Šta je novo?

NBA 2K10

kjager

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
350
Kobe Bryant - Face of NBA 2K10

2K Sports announced today that 11-time NBA All-Star Kobe Bryant of the Los Angeles Lakers, will be featured as the cover athlete and spokesman for the highly anticipated basketball video game, NBA 2K10.

To support this announcement, 2K Sports brought on legendary, award-winning film director and die-hard New York Knicks fan, Spike Lee, to produce an exclusive TV spot that aired.

You can see it here: http://www.facebook.com/video/video.php?v=93763817126&ref=mf.

eptsportsnbaexperts2719.jpg

http://2ksports.com/vote/

Poslednja izmena:
Glasao za prvi (prvi po redu, ne prvi ovde). Btw ne secam se da sam skoro toliko igrao jednu igru koliko igram 2k9. Mozda PES5 ali to nije bilo skoro. Svaka cast za 2k sports, ne treba mnogo da menjaju sledeci nastavak. Bice i za PC.

Poslednja izmena:
Nadam se da neće odustati od PC-a, i da će ubaciti online :)

O, ne, samo ne Kobi!!!! Dođavola, zbog NBA2K9 sam zamrzeo Lejkerse, jer u igri nisam odigrao utakmicu u kojoj su Lejkersi imali šut ispod 70-80%, a trojki ispod 90% (u Asocijaciji pustim da komp sam simulira igru pa šta bude, umesto da se nerviram). Mogu da zamislim sad šta će biti. Još ako i uzmu titulu (najverovatnije i hoće) šanse da sa bilo kojim timom (osim All-Star ekipe), na normalnom nivou težine, pobediš Lejkerse biće ravne nuli. Uf, obožavam NBA2K9 ali osećam da će me NBA2K10 naterati da zamrzim Lejkerse patološki. Heh, bar sam glasao da Cover bude Kobi u dresu Knicks-a. Jeste da to neće staviti na Cover ni pod tačkom razno i da ubedljivo pobedi, ali bar mi je mala satisfakcija. :-devil-:

Sto mrzis coveka zato sto je najbolji? :p btw, ta ideja u dresu NYK je bezveze skroz, koji djavo ce on u dresu Knicksa :S

Sa nestrpljenjem cekamo prvi screenshot.

Sto mrzis coveka zato sto je najbolji? :p btw, ta ideja u dresu NYK je bezveze skroz, koji djavo ce on u dresu Knicksa :S

Ma, ne mrzim ga, čovek je pravi profi, zdrava hrana, joga, treninzi posle treninga, kao Džordan nekad, ali sam zamrzao tim Lejkersa zbog NBA2K9...

Developed by Visual Concepts, NBA 2K10 is not yet rated by the ESRB and will be available this fall for Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PLAYSTATION®3 computer entertainment system, PlayStation®2 computer entertainment system, PSP® (PlayStation®Portable) system, Wii™ system from Nintendo, and Windows PC. For more information, please visit www.2ksports.com/games/nba2k10

Ma to je to izlazi i za PC normalno.Vrijeme apsolutne dominacije konzola je prošlo , i ove godine mozemo ocekivati i EASports naslove na PC kvalitete kao i na konzolama.

Bolje nego u 2K9 , ali boje su mi i dalje nekako nedovoljno bljestave i izgledaju isprano.Sad to verovatno izgleda puno bolje u samom gameplayu.

Pfff, hvala je Bogu što nas EA Sports neće "častiti" još jednom ljigom od PS2 port basketa. Što se basketa, kao video igre tiče, 2Kxx bi razbucao Live samo da su im serveri i podrška za online igranje upola dobri kao kod EA sports-a. Igra kao igra, 2K9 je bolja 20 puta od NBA Live 2009, ali zapadnjaci sad više vole online igranje, a tu je 2K9 podbacio i zbog toga su mnogi kupovali Live.
Nedavno sam gledao predstavljanje prvog pika drafta Blejka Grifina u koje se EA umešao sa par sekundi NBA Live 2010. Par komentarta su me nasmejali, a svi su tipa: "Gle, sad igrači konačno liče na ljude.." "Vidi, Gasol sada ima noge, a ne dva štapa nasađena na telo", što znači da je Live napredovao, taman toliko da realnijom grafikom malo priđe 2Kx serijalu.
A i sve dok bude NBA 2Kxx na PC-u, nas "kompjuteraše" ne treba ni najmanje da zanima šta radi EA Sports sa Live-om.

Sto se mene tice, NBA live serijal ovakav kakav je moze da nestane forever, nisam ga igrao godinama unazad a pogotovo ga necu igrati sad kada imam na PC-u 2KX.

NBA 2K10: Exclusive First Look

Where do you start when talking about NBA 2K10? The thousands of new gameplay animations that were mo-capped to either replace older animations or be added to the game as new? The single-player "My Player" mode that puts you in the sneaks of an up-and-coming hoops player? The create-a-draft class option in this year's Association mode? Where do you start with a game that will mark the 10th anniversary of the long-running NBA 2K series?

72629982.jpg

25100397.jpg

94334611.jpg

76129955.jpg

36747881.jpg

88336166.jpg

55530868.jpg

http://au.gamespot.com/sports/blogs...clusive-first-look.html?tag=siteblogs;title;2

Poslednja izmena:
Konačno su uradili update sajta NBA 2K10 i sad se najzad vidi šta će biti u PC verziji igre, što me je baš oduševilo i već sada nateralo da počnem da štekam kintu za original. Za one koje mrzi da sami pogledaju, evo ovde:

"NBA Today - All the real world matchups, news and stats are automatically streamed right into your game. No longer will your commentary and overlays be stale and out of date. NBA Today keeps everything fresh and up to date based upon what is really happening in the NBA.

My Player Mode – Create the ultimate NBA player and guide his every career move. Start as an undrafted rookie in the Summer Circuit; work hard enough and you may get an invite to participate in an NBA team’s training camp, or you may end up in the D-League. The road to being an NBA star is a long and hard battle.

Living Rosters - The 2K Insider and his team of NBA analysts continue to provide the most up-to-date team and player information, including roster and lineup moves, trades, injuries and player ratings. Now track all of the changes through the season with interactive menus and analysis.

Seamless Online Experience – Forget the past, with NBA2K10 online play is fully incorporated into every mode of the game. Now you can play the AI, challenge the friend sitting next to you or play your buddy across town anytime, from anywhere in the game.

Signature Play - Signature Play pulls together all of NBA 2K’s player Signature Styles and adds in all-new Signature Tendencies and facial expressions, creating NBA 2K10 teams that play and react like their real life counterparts for an unbelievably realistic NBA experience.

NEW Intuitive Offensive Controls - All-new easy-to-use dribbling and post game controls allow you to pull off ankle breaking IsoMotion moves and dominate like Kobe from the perimeter to the paint.

Shut Down D - Shut down teams down like never before with innovative defensive controls that allow you to shadow your opponent’s every move, deny position off-ball, and even select how you want to contest shots.

Deeper Association – The Association strives for the title of best franchise mode in sports with full incorporation of the NBA Development League, the ability to control all 30 NBA teams at once, restricted free agency, real-time practice, an all-new player progression system, and a host of other enhancements."

Dakle, definitivno nema razlike između verzija za PC i ostalih konzola! Joj, al ćemo da deljemo amere online!!! :banana:

I prosle godine su tako napisali,pa su naknadno menjali.Sumnjam da ce za $19.99 biti online.

A jel' potvrđeno da će cena biti 19,99 za PC? Ako jeste, online definitivno otpada po svakoj logici. Inače, najave za igru deluju fenomenalno! Ove godine ću da igram sezonu, umesto da jurim slajdere i rostere kao vi manijaci :)

I prosle godine su tako napisali,pa su naknadno menjali.Sumnjam da ce za $19.99 biti online.

A jel' potvrđeno da će cena biti 19,99 za PC? Ako jeste, online definitivno otpada po svakoj logici. Inače, najave za igru deluju fenomenalno! Ove godine ću da igram sezonu, umesto da jurim slajdere i rostere kao vi manijaci :)

Hmmm, prošle godine se od samog početka znalo da verzija za PC neće imati online mogućnosti i ostalih detalja kojih ima na konzolama. A pošto NBA 2k10 treba da izađe za manje od dva meseca, ne verujem da su ispisali sve ono na sajtu i da će u međuvremenu nešto menjati. Evo već sad može da se naruči (pre-order) sa sajta. Zamisli one koji naruče igru za PC i onda bude ono "E, ***, nije tako kako smo napisali..." Ne znam, sve je moguće, ali se nadam da ne grešim.
Potvrđeno je da će PC verzija biti 20$ i da izlazi 6. oktobra kao i ostale verzije. Uostalom, za 20$ i online mogućnosti (samo sa originalom) mislim da je piratizovanje igre za PC krajnje nepotrebno, bar na zapadu. Ne sumnjam da će se verzija za PC prodavati kao alva što, možda, ne bi bio slučaj da košta 3x više. Ali i ta cena od 20$ za nas ne znači ništa, jer i NBA 2K9 je bio 20$, a ja sam original ovde platio 3.700 dindži, tada 40+ evra ili oko 60 dolara, dakle tri puta skuplje.
Ali, nema veze, lično, baš me zabole za online igranje, samo My Player mod i bolji Association mod su dovoljni, bar meni, da opravdaju nabavku originala, koliko god da košta... Vredi!

Poslednja izmena:
Nadam se da gresim,bilo bi sjajno da bude online.Onda cu svakako pazariti verziju za PC umesto za PS3.:)

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo ako odluce da ubace online podrsku da omoguce igranje protiv PS3 i XBox360 igraca. E tada bi kupovina originala bila obaveza :).

Vrh Dno