TO ,Wade 6 TO :d

Poslednja izmena:
Ceo dan izbegavam spoilere, baš ti hvala! Svejedno, s obzirom da je Boston dobio, skidam snimak od 14 giga, pa gledam uveče.

Nikako mi nije jasno zašto ih toliko potcenjuju, Bullsi su imali još viši prosek godina, pa su harali ligom 3 godine.

Allen nije isto što i Jordan, Pierce je daleko od Pippen-a, Rondo nije pola u odnosu na Rona Harpera, a gde je nadrogiranji Rodman? Jedino uz KG-a i Shaq-a (ako zaigraju kako mogu i kako jesu nekada) mogu da se svrstaju u istu kategoriju sa Bulls-ima.
Moje mišljenje je da im je ovo poslednja sezona u kojoj mogu nešto da urade. Ali tek smo počeli... ;)

E stvarno ceo dan izbegavam da vidim score i sad ga vidim ovde :wall: ohh well ionako je tek pocetak sezone :D
@forsaken demon gde skidas ripove (moze i na pm)

Ok my bad,stavljacu spoiler ubuduce :) Racunam da ste gledali nocas,kao ja.I onda ceo dan na poslu izbezumljen od ne spavanja :D

[YOUTUBE]qmZm0ZPKBSs[/YOUTUBE]

:d

Poslednja izmena:
Jel izasao mozda patch za onaj glupi bag u My Player mode=u?Mislim na bag kada trener biva otpusten veoma cesto?

Allen nije isto što i Jordan, Pierce je daleko od Pippen-a, Rondo nije pola u odnosu na Rona Harpera, a gde je nadrogiranji Rodman? Jedino uz KG-a i Shaq-a (ako zaigraju kako mogu i kako jesu nekada) mogu da se svrstaju u istu kategoriju sa Bulls-ima.
Moje mišljenje je da im je ovo poslednja sezona u kojoj mogu nešto da urade. Ali tek smo počeli... ;)

Bullsi nisu imali centra, plus, nikako se ne bih složio da je Harper klasa za Rondoa. Takođe, klupa im je vrlo jaka. Jermaine O' Neal, Nate Robinson, Daniels...samo da svi budu zdravi. Ni prošle godine im nisu davane šanse, ni protiv Orlanda, ni protiv Clevelanda.

E stvarno ceo dan izbegavam da vidim score i sad ga vidim ovde :wall: ohh well ionako je tek pocetak sezone :D
@forsaken demon gde skidas ripove (moze i na pm)

HD Bits. Doduše, ne kače ih tako redovno, ali su uvek baš kvalitetni releaseovi, tipično od oko 15 gb, 1080i, 5.1

Poslednja izmena:
Bullsi nisu imali centra, plus, nikako se ne bih složio da je Harper klasa za Rondoa. Takođe, klupa im je vrlo jaka. Jermaine O' Neal, Nate Robinson, Daniels...samo da svi budu zdravi. Ni prošle godine im nisu davane šanse, ni protiv Orlanda, ni protiv Clevelanda.

Ma daj, ajde nekako Nate Robinson ali Daniels... :d
Vidi se za koga navijaš. :D

Ej komentarisite rezultate NBA UTAKMICA NA FORUMIMA PREDVIDJENIM ZA TO!
Ne mogu da udjem normalno na game forum, covece pazim da ne vidim rezultat ceo dan!!!

Ma daj, ajde nekako Nate Robinson ali Daniels... :d
Vidi se za koga navijaš. :D

Nate koji ima IQ 9 :d sta mu vredi sav talenat kad je mentol.Kao i onaj J.R Smith totalna budaletina,a mogao bi da bude "zvezda" samo da ima malo mozga.:)

Poslednja izmena:
Nate se smirio...odnosno, Doc Rivers ga je lepo smirio. Sve zavisi samo od zdravlja. Ako budu zdravi, niko im ništa ne može.

No hajde stvarno da se vratimo na priču o igri :)

Poslednja izmena:
Niko sem Lakers-a.:)

Poslednja izmena:
Dodaje senke na dresove i igrace.2K je osakatio PC verziju sto se senki i osvetljenja tice,meni licno to nije ni malo vazno.Ali dresovi zaista lepse izgledaju na PS3 i da mozes da koristis.:)

Poslednja izmena:
Šta je u stvari ovaj Shadow Mode?

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75984

Znam da je pominjan ovde ranije, ali nisam baš načisto šta je tačno u pitanju? Da li je to alat ili nešto što mi obični smrtnici možemo odmah da koristimo?

Senke na dresovima izgledaju lepse, ali meni se na primer javlja neko cudno "mikroseckanje" kada stavim ovaj mod. Nekako igra nije skroz fluidna kao sa originalnim sencenjem iako prijavljuje isti broj frejmova. Mozda je to samo kod mene slucaj, a mozda drugi ni ne obracaju paznju na to, u svakom slucaju meni je vaznije da je igra tecna tako da sam ga "skinuo".

Nazad
Vrh Dno