To majstore.Pogodak u sredinu.Inache vozim volvo v40 i imam Zalman.To je moja kombinacija

Nije shala ali Zalman i meni daje osecaj kvaliteta i moci.Ne razumem zasto Iznogud napada dechka bez veze.Barem sam ja razumeo shta je Dark Angel hteo da kaze.
Uh bre Arko986;ja dete?sa 35 godina izgleda da nisam.Moj sin ima kompjuter i voli da mu....QUOTE]
Eto... potpuno se slazemo u principu, ali ima tu nekih povrsinskih ne slaganja (jedno). Prvo nisam zeleo nikako da te uvredim, naravno da te ne smatram detetom, daleko od toga.

Slazem se da je funkcionalnost definitivno primarna, ali.... priznaces.... ovo nija tema u kojoj se razmatra funkcionalnost iako jeste istina da cooler nema sustinsku korist ako nije dobar, funkcionalan. Licno, kao i Misko i ti predpostavljam, kada kupujem komponente kupujem iskljucivo kvalitetne, i uvek, ali uvek sam spreman da dam vise para kako bi je dobio. Kada bi bila tema "najbolji cooleri", nema reci... Zalman. Ono sto ova tema pokusava da otkrije mozda buducim kupcima je, koji cooler kupiti koji zadovoljava optimalne potrebe, a koji lepo izgleda i koji se uklapa u neke tvoje kreativne ideje vezane za dizajn celog kucista (kapiram da to tebe ne zanima). Nije pitanje da li to sluzi za pokazivanje... vec da li to predstavlja tvoju najbolju kreativnu ideju.... kada bi imao automobil i puno para.... uradio bi isto (u tom slucaju pitao bi koji je supercharger najlepsi :d ) Znaci.. meni to samo predstavlja "ubijanje slobodnog vremena" i pokusaj da od neceg manje vise ruznog i vrlo slicnog za svim ostalim, pretvorim u nesto sto je razlicito i lepo. Nista vise...
Veliki pozz