Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

ArcticRC_00l.jpg

ArcticRC_01l.jpg

ArcticRC_02l.jpg

ARCTIC RC

Poslednja izmena:
CoolerMaster V8 je prelep, kao motor od Mustanga! Kako mu je tacno naziv?

Ju-ju-ju kakvih sve zveri ovde ima:D
Odlican Thread :Klanjanje

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Dajte ljudi kachite thumbail view ova strana ima preko 5MB... :S:

Ko li ce sledeci da kopira TRUE... Zalman ? :D

ma ovaj ima samo 4 heatpipe ne valja :D

Arko986 nije precizirao na kakve kulere misli ali koliko vidim svi pricaju o CPU kulerima,tako cu i ja da predstavim svoja 3 favorita za najlepse kulere (mnozina kao sto je po naslovu thread-a), 1). Zalman 9700 NT , 2). Thermalright Ultra 120 i 3). Tuniq Tower 120 .Dodatna informacija : sva 3 kulera mogu da se nabave preko mene naravno,doduse TT 120 dosta teze.

Kod tebe malo teze,ali kod nas opustencija. Stigao nam je Thermalright za 2 dana je u slobodnoj prodaji.
Ultra 120A,MST-9775LE,HR-01 PLUS, IFX-14,Ultima 90,HR-05 SLI-IFX,HR-05/IFX,HR-09S, HR-09U,HR-03 GT,V2 ,Chill Factor. Toliko za sada u sledecoj turi vise modela :)

TT 120 je Tuniq Tower 120 i to nije Thermalrightov kuler :)

a gde je TRUE i TRUE BE :)

TT 120 je Tuniq Tower 120 i to nije Thermalrightov kuler :)

a gde je TRUE i TRUE BE :)

Nisam ni rekao da jesu,vec je on rekao da malo teze ima kod njega.
A ova dva tek stizu (nije bilo u tom trenutku na njihovom lageru, a ne ceka mi se 10 dana). ***
Malo sam se prebacio ***, a sto se tice ostalih brendova kulera,bice i toga samo mi dajte malo vremena da ih dovucem.

Sto se tice dole pomenutog Novi Xigmatek HDT-S1284 - Achilles, novi je u Xigmateku,ali nije nov dizajn prilicno je kopiranja u pitanju (mada to svi sada rade) ali molim za malo originalnosti... Vizuelno prilicno podseca malo na scythe i malo vise na ocz vendetta modele (svi su na HDT foru) a i predpostavljam da su performanse u nivou modela na koje lici.

Poslednja izmena:
Super,to je sjajna vest,ako nije trac.Moze malo vise info ?

@illidan

TRUE i TRUE Black u sledecoj turi....

Super,to je sjajna vest,ako nije trac.Moze malo vise info ?

@illidan

TRUE i TRUE Black u sledecoj turi....

Naravno da moze, pa ko ce znati ako ne ja koji ih narucujem :).
Vec su u magacinu ovi Ultra 120A,MST-9775LE,HR-01 PLUS, IFX-14,Ultima 90,HR-05 SLI-IFX,HR-05/IFX,HR-09S, HR-09U,HR-03 GT,V2 modeli,a od sutra se mogu narucivati preko b2b portala,prekosutra bi trebalo da se pojave po shopovima.
Necu otkidati sa cenama ,bice realne (koliko se moze u Srbiji biti realan). Za sada je ovaj skraceni izbor , ali u sledecoj turi (necu reci kad ce) ce biti veci izbor :)
Pa cu polako povecavati ponudu.

Naravno da moze, pa ko ce znati ako ne ja koji ih narucujem :).
Vec su u magacinu ovi Ultra 120A,MST-9775LE,HR-01 PLUS, IFX-14,Ultima 90,HR-05 SLI-IFX,HR-05/IFX,HR-09S, HR-09U,HR-03 GT,V2 modeli,a od sutra se mogu narucivati preko b2b portala,prekosutra bi trebalo da se pojave po shopovima.
Necu otkidati sa cenama ,bice realne (koliko se moze u Srbiji biti realan). Za sada je ovaj skraceni izbor , ali u sledecoj turi (necu reci kad ce) ce biti veci izbor :)
Pa cu polako povecavati ponudu.

Koliko je IFX-14?

A koliko bi ti ? Evo ti cenovnik http://www.thermalright.com/new_a_page/price.html pa vidi sam, ono sto je dolarima,isto toliko otprilike u evrima.Covek vam omogucuje kupovinu takve exkluzive u Srbiji i ti odmah cenjkanje-sitnicarenje.Znas li ti koliko je tesko dobiti distributerstvo Thermalright-a ? Svaka cast za ulozeni trud i novac.Nadam se da u magacinu imate velike kolicine a ne svaki po komad dva.Nastavicu da nabavljam True i True Black sve dok ih vi ne dobijete u nekoj narednoj turi.Ne vidim samo razlog za konflikt,niste mi konkurencija jer ja radim sa svojom vernom klijentelom i to na malo.Ko je iza ovog poteza ? Cosmosoft ? ALTI Cacak ? OCHouse ?

Vrh Dno