Evo po meni najzanimljivijeg i najlepseg (po meni) coolera. Skoro je izasao i pretenduje da bude najbolji vazdusni cooler ikada (ako se nakace dodatni cooleri)
edit:
btw trebalo je da ga dobijem ali nesto je iskrslo pa nisam... ali kosta nekih 70-80e da se dobaci ovde do nas
70-80 Eur je previse para za cooler
Pa sad... koliko vredi i koja mu je prava cena ne znam, ali u Nemackoj je 55-60 evra, a u Hrvatskoj 75.Ne znam gde on zeli da kupi taj kuler, ali njegova prava cena je 45-50€, ni to naravno nije jeftino, ali toliko vredi.
Tesko da ima lepseg... a i boljeg
![]()
Slika je losa, kako se zove, koji je model?
Mislio sam da ces znati, zato nisam stavljao naziv i specifikacijeSlika je losa, kako se zove, koji je model?
Mislio sam da ces znati, zato nisam stavljao naziv i specifikacije![]()
![]()
Evo po meni najzanimljivijeg i najlepseg (po meni) coolera. Skoro je izasao i pretenduje da bude najbolji vazdusni cooler ikada (ako se nakace dodatni cooleri)
edit:
btw trebalo je da ga dobijem ali nesto je iskrslo pa nisam... ali kosta nekih 70-80e da se dobaci ovde do nas
ps Meni licno TT Ultra-120 Extreme najjaci!!!
dobro.. da znam kod koga da narucimTacno tako,a bice dostupan taman kad krenu vrucincine,BINGO![]()
![]()
aha.... ko' da su namerno pravili takve true.. ko zna... mozda je to bila neka special edition???![]()
Ma nije bas toliko velik.... mada opet neznam zasto toliko prasine i paljevine oko coolera koji je na trzistu duze vreme... samo je sad dobio tu crnu boju koja btw ne pomaze u hladjenju....... izgleda da sam ja jedini kome se on ne svidja.. mozda zato sto sam imao jedan koji me nije impresionirao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari