Šta je novo?

Najlepse kuciste

Austrija/nemacka znam da ima kod madjara đene đene

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gde ima u Austrija/Nemacka? Moze linkovi za kupovinu?

Aha, bruka je Kuciste. Moracu malo da sačekam da padne cena, jer sada je jaka cena.

a gde nije perverzija, po meni najbolje atx kuciste na trzistu, nit je previse spaceship nit je preprosto, onako elegantno a moderno, kvalitetno odradjeno, tezi samo 13kg

Bas lepo izgleda novo InWin 303 kuciste. Prilicno kompaktno:

Prilozi

• 303_white_01.jpg
    303_white_01.jpg
    396.4 KB · Pregleda: 244
  • 303_white_02.jpg
    303_white_02.jpg
    317.4 KB · Pregleda: 215
  • inwin-303-pax-2.jpg
    inwin-303-pax-2.jpg
    175.1 KB · Pregleda: 253
db4-025-000.jpg

^
Moj toster izgleda lepse :d

In Win 509
20160523055812_84797.jpg
20160523060058_83587.jpg
20160523060042_20981.jpg

Prostrano kuciste boga mi i lepo izgleda :) E sad jos da ne kosta kao Svetog Petra kajgana pa da razmislim :d

805 samo spreda infinity mirror, nije lose.

@Kasa
Kostace valjda ispod 200e, posto nije alu vec celik.

Prelepo kuciste, bas sam obratio paznju na njega, meni bi bilo idealno kada bi isto takvo i po dimenzijama i dizajnu bilo raspolozivo u verziji sa aktivnim hladjenjem, samo par low rpm ventova.

A i lian li poceo da se vraca na stare staze, izgleda malo sljasteci na slici i veliko ali je kompaktno kuciste:

gde ces tu da stavljas ventove...na vrhu jedna slim 12/14cm i to je nategnuto.

Nema ni gde da se stavi ako si mislio na streacom, hteo sam reci da bi mi taj dizajn legao super...

A za lian li sam postavio pogresnu sliku, mislio sam na manji model:

Meni su ova Lian Li kucista toliko odvratna i cijene nabili kao da su od titanijuma...

Meni je i dalje NZXT S 340 jedno od najskladnijih i najlepsih a da ne kosta ko bubreg.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Raidmax Agusta je bilo jedno od najjeftinijih varijanti full/big tower kucista koje je moglo da se kupi kod nas.
Vec duze vreme ga uopste nema. Po meni jako lepo kuciste.
raidmax_agusta_case_screenshot_03.jpg
raidmax_agusta_05.jpg

uh,toliko je lose odradjen prostor u tom kucistu da ja nemam reci...

Ima prostora,mislim da i gore mogu sigurno dva venta normalno,dok bi za vodeno verovatno bio problem.

image_37.jpg

AB59819_5.jpg

Poslednja izmena:
nismo se razumeli,toliko neiskoriscenog prostora i toliko losih resenja u dizajnu unutrasnjosti za bigtower.da ne spominjem da bigtower koji nema 8 pci-e slotova je totalna glupost po mom misljenju.

Barem da cena to opravdava,ali ga nigde ne nadjoh...a vidim i da nije bas novije kuciste...

Odvratno kuciste spolja, a unutra jako lose i neprakticno... nekako veliko,a nema prostora gde treba

Mene bi bilo sramota ovog Deseptikona u sobu da stavim. Ali ukusi su razliciti

lepota je u oku posmatraca,ali da je retko lose izdizajnirana unutrasnjos i samim tim retko nefunkcionalno kuciste s' obzirom na gabarite,apsolutno jeste nezavisno od ukusa.

Cooler Master MasterCase Maker 5 /////Tempered Glass Side Panel\\\\\

Prelijepo i odlicno odradjeno kuciste. Trenutno najjaca konkurencija Phanteks Evolv ATX Tempered Glass ljepotanu :)

Nazad
Vrh Dno