Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

Ovaj ANTAZONE AS-C1000 mu dodje kao neka mesavina asus starice-a i nekog zalmana ... zanimljivo

evo najlepseg

Evo po meni najzanimljivijeg i najlepseg (po meni) coolera. Skoro je izasao i pretenduje da bude najbolji vazdusni cooler ikada (ako se nakace dodatni cooleri)

edit:
btw trebalo je da ga dobijem ali nesto je iskrslo pa nisam... ali kosta nekih 70-80e da se dobaci ovde do nas

Prilozi

• IMG_0081.jpg
    IMG_0081.jpg
    133.9 KB · Pregleda: 230
  • IMG_0082.jpg
    IMG_0082.jpg
    165.9 KB · Pregleda: 297
  • scythe_orochi-cpu-cooler.jpg
    scythe_orochi-cpu-cooler.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 229
Poslednja izmena:
Evo po meni najzanimljivijeg i najlepseg (po meni) coolera. Skoro je izasao i pretenduje da bude najbolji vazdusni cooler ikada (ako se nakace dodatni cooleri)

edit:
btw trebalo je da ga dobijem ali nesto je iskrslo pa nisam... ali kosta nekih 70-80e da se dobaci ovde do nas

Vec smo govorili u jednoj temi o tom kuleru, nije najlepsi, ali je gromada i cudo, i ja mislim da je dobar izbor.

70-80 Eur je previse para za cooler

Ja vishe vishe volim old-school, industrial look, kao npr. Zalman 7700Cu (kilo bakra i najtishi vent)
Pored toga, skoro sve novije ploche, misleci na enthusiast-market, imaju oko socket-a kruzno postavljene heat-pipe-ove,
tako da je 7700Cu sa svojom 12-icom koja duva na dole kroz sva ona "rebarca", po mom mishljenju, pravi izbor!

Pozdrav

P.S. i nemoj sad neko: "on to kaze zato shto je to njegov cooler!"...
Obrnuto, on je moj zato shto je najbolji! :)

cnps7700cu_1.jpg

70-80 Eur je previse para za cooler

Ne znam gde on zeli da kupi taj kuler, ali njegova prava cena je 45-50€, ni to naravno nije jeftino, ali toliko vredi.

@Tripko, sa Zalmanom nema greske, ali od ovog Skajta nije bolji, ali da je jedan od najboljih za novac jeste, i lepo izgleda i ima praktican dizajn ovaj Zalman.

Poslednja izmena:
Tesko da ima lepseg... a i boljeg ;)

thermalright_true_black_120_01_01.jpg

Ne znam gde on zeli da kupi taj kuler, ali njegova prava cena je 45-50€, ni to naravno nije jeftino, ali toliko vredi.
Pa sad... koliko vredi i koja mu je prava cena ne znam, ali u Nemackoj je 55-60 evra, a u Hrvatskoj 75.

Mislio sam da ces znati, zato nisam stavljao naziv i specifikacije :)

Ih, hvala ti, ali ne znam bas svaki kuler ma koliko dobar bio! :)
Moracu da proucim malo Thermalright porodicu, njih najslabije poznajem.

edit:

Kakav je ovo frizider? :d

ps Meni licno TT Ultra-120 Extreme najjaci!!! Barem za sada?! (nije sto sam ponosni vlasnik istog, nego je stvarno do jaja) :smash:

Ma nije bas toliko velik.... mada opet neznam zasto toliko prasine i paljevine oko coolera koji je na trzistu duze vreme... samo je sad dobio tu crnu boju koja btw ne pomaze u hladjenju....:)... izgleda da sam ja jedini kome se on ne svidja.. mozda zato sto sam imao jedan koji me nije impresionirao...

Taj tvoj nesto nije valjao, i sam si rekao da je imao "kvrgu" ili sta vec...

Mene je svakako impresionirao, a brdo vrhunskih i jako dobrih cooler-a mi je proslo kroz ruke/masinu... narocito dobro se pokazao u onom uporednom testu sa Typhoon-om i izvikanim GeminII-jem ;)
A eXtreme sam po sebi jeste prisutan na trzistu vec duze vreme, ali je i dalje vrhunski, ako ne i definitivno najbolji vazdusni cooler... a u ovoj crnoj boji je samo dobio na exkluzivnosti ;)
(koja se pak ogleda u 20$ visoj ceni :))

Bilo je primeraka TRUE sa loshom (i konkavnom) bazom, mozda je to bio problem.

aha.... ko' da su namerno pravili takve true.. ko zna... mozda je to bila neka special edition??? :p

Ma nije bas toliko velik.... mada opet neznam zasto toliko prasine i paljevine oko coolera koji je na trzistu duze vreme... samo je sad dobio tu crnu boju koja btw ne pomaze u hladjenju....:)... izgleda da sam ja jedini kome se on ne svidja.. mozda zato sto sam imao jedan koji me nije impresionirao...

Znas kako se kaze : Ono sto nemas je uvek lepse..:d
U odnosu na moj TX2 ovaj True deluje kao da je deo Enterprise-a..:D

Glacialtech UFO V51
glacialtech0.jpg

Deluje komplikovano, puno delova...

Ako je ovakva zavrsna obrada - jeziva je...

meni je ovaj CM HYPER Z600 mnogo gotivan... Jos kad bi znao gde moze da se uzme...

Pa pise ti u review-u gde ima... Uglavnom oni i uvoze CM.

Znam da su oni uvoznik za CM, ali im jos nije stigao u maloprodaju, niti znaju kad ce
:(

Vrh Dno