Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

Verovatno moze i da se kuva na njemu ;(

Usage 150%

Multitasking :type:

Vec vidim reklamu:

- Your CPU is cooking!? Well.... Let him cook for you!!! :d :eyebrows:
- Thanks, John, and you can bye it only over our tv network, if u call a number in a corner of your screen.
- Yes! Not sold in stores Jenny, 'cause it's a peace of sh!t :wall:

Poslednja izmena:
:d :d :d

Vec vidim reklamu:

- Your CPU is cooking!? Well.... Let him cook for you!!! :d :eyebrows:
- Thanks, John, and you can bye it only over our tv network, if u call a number in a corner of your screen.
- Yes! Not sold in stores Jenny, 'cause it's a peace of sh!t :wall:

:D

a zamisli, doshao si kuci, gladan si, a imash posla za kompom i nemash vremena da stojish pored shporeta dok se klopa ne spremi, ovako mozhesh da radish za kompom i pripremash klopu u isto vreme :d :bottle:
:wave:

kada smo vec kod kulera... jel zna neko dge moze da se nadje Fatal1ty FC-ZV9 i koja je cena?

lepo nema sta

Kako se to postiže? Ima displej ispod ventilatora?

Nemam blage veze, možda neki laserčić, valjda isti princip kao ona staklena kugla što ispisuje trčeća slova.
Nije ni bitno dobar je fazon nema greške (a i služi nečemu).

Kako se to postiže? Ima displej ispod ventilatora?

Ne, nego iznad! :d

šalu na stranu, ima ima neku šipkicu na ventilatoru, koja se vrti zajedno sa istim; a sad šta svetli i kako ispisuje nemam pojma, uglavnom isti princip kao klatna što se mogu videti u izlozima i ispisuju razne gluposti...

definitivno zalman fatal1ty..crvena boja je vrh..

Zalman je ozbiljna firma.Hladnjaci im deluju mocno.Moj 7700cu nema led diode i sarenishe pa mi je opet mocan.Asus ima da uchi josh od Zalmana.
BTW.tema je malo za decu ili zanesenjake...***.ko se josh zavlachi u kuciste da se divi ventilatorima?:D
Dodju mi gosti a ja namontiram providnu stranicu kucista i okrenem ka trosedu da vide kako mi je lep cooler.:d
Gosti bi pomislili da sam "odlepio":wall:
Verovatno ce im biti zanimljiviji TV ili akvarijum.Imaju vishe sharenih svetala.:D

Poslednja izmena:
Zalman je ozbiljna firma.Hladnjaci im deluju mocno.Moj 7700cu nema led diode i sarenishe pa mi je opet mocan.Asus ima da uchi josh od Zalmana.
BTW.tema je malo za decu ili zanesenjake...***.ko se josh zavlachi u kuciste da se divi ventilatorima?:D

pazi ovako....
nije poenta u tome da se impresioniraju gosti, vec subjektivni osecaj da znas da je cooler koji imas funkcionalan, dobar, lep ... vrh (makar samo po tvom misljenju) i da si time zadovoljan.
Ja licno preferiram Zalmanove coolere i sama pomisao da su mi u kucistu daju subjektivno neki lep osecaj

Shta je smeshno u njegovoj rechenici?

Lik preferira zalman i oseca se sigurno sa njim. To mu dodje isto ko i vozach volvoa :)

Ej idesh pravo...i pravo....i onda druga vrata levo..E TU TI JE WC :-devil-:

iznogoode vrlo si bezobrazan lik.
svoje licne frustracije ili probavne smetnje resavaj individualno,
jer ja nisam trazio ni savet ni recept za resavanje TVOJIH problema.

ako nemas sta pametno da napises ovakve "tripove" preskoci.

Sta ti nije jasno ???
Sto preferiram zalmanove coolere ??
ili sto imam osecaj sigurnosti sa njima ??
sta ??

iznogoode vrlo si bezobrazan lik.
svoje licne frustracije ili probavne smetnje resavaj individualno,
jer ja nisam trazio ni savet ni recept za resavanje TVOJIH problema.

ako nemas sta pametno da napises ovakve "tripove" preskoci.

Sta ti nije jasno ???
Sto preferiram zalmanove coolere ??
ili sto imam osecaj sigurnosti sa njima ??
sta ??

sssssss..... iskulirajte....:cigar:
Dark.... mislim da ti on ne zamera zbog zalmana... vec zato sto si pogresno protumacio svrhu teme.... nije u pitanju to da ti neke tamo goste "impresioniras", ili da se pokazes pred drugovima... to jeste za malu decu (ne znam gde ti sebe ubrajas), vec svrha je da napravis nesto uniq, da se diferenciras od ostalih... da, ako znas, sklopis nesto sa ukusom sto ce lepo izgledati ne zbog kakvih drugova, vec eto tako... da lepo izgleda! Ja licno drzim stranicu otvorenu zbog toga sto tako spustam temeraturu za 5-6s a inace imam neonke, led coolere i ostalo.. ali kada mi neko dolazi ja zatvaram stranicu i gasim neonke da ne bi smetalo nekome plus sto ne bi neko pogresno da shvati svrhu toga. A svrha je.... pa jednostavno ispoljavas svoju kreativnost.... ako je imas..... (i ako imas para za to :p )
Licno ama nemam nista protiv tvoje izjave ali mislim da si malcice pokazao nepostovanje prema onima koji to rade iz, kako sam vec rekao, drugih razloga od onih koje si ti navio.

U svakom slucaju nemoj da se nerviras... ja mislim da je zalman najbolji cooler sto se tice performansi...:wave:
Pozz

Shta je smeshno u njegovoj rechenici?

Lik preferira zalman i oseca se sigurno sa njim. To mu dodje isto ko i vozach volvoa :)
To majstore.Pogodak u sredinu.Inache vozim volvo v40 i imam Zalman.To je moja kombinacija:)
Nije shala ali Zalman i meni daje osecaj kvaliteta i moci.Ne razumem zasto Iznogud napada dechka bez veze.Barem sam ja razumeo shta je Dark Angel hteo da kaze.
Dark.... mislim da ti on ne zamera zbog zalmana... vec zato sto si pogresno protumacio svrhu teme.... nije u pitanju to da ti neke tamo goste "impresioniras", ili da se pokazes pred drugovima... to jeste za malu decu (ne znam gde ti sebe ubrajas),
Uh bre Arko986;ja dete?sa 35 godina izgleda da nisam.Moj sin ima kompjuter i voli da mu bude i unutra lepo.Mada moram da ipak budem iskren i da prestanem da ubacujem koske:
Pre jedno par meseci izasla je jedna matichna plocha.Ja skinem sliku sa neta u velikom formatu i onda tedaljno uvelichavam i zagledam sve od mosfetova do northbridge pozicije.I izleti mi:"Uh shto je lepa!".Normalno,supruga znajuci da sam na netu,odmah skochi da vidi za koju zensku osobu mislim.Kad je videla da sam zablenuo u plochu sa odlichnim layout-om i heat pipe sistemom,reche:"Ma ti nisi normalan!".:d
Sa druge strane,ipak dajem prednost funkcionalnosti naspram lepoti ako prichamo o coolerima.Jer ova pricha moze da ima i drugu stranu:
- ja sam za malopre pomenutu matichnu plochu rekao da je lepa a u stvari sam mislio na kvalitet izrade kao shto je to u ovom Thread-u pomenuo @ Mishko.Tako da neko moze da pobrka lepotu i osecaj moci i kvaliteta.Ili je to jedno te isto?

Poslednja izmena:
Dodju mi gosti a ja namontiram providnu stranicu kucista i okrenem ka trosedu da vide kako mi je lep cooler.:d
Gosti bi pomislili da sam "odlepio":wall:
Verovatno ce im biti zanimljiviji TV ili akvarijum.Imaju vishe sharenih svetala.:D

Dark ovde nije rec o efikasnosti coolera nego o dizajnu i izgledu coolera, ti si na strani Zalmana, i to je, neko drugi ce reci ovaj cooler je bolji od ovog ili onog ali nije to poeenta ove teme.

A evo ti jedan link pa pogledaj na kojem je mestu Zalman pa se opet javi
http://www.overklok.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7&page=8

ps. mislim da je tamo negde na 8 ili 9 mestu na lestvici i po efikasnosti a i po nivou buke

Nisi chitao moj zadnji post.
Znam shta je tema ali sam dao kritiku teme.
Ne morash mi davati te linkove jer je to tako amaterski.Svako zna da ukuca na Google "cpu coller review"..Da imash moje iskustvo znao bi da veliki broj tih review-a je namontiran kao izvrsna reklama za neke firme.Kad to rade za procesore(shto je dokazano vishe puta),mislish da ne rade za cooler-e koji su "kikiriki" hardware(jeftino brale)?.
Gledao sam ja te testove.Kada promenish veliki broj hardverskih komponenti kao ja,onda cesh uvideti ono:"pishe i n tarabi da je rupa ..... ali nije".:D
Shto se tiche Zalmana 7700( o njemu sam i pisao a ti generalizujesh-shto je velika greshka:
on je lep,tih i funkcionalan za 360 stepeni oko sebe na plochi.

Poslednja izmena:
Evo rar arhive nekih lepih cooler-a.

Prilozi

• kuleri.rar
    293.8 KB · Pregleda: 215
To majstore.Pogodak u sredinu.Inache vozim volvo v40 i imam Zalman.To je moja kombinacija:)
Nije shala ali Zalman i meni daje osecaj kvaliteta i moci.Ne razumem zasto Iznogud napada dechka bez veze.Barem sam ja razumeo shta je Dark Angel hteo da kaze.

Uh bre Arko986;ja dete?sa 35 godina izgleda da nisam.?

Upravo tako generacijo :wave:

Nisi chitao moj zadnji post.
Znam shta je tema ali sam dao kritiku teme.
Ne morash mi davati te linkove jer je to tako amaterski.Svako zna da ukuca na Google "cpu coller review"..Da imash moje iskustvo znao bi da veliki broj tih review-a je namontiran kao izvrsna reklama za neke firme.Kad to rade za procesore(shto je dokazano vishe puta),mislish da ne rade za cooler-e koji su "kikiriki" hardware(jeftino brale)?.
Gledao sam ja te testove.Kada promenish veliki broj hardverskih komponenti kao ja,onda cesh uvideti ono:"pishe i n tarabi da je rupa ..... ali nije".:D
Shto se tiche Zalmana 7700( o njemu sam i pisao a ti generalizujesh-shto je velika greshka:
on je lep,tih i funkcionalan za 360 stepeni oko sebe na plochi.

Pa jel mi to dolazimo sada do zakljucka da je svaki review namontiran, pa u koji onda da verujemo, nemoj nista licno da shvatis, ali eto ti kao sto kazes da si iskusan, reci nam to.

Ne sumnjam ja to da su namontirani, ali onda koji je pravi, ko to testira odredjene komponente i da da tacne rezultate, dali postoji tako nesto.

ps. dark ja tebe ne podcenjujem tako da ne treba ti ni druge da podcenjujes, ja neznam koliko si ti hardvera promenio, a niti ti znas koliko sam ja promenio, pa te molim da se ubudece uzdrzis takvih komentara

Vrh Dno