NE POSTOJI validan i razuman razlog da se bilo kom sportisti daje 1/4 miliona nedeljno, shto je u fudbalu postala normala za "top" igrache. i niko od njih to nije "zasluzio", te pare se ne zasluzuju, niti njihovo besomuchno udaranje loptice i lopte u detinjstvu to opravdava.
Slazem se, svi veliki sportisti su pohlepni klosari

... Ali nisi shvatio sta sam hteo da kazem... Nisam pokusao da opravdam njihove plate... Oni uzimaju tolke pare jer im se daje, a i ja bih uzeo da mi neko daje, pa i taj decko sto su mu umrli otac i majka... Ali nije ni to poenta... Da vam neko sad daje Phenom X4 9950 vi kao ne bi uzeli

- znam da ja bih (pod uslovom da je legalno:-devil-
Kao kolegu kosarkasa (ti bese trenirao? - isto sam trenirao 10g) potpuno razumem sta hoces da kazes...:d Licno posle 10 godina (i vise, racunajuci i pre nego sto sam poceo da treniram) treniranja kosarke i 15 godina ljubavi posvecenoj tom sportu (i svakom drugom sportu) prestao sam da uopste gledam bilo kakav oblik kosarke (sem recimo svetsko, euro...).. Cak ne gledam ni NBA jer su svi postali takvi klosari i sve sto znaju da kazu je:"Money,Money,Money", a niko zivi ne uziva u sportu kojim se bave...
Ma eto realno, sta god ljudi pricali, Real Madrid svakog svog igraca kupi novcima, a ne prestizom kluba i zato sto je atmosfera u klubu "strava"... Pljujem na svakog klosara koji razmislja da predje u Real Madrid, a u to ukljucujem i Kristijana Ronalda ciji sam bio fan vise godina (jer covek stvarno ume da igra, bez obzira na ocigledne psiholoske probleme koje ima

) jer je hteo da predje u Real M i za**** Man Utd koji mu je pruzio toliko puno i od njega napravio "superstara"...
A tek da ne pricamo o americkom fudbalu... transferi vredni 150miliona dolara za nekog debelog skota koji potrci 30sec i onda ima pauzu od 2 minuta... Jao majko...
Daj nam boze ARMAGEDDON pa da ovaj svet krene ispocetka
A da stvari budu gore... deca u Africi (ni mi nismo daleko) gladuju, a oni se kao foliraju daju donacije od 50k$ i slicno... pa majku ti tvoju zaradjujes 40miliona godisnje a tu dajes 50k$ gladnima i bednima (i to ne svake godine)... kako te nije sramota... Angelina Jolie rulez, bar je riba spasla 3 dece iz Afrike
Sve te gluposti o novcima su i dovele do kraha srpskog sporta, jer sportisti (vecina, ne svi) oce novce da bi igrali za reprezentaciju, ili hoce da igraju za repku, ali tako lezerno da se ne povrede da bi mogli posle da se vrate u svoje klubove i zaradjuju 30m/yr... Zaboga pustite mlade igrace koji zele da se dokazu da igraju za reprezentaciju, a Vi "elitni sportisti" idite igrajte za svoj klubic i zaradjujte lovu, jer va je ocigledno samo do toga stalo...
DA MENE NEKO PITA JA BIH UKINUO TIMSKE SPORTOVE U SRBIJI, JER OCIGLEDNO VISE NISMO NACIJA KOJA JE PSIHICKI SPOSOBNA DA IMA TIMSKE SPORTISTE!
A glumci?! Tek je to sprdacina....
:wave: