Šta je novo?

Najlepse kuciste

Fantasticno kuciste, gledam sada na KP, nema ATX, ima samo njegov manji brat ITX.

Znam video sam, trebalo bi da moze da se naruči, videcu za drugu turu komponenti sad cekam i5 i asrock fatal1ty, pa ako ga nema kod madjara da vidim iz austrije kod njih ima za 180€

Preskupo je, 180 evra za limariju je previse.

13kg je teško cini mi se plus ima 3x14mm, hub za ventove, dolazi led traka sa njim koliko sam razumeo u vise boja

edit: tek sad videh video za celu providnu, nesto zeza tapatalk nekad izbaci video nekad nece, elem ne znam, licno mi je lepse postojece, nije to inwin pa da sve bude providno, to je vec malo previse, a i bice skuplje verovatno

inace sto se odnosi na cenu, i corsairova su slicnih cena pa cak i skuplja, a losije performanse i vise plastike, pogotovo sto se svi u zadnje zale da im je opao kvalitet izrade, kako to biva sindrom svuda gde pare u glavu, ne samo kod srpskih preduzetnika, pa gledam da pazarim ovaj phanteks dok jos valja, volim takav minimalisticki dizajn, gledao sam neka slicna kucista, ali mi se fractal ne svidja, nekako je previse kutijast, nema nesto da se prepozna, kopiraju ga (Tt F51)

Poslednja izmena:
Nisam mislio da je precenjeno, samo da je to previse para za kuciste, tj. za nase uslove.

Dobro to jeste, ali gledam dok jos mogu dok sam student, i sad idu ispiti taman to da se nema para za izlaske

Haha preiskusno, vezes sebi ruke time sto potrosis pare, a bar ti nesto ostane kao trofej :d

Ух овај еволв ми је баш прирастао ЗА душицу... Баш лепо кућиште, мада и овај провидни изгледа феноменално. Атх сам нашао за 160е у Аустрији и опасно се размишљам између њега и корсеир 760t требао сам да се одлучим до данас... И нисам се одлучио....

Vrhunski odradjeno kuciste,samo je malo vise Ogromno:D
2517_1090489290984533_2350273519157206866_n.jpg

Da l' si ti to uzeo Primo i napakovao vazdusno hladjenje? Hit :D
Mislim ono, svakom svoje, ali to kuciste zahteva onoliko radijatora da ne bi izgledalo prazno.

Ух овај еволв ми је баш прирастао ЗА душицу... Баш лепо кућиште, мада и овај провидни изгледа феноменално. Атх сам нашао за 160е у Аустрији и опасно се размишљам између њега и корсеир 760t требао сам да се одлучим до данас... И нисам се одлучио....

Aj baci link za evolv atx od 160€ u austriji, posto iz madjarske slabo ko hoce da donosi vise

Aj baci link za evolv atx od 160€ u austriji, posto iz madjarske slabo ko hoce da donosi vise

Nemam link, nasao mi ga je drug u nekoj robnoj kuci. U madjarskoj ga NEMA, trazio mi drug za vikend...sve je prodato i cekaju se nove kolicine.Bela varijanta nije ni imala, samo siva i crna.

Pa sivu ili crnu cu posto mi je maticna crno crvena ne ide sad belo, ja ga naso za 170 na mylemon.at bar mi tako na geizhals.at izbacilo

U ovoj cenovnoj klasi po meni najlepse kuciste

2iiv8sl.jpg
$_12.jpg
1076618-1.jpg

http://www.raidmax.com/scorpio-v.html

Dobijem ga bas pre neki dan, u pitanju je Titanium ver.
Dosta mesta za kabliranje, dobro provetreno, filteri za prasinu, providna stranica, hdd docking...

[YOUTUBE]WAZiJxMKsJo[/YOUTUBE]

Možda je lepše, ali nije bolje od Phanteks Enthoo Luxe.

Slazem se. Airflow ovakvog kucista je mizeran.

Meni licno je odvratna kicerica.

Slazem se. Airflow ovakvog kucista je mizeran.

I ja sam to pomislio u prvom trenutku, ali sam posle našao neki youtube video gde testiraju protok vazduha (sa sve dim mašinom), i Evolv ATX je pobedio.
Po meni jedina falinka je što nije okrenuta ploča za 90 stepeni kao kod mog Fortres ft02 kućišta.

Po meni air lflow je jedan od boljih na Raidmax seiran2 kucistu, ima mrezu ispred i gore, gde mogu da se dodaju ventilatori. Jos i 2 hladnjaka spreda onda je odlicno ozraceno, plus delune lepo sa ventilatorima u boji! Za male pare, 5000din

4c97d34cce592a7306e1fef69f5a11c9.jpg

Poslednja izmena:
Da li je iko od vas pipnuo plastiku na tim raidmaxima ? :(

Ja jesam pre dve tri godine kad sam nekom klincu prepakovavao u radimax ali se iskreno ne sećam

Nazad
Vrh Dno