Šta je novo?

Najlepse kuciste

Prelepo kuciste! Svaka cast, i boja je super, polako se vraca siva, bar kada je alu u pitanju.

nema ga kod nas, tj nema njega nigde... mora da se poruci jedino sa njihovog sajta..... meni je stiglo u Slovacku a postarina je iznosila 40USD.
185+40 = 225 sto je bilo ko 195 eur i slovaci su ga carinili 48eur...

4NHKUsU.jpg

Poslednja izmena:
stvarno prelepo :) takodje ide extra uz tu tastaturu :)

Ako neko zna ko bese dovozi kucista iz Nemacke neka mi baci info na PM. Hvala.

hvala Illidan,
jos samo monitor da uparim, bas me nece sa PG279Q.... a tastaturica je pala pre neki dan, iz Madjarske.... Masterkeys Pro S oko 130eur

Svaka čast, core.graphics! Svedena forma, elegantna boja, neupadljivo u odnosu na ambijent, ali itekako primetno. Takođe, strašan hardware inside! Pozz ,)

Fina serija novih kucista od njih! Jos da je ova traka po ivici kucista u LED fazonu pa po potrebi da se bira kao dodatak ili nesto u zavisnosti od licnih afiniteta. :)

Nije lose kuciste ali za tu cijenu mislim da su mogli mnogo bolje da odrade sve to. Spolja gladac a unutra jadac...

Sta mislite o ovom kucistu i da li vredi ove pare i kakav mu je kuler za cpu. https://shop.benchmark.rs/kucista/deepcool_midi_tower_gamer_storm_genome_crna_zelena-80659

Opis samog kulera:
https://www.youtube.com/watch?v=uPi4OCU16JE

Stim sto ovaj koji ide uz kuciste ima veci rezervoar pa verovatno radi i nesto bolje. U sustini to je vrh sto se tice AIO kulera. Ali samo kuciste ima neke nebuloze. 8pinski kabl za procesor kazu da se tesko provlaci iza nosaca ploce tj mora da se rasklapa dobar deo kucista a ako hoces da uspravno stoji graficka kabl moras sam da potrazis.

Poslednja izmena:
Fin dizajn ali gre'ota imati tako nesto a ne ubaciti hardver vrednosti minimum 1.5k evra... neki Water Loop i tome slicno. Mada moderi sigurno mogu da odrade i jeftinije varijante a da to izgleda korektno kad je vec sam case u fazonu show off. :)

nzxt s340 misljenje?

Pazario ga pre 2 nedelje, mogu ti reci da je odlicno a nije previse skupo. Jedina mana je pleksiglas koji cini da ovo kuciste pored svih ostalih premium delova, ipak deluje jeftinije. Odnosno, kad se gleda iz uglova nije bas najlepsi prizor. Kad se iskombinuje sa nekom led stvarno izgleda odlicno.20160930_221254.jpg

@stefaca
Taj Chieftec treba da se vrati u 2005 godinu sa tim kucistem.

Kada ce madjari da pocnu da dobavljaju Phanteks Enthoo Evolv ATX Glass?

Samo USB 3 ga odaje da nije iz 2005 :D

Jbm li ga...fanteks je dobavljiv kao da je artifakt koji skuplja vatikan...znaci strasno retko gde ima da se nađje ja sam hteo da ga kupim i imao pare al nije imalo nigde i onda uzeo s340

Sent from my iPhone using Tapatalk

На основу чега процењујете годиште па је ово застарело? Мислим, кућиште има посао да у њему буде плоча и остало а поједини детаљи су ипак детаљи. Или ипак грешим што и даље имам Чифтека са почетка миленијума и не видим разлог да га мењам?

Pa ako pogledas naziv teme, mislim da ces naci odgovor.

Укуси су чудо, нека од најлепших која су овде навођена ја ни у подрум не бих ставио, нарочито оне вашаре од циркуса. Ок, мислио сам да је у питању нека битна и функционална особина, а не да она star wars са дршком за ношење имају битну предност.

Ako si se zaleteo sa pitanjem, nema razloga da sad celu temu dovodis u pitanje. Naravno da je sve stvar ukusa.

Нисам се залетео, хтео сам да научим нешто ново па да видим шта фали овом кућишту ако једном решим да се подновим. Да је писало ружно па да укапирам, овако сам помислио да му нешто стварно недостаје. Нема везе, бар знам критеријуме.

Phanteks Enthoo Evolv Atx je bio jedno vreme u ponudi kod naših mađari, na žalost tada nisam imao para a sada vidim nema ga uopšte.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Koja je bila tada cena? :)

175€ bez njihove ugradnjr da ga donesu...imao je u nekom arena shopu za 20 000 al nisam hteo da pokušavam ništa jer su tražili avans i ljudi su imali užasna iskustva sa tim

@calexx - kriterijumi su samo tvoji, tebi moze da pasuje i neko od 2000 din a možda i neko od 200€ ..sve je pitanje da vidiš sta ti stavljas unutra dal ima prostora itd, kriterijume kako si ti naveo malo deluje nadobudno i zvuci da kriterijume postavljaju ljudi ovde ...zapravo ne
Kućište koje kriterijume treba da ima:
Tehnicki kriterijumi dimenzija: da li će ti sve komponente stati u njemu
Kao i ventilacija kućišta, koliko ti je bitna tj zavisi od svrhe računara, odnosno nivoa opterećenja
I drugo subjektivni kriterijumi kao sto su buka, dal tebi smeta ili ne, prašina dal volis da nema ili ima pa da prošetaš konfu do vulkanizera na kompresor , dal ima psu cover i otvore sa skrivanje kablova ili volis onako da sve bude neuredno , takođe dal ti treva 5.25 drive bay itd.....samo eto nemoj to "sad znam koji su kriterijumu" .....kao sto rekoh oni su samo tvoji

Poslednja izmena:
Pa pitajte nekog od vidjenijih madjara da vam nabavi, ne izlazu sve sto je dostupno na KP i sto mogu da nabave na KP. Verujem da ce vam izaci u susret. Skoro niko ne nudi delove za vodeno hladjenje, ali sa malo propitivanja, nadje se neko.

^hoce al za dobru nadoknadu, pitao sam ja fantu vec i kaze da im se ne isplati i reče mi da samo pc master iz subotice hoće da radi i to za nekih 50ak € plus na cenu kućišta zato sto mu zauzima prostor , a stvarno na luksuz na kućište 50€ plus bih jedino uradio da imam neku konfu od 1500-2000€ pa da mi to ne pravi neku razliku ovako na i5-4460 ne vredi davati toliko za kućište

Nazad
Vrh Dno