Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

Doktore, sujeta ti smeta.
Ako si imao u kucistu Zalman 7700 i koristio ga onda ga kritikuj.Ovako ne trabunjaj.PUsti review i "testove" po netu.Chitamo mi to sve kao i ti.Ali sam se mnogo puta zeznuo na osnovu tih "testova".
Ja imam Zalman 7700cu dugo i hladi mi procesor,mosfet,north bridge i ram module jako dobro.Znam valjda o chemu pricham.

Doktore, sujeta ti smeta.
Ako si imao u kucistu Zalman 7700 i koristio ga onda ga kritikuj.Ovako ne trabunjaj.PUsti review i "testove" po netu.Chitamo mi to sve kao i ti.Ali sam se mnogo puta zeznuo na osnovu tih "testova".
Ja imam Zalman 7700cu dugo i hladi mi procesor,mosfet,north bridge i ram module jako dobro.Znam valjda o chemu pricham.

Ne sumnjam ja to da ti znas sta pricas tj pises ali spusti loptu malo i nemoj o drugima nesto da pricas ono sto neznas.

ps. izvinjenje sto je promasena tema

DARK SIDE and lakicevic: here are the knifes, do something with the knifes!!!
***.. aj se nadjite pa sredite to licno... nema potrebe dizati tenzije i prozivati ljude... na kraju krajeva, svako moze da nahvali ono sto mu se svidja ili da kaze svoje misljenje o komponenti... licni utisci su razliciti, a na kraju krajeva... opste je poznato da su reviewovi jako cesto marketinski potez, a ne realno poredjenje!!!

Ih sad ga ti agravira!Ja sam opushten lik.Nema nozeva.:D
Malo iritira kad neko "poentira" tako shto ti kopira neki link i otkomentarishe:
A evo ti jedan link pa pogledaj na kojem je mestu Zalman pa se opet javi
http://www.overklok.net/modules.php?...e&pid=7&page=8
Kao:>>> veliki sam genije shto sam na google nashao test pa ti se nauchi malo na ovom testu i vidi shta je istina a onda se vrati ovde pa se chik javi ponovo sa tim stavom.:D
Nebuloza od jednog doktora.:D
Mada mu je i potpis malo "truba".
dr Lakicevic Boris
Microsoft Certified Systems Engineer
Znachi, sad bih ja trebao da stavim u poptpisu "Savetnik ministra Ministarstva trgovine Republike Srbije i republichki trzisni inspektor".Malo je truba da se duvam na nekom forumu koji je marginalna stavka u mom zivotu.Kao da to nekog zanima.Bjahh..
A sto puta a mozda i vishe je ovde recheno da treba sa rezervama uzimati testove pa chak i od jako renomiranih sajtova.Ekonomija je chudo.Nikad napamet nisam pisao pa ni sada.Probao sam i video.I onda treba da idem na neki sajt da vidim da ja haluciniram i da ovaj Zalman 7700cu ne hladi zapravo dobro.:D
To je cela pricha i necu vishe da troshim vreme.

Poslednja izmena:
To majstore.Pogodak u sredinu.Inache vozim volvo v40 i imam Zalman.To je moja kombinacija:)
Nije shala ali Zalman i meni daje osecaj kvaliteta i moci.Ne razumem zasto Iznogud napada dechka bez veze.Barem sam ja razumeo shta je Dark Angel hteo da kaze.

Uh bre Arko986;ja dete?sa 35 godina izgleda da nisam.Moj sin ima kompjuter i voli da mu....QUOTE]

Eto... potpuno se slazemo u principu, ali ima tu nekih povrsinskih ne slaganja (jedno). Prvo nisam zeleo nikako da te uvredim, naravno da te ne smatram detetom, daleko od toga. ;) Slazem se da je funkcionalnost definitivno primarna, ali.... priznaces.... ovo nija tema u kojoj se razmatra funkcionalnost iako jeste istina da cooler nema sustinsku korist ako nije dobar, funkcionalan. Licno, kao i Misko i ti predpostavljam, kada kupujem komponente kupujem iskljucivo kvalitetne, i uvek, ali uvek sam spreman da dam vise para kako bi je dobio. Kada bi bila tema "najbolji cooleri", nema reci... Zalman. Ono sto ova tema pokusava da otkrije mozda buducim kupcima je, koji cooler kupiti koji zadovoljava optimalne potrebe, a koji lepo izgleda i koji se uklapa u neke tvoje kreativne ideje vezane za dizajn celog kucista (kapiram da to tebe ne zanima). Nije pitanje da li to sluzi za pokazivanje... vec da li to predstavlja tvoju najbolju kreativnu ideju.... kada bi imao automobil i puno para.... uradio bi isto (u tom slucaju pitao bi koji je supercharger najlepsi :d ) Znaci.. meni to samo predstavlja "ubijanje slobodnog vremena" i pokusaj da od neceg manje vise ruznog i vrlo slicnog za svim ostalim, pretvorim u nesto sto je razlicito i lepo. Nista vise...
Veliki pozz;)

Po meni najlepši je TT BlueOrb FX, mada može da prođe i Zalman S8700 LED, tj svo koji su na taj fazon (veliko okruglo telo, sa povećim ventilatorom)

Poslednja izmena:
Ja npr. volim one hardcore, ogromno telo, i sto vise velikih 12cm ventilatora. Npr. TT SonicTower, TT Big Typhoon, Zalmani, ali oni stari, bez heatpipeova. Naravno, i Scythe Katana, Ninja i sl.

Poslednja izmena:
Koliko vidim niko ne spomenu starije cooler-e i to naravno opet Zalman , CNPS 6000

Prilozi

• untitled.bmp
    170.3 KB · Pregleda: 199
  • untitled2.bmp
    170.3 KB · Pregleda: 149
Poslednja izmena od urednika:
Right VF900-cu ... prava lepotica

TT Sonic Tower ,)
kao sto rece neko predhodno, ogroman i mocan !

Sonic Tower! izgleda mi kao neki generator za struju.

ako ga je neko video u prodaji u skorije vreme, neka mi javi na pm. (bg)

hvala!

a sta mislite o Geminiju II???
Meni izgleda malo.... pa bas mi ne izgleda kao showcase cooler, pogotovo ako stavis, recimo 2x12cm... taman se ne bi ni video..

Izdleda ko radijator.

A ko je rekao da ne radi? :)

Sto se ovog CM-a tice, pa ukusi su razliciti, meni je recimo odvratan, ali to nije bitno. Bitno je da sigurno nece biti nista posebno, verovatno losiji od HyperTX-a :wave:
Ima samo dve toplotne cevi sto ga nikako nece uciniti OC kulerom...

Sto se ovog CM-a tice, pa ukusi su razliciti, meni je recimo odvratan, ali to nije bitno. Bitno je da sigurno nece biti nista posebno, verovatno losiji od HyperTX-a :wave:
Ima samo dve toplotne cevi sto ga nikako nece uciniti OC kulerom...

Jeste ali pruzaju se celom duzinom kruzno kroz rebra a plus ceo je od bakra tako da nemoze biti los!

Poslednja izmena:
Jeste ali pruzaju se celom duzinom kruzno kroz rebra a plus ceo je od bakra tako da nemoze biti los!

Sve je to lepo, ali jako lako moze da se desi da taj cooler bude los ;) Vec je bilo slicnih dizajnerskih resenja i nisu se nesto pokazala u odnosu na klasiku :wave:

TR Extreme 120 nije od bakra, pa je najbolji...

@davids...

Neki konkretan model?

Da vas pitam nesh...thermaltake blue orb...Koliko je bucan? Znam da je 17db, al` ono...realno ;) Moze li se on montirati na biostar ta690?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno